עבור לתוכן

איפה ניתן להשיג בארץ מאווררים של ביטפיניקס?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין באופן ספציפי בספקטר פרו עם לד, נראים מאווררים עם אחלה נתונים של ביצועים ורעש וגם נראים טוב עם לד.

אני צריך בשביל בנייה ללקוח ואולי אפילו לעצמי (ייראה כ"כ טוב ב-600T עם לד לבן)

בחו"ל המחיר נע בין 15 ל-20 דולר.

בכלל אין הרבה היצע של מוצרי ביטפיניקס בארץ וחבל, כי זו אחלה חברה.

פורסם

אני בספק שתמצא אותם בארץ, תזמין מחול.

פורסם
  • מחבר

כנראה שזה מה שאעשה...

אבל סתם שאלה, איך הם? לפי נתונים יבשים הם נראים טוב (וגם נראים טוב).

איך יעבדו על רדיאטור? (ראיתי שהלחץ הסטטי שלהם הוא סביר+)

פורסם

מחבינת ביקורות וכו הם אחלה, אם יש לך את הכוח והמאמץ להמזין ולהמתין וכו אז לך על זה :xyxthumbs:

ותלוי איזה דגם אתה רוכש ולאיזה רדיאטור.

פורסם
  • מחבר

אני מכיר את ההיצע בתחום הקירור, פשוט הלקוח רוצה מעין מחשב "עץ כריסמס" אז לדעתי הביטפיניקס מתאימים, השאלה האם אני יכול לשים אותם גם על רדיאטור של H60 כדי להתאים לשאר האחרים. נראה שיש לו 56CFM ולחץ סטטי של 1.27 (הכל מהזיכרון, אז אני לא בטוח) וכל זאת ב-1200RPM ו-22 דציבל ככה שזו נראית אחלה עסקה בשביל 17 דולר (אחרי מסים).

לא יהיה ממש OC, הכל בשביל האסתטיקה (600T לבן, H60 ולוח כחול של גיגהבייט, יהיה מעניין) ודרישות הלקוח (אני ממש לא בעל עניין, בונה מערכות פה ושם)

אני אבדוק כמה יעלה משלוח מ-NCIX לארץ, האריזה והמשקל שלהם ממש זניחים. נראה אם משתלם (אני מזמין 6.. :smile1: )

פורסם
  • מחבר

מחיר טוב, השאלה אם אלו הגרסא השקטה, כי הרועשת בלתי נסבלת

עריכה: לפי המקט אלו הרועשים, סליחה, אבל 2300RPM ו-35 דציבל זה בלתי מתקבל על הדעת.

בנוסף, לגרסא השקטה יש נתוני לחץ וזרימת אוויר לא משהו, GT, נוקטואה והביטפיניקס משאירים להם אבק ביחס בין שקט לביצועים.

זה נגרם בגלל שלמאוורר אין מסגרת, ובשימוש על רדיאטור הרבה מהאוויר דולף מהפינות, והיעילות נפגעת.

פורסם
  • מחבר

אני יודע אבל לדעתי סטינו מהנושא, הלקוח רוצה מאווררים עם לדים, ואני הייתי רוצה להרכיב לו אותם על הרדיאטור אז כדאי שיהיו להם נתונים טובים מספיק, הרי זה בסה״כ H60.

אנרמקס אפשר למצוא בארץ? ראיתי שלאפוליש יש נתונים לא רעים ותאורה יפהייפיה.

פורסם
  • מחבר

אין שום בעיה :)

אבל מ-PPCS המשלוח יוצא יותר מהמאווררים (60 דולר)

וב-NCIX אי אפשר לראות את המחיר של המשלוח עד לשלבים האחרונים של ההזמנה :s07:

פורסם

יש אפוליש בארץ. למעשה, לחבר שלי יש שניים כאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים