עבור לתוכן

איך אני מוריד את Windows 8 Media Center Pack

Featured Replies

פורסם

יצאתי כבר מטומטם מההסבר של מיקרוסופט שאף אחד לא מבין

Swipe in from the right edge of the screen, and then tap Search. (If you’re using a mouse, point to the upper-right corner of the screen, and then click Search).

• Enter add features in the search box, and then tap or click Settings.
  • Tap or click Add features to Windows 8.

• Then tap or click I already have a product key.
  • Enter the product key, and then click Next.

• Read the license terms, select the check box to accept the license terms, and then click Add features.

פורסם

יש לך

product key ?

פורסם
  • מחבר

יש לי מפתח מוצר שקיבלתי ממיקרוסופט

פורסם

ההוראות נורא פשוטות לא יודע איך הסתבכת

קליק ימני על ההתחל ללחוץ על מערכת ואז

oz3qu3f.pngמ

לאחר שהוספת את הקוד מוצר/מספר סידורי זה יוסיף לך את התכונה אוטומטית וכנראה יבקש להפעיל מחדש את המחשב.

אפשר להגיע לזה גם מלוח הבקרה "Add features to Windows 8" .

פורסם
  • מחבר

תודה על הצילום ,אבל נסיתי ולא עובד

http://img.sharepixon.net/images/wvw.png

ההסבר בעברית

הוסף את ערכת Windows 8 Pro או ערכת Windows 8Media Center למהדורת Windows שלך

החלק מהקצה הימני של המסך ולאחר מכן הקש על חיפוש.(אם אתה משתמש בעכבר, הצבע על הפינה הימנית העליונה של המסך ולאחר מכן לחץ על חיפוש.)[/r]

• הזן הוסף תכונות בתיבת החיפוש ולאחר מכן הקש או לחץ על הגדרות.
  • הקש או לחץ על הוספת תכונות ל- Windows 8 ולאחר מכן בצע אחת מהפעולות הבאות:[list type=disc]
    • אם עליך לרכוש מפתח מוצר, הקש או לחץ על אני רוצה לקנות מפתח מוצר באינטרנט.מנקודה זו, תקבל הנחיות לביצוע השלבים לקניית מפתח מוצר שיוזן עבורך.

• אם כבר יש לך מפתח מוצר, הקש או לחץ על יש לי כבר מפתח מוצר.

• הזן את מפתח המוצר שלך ולחץ על הבא.
  • קרא את תנאי הרשיון, בחר בתיבת הסימון כדי לקבל את תנאי הרשיון ולאחר מכן לחץ על הוסף תכונות.

• [*][/l]

אם במחשב שלך פעל Windows 8, המחשב שלך יופעל מחדש אוטומטית ו-Windows 8 Pro עם Media Center יופעל בו.

אם במחשב שלך פעל Windows 8 Pro, המחשב שלך יופעל מחדש אוטומטית ו- Windows Media Center יהיה זמין לשימוש.

פורסם

תיכנס שוב למערכת(כפתור חלונות + X) ושם תלחץ על "View details in Windows Activation" זה ליד איפה שכתוב Windows הופעל או מוצר זה הופעל(או איך שזה כתוב בעברית :P ) ושם תוכל לראות את הMedia Center הופעל.

דרך אגב אפשר להפעיל את הMedia Center עד היום (ה31 לינואר 2013).

"Offer valid from October 26, 2012, until January 31, 2013, and is limited to five licenses per customer per promotion."

^כתוב למטה באותיות קטנות, בנוסף גם קיבלתי על זה תזכורת ממיקרוסופט

"This is a reminder that you must activate your free Windows 8 Media Center Pack product key** by January 31, 2013:"

בכל מקרה תמיד יש את XMBC .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים