עבור לתוכן

מחשב לפיתוח ב-C#, Java רובי וכו'.. באזור ה5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

. מה התקציב המקסימאלי? 5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח בבית של אפליקציות ווב, אנדרויד ולפעמים גם C#. הרצה של VMים של לינוקס וסביבות נוספות

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS2012, Eclipse , VMWare Workstations

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ'

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). כרטיס רשת אלחוטי

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

בניתי את המפרט הבא על סמך עצות של חברים והמחשבים המומלץ של KSP, ההתלבטות שלי היא אם ללכת על i5 3570K או על i7 3770K?

מה גם שה-SSD שאני רוצה לא במלאי, אז אני חושב על ללכת על SSD קטן יותר כי הבנתי ש Transcend נחשבים לטובים וה-256 לא נמצא במלאי.

הייתי שמח גם למארז שקט יותר אך אני לא יודע איך לבחור אותו.

מעבד אינטל : Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray

מאוורר למעבד : Noctua NH-U12P SE2 CPU Cooler

לוחות אם למעבדי אינטל : Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI

זכרונות : Corsair 2x8GB Vengeance DDR3 1600MHZ Dual Channel CL10-10-10-27

דיסקים קשיחים : Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX

כונני SSD : Transcend SSD720 2.5'' 256GB SSD SATA III Retail

צורבי DVD : LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM

כרטיסי קול : On Board 7.1 Channel Audioציוד רשתות : On Board 10/100/1000

ספקי כוח : SeaSonic ECO-600 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU

מארזים : Antec Nine Hundred Two V3 Mid-Tower Gaming Case No PSU

תודה רבה,אלכס

פורסם

אני ננעלתי על זה שאמרת שאתה מריץ VM של לינוקס. אני ממליץ לך לקחת את ה

i7 3770K

בשביל זה.

המארז שבחרת הוא לא מהשקטים. אני לא מציע לך להשקיע במארז שקט במיוחד בגלל שהם סתם יקרים והמחשב שלך לא ירעיש גם ככה בגלל שאין לך כרטיס מסך (אם תבחר את הקירור הנכון)..

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה.

אני חושב לקחת את הספק

Corsair VS450 450W Series Active PFC 12cm Fan PSU

במקום הספק שבחרתי.

ואת המארז Antec P280 כי הבנתי שהוא שקט יחסית.

הבעיה היא שאין את ה-SSD של טראנסנד אז אני חושב על Crucial M4

פורסם

לחלוטין לך על הקורסייר, אין צורך בספק 600W למערכת כזו. לגבי המארז תשקול את ה R3 של Fractal Design, שקט ואיכותי, גם ה 280 מצוין. לגבי ה SSD שקול את סדרת 840 של סמסונג. לגבי המעבד לך על 3770K עקב הצורך בריבוי נימים בעבודה עם VMWare

פורסם

לי יש את Antec P183, גם אני פריק של שקט. אבל הרכיב הכי מרעיש אצלי זה הכרטיס מסך.

אם תבחר את הקירור הנכון, אתה לא תצטרך להשקיע כל כך הרבה במארז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים