עבור לתוכן

לסטודנטים שבינינו - סרטון כיפי לתקופת המבחנים

Featured Replies

פורסם

טוב, בואו נסכים שמי שהיה במילואים במהלך הסמסטר מקבל תוספת זמן.

כל השאר, שלהורים שלהם אין בעייה להוציא כמה אלפי שקלים שוחד סמוי למכון \ פסיכולוג \ פסיכיאטר בתיכון, גוררים את הרמאות לאוניברסיטה.

אולי זה אותם אלו ששכחו אתמול לקחת כדור ויצאו פה על rastarafi המוכשר בטירוף:

גם לומד בטכניון שזה כבר מטורף מספיק,

גם תפש חברה שווה בטכניון, משימה קשה אלא אם הוא שורץ בביולוגיה כל היום,

וגם מתגלה כיוצר ותסריטאי מחונן.

פורסם

מילואימניקים מקבלים תוספות זמן? מגניב.

רק שאני לא רואה איך זמן עוזר. ב-99% מהמקרים זמן לא חסר (באונ' העברית לפחות)

פורסם

מילואימניקים מקבלים תוספות זמן? מגניב.

רק שאני לא רואה איך זמן עוזר. ב-99% מהמקרים זמן לא חסר (באונ' העברית לפחות)

לא יאומן!

בטכניון אין מבחן אחד שבו הזמן הוא לא הגורם הקריטי להצלחה. כל המבחנים מאוד קשים ודורשים המון חשיבה

ככל שיש יותר זמן -> חושבים יותר -> מוצאים פתרון יותר טוב -> מקבלים ציון יותר טוב -> דופקים את כל האנשים שאין להם תוספת זמן.

אני לא מאמין שיש אוניברסיטאות שבהן זה לא המצב,

זאת כנראה הסיבה לכך שהטכניון תמיד יהיה המוסד הכי טוב בארץ

פורסם

לא דופקים אף אחד. מקבלים תוספת זמן 25% כפוף למספר ימי מילואים או סמיכותם לבחינות.

בטוח שבכל מקרה היית מעדיף לוותר על ההארכה הזו ולא להפסיד הרצאות תרגולים וזמן להטמעת החומר בגלל 10-15 ימי מילואים.

ואכן זמן הוא מוצר במחסור בבחינות בטכניון.

פורסם

כנראה שלא הבנת אותי. אצלנו המבחנים קשים מאוד. יש קורסים שהממוצע בהם הוא נכשל.

גם אם תוסיף שעה למבחן זה לא יעזור במיוחד.

פורסם

אני לא יודע באיזו פקולטה הבחור לומד, אבל הסרטון נראה כאילו הוא צולם במכינה. ואין שום דבר אסור או שלילי בסרטון, סתם לא מוצלח במיוחד. אני עדיין רוצה את ה4 דקות שלי ):

פורסם

חחח ענק :)

איך קוראים ל bgm?

פורסם

^

ROFL! :lol:

הרג אותי עכשיו! בייחוד הפאנץ' בסוף... :yelclap:

אגב, מה עבר על הבחור עם השיער הכחול?! אני מקווה שזה היה לפורים/התערבות או משהו...

פורסם

כנראה שלא הבנת אותי. אצלנו המבחנים קשים מאוד. יש קורסים שהממוצע בהם הוא נכשל.

גם אם תוסיף שעה למבחן זה לא יעזור במיוחד.

יש לא מעט מבחנים בטכניון שהם פשוט עמוסים, גם אם אתה יודע איך לפתור כל תרגיל, יקח הרבה זמן לסיים את המבחן. בדרך כלל צריך לחשוב טיפה ואז יש בעית זמן רצינית.

בדרך כלל המבחנים בנויים שיש מספיק זמן (אם אתה יודע את החומר בצורה טובה כמובן), ואם אין מספיק זמן המרצה פשוט מוסיף.

וכמובן שהמרצה מפשל לגמרי תמיד יש פקטורים :lol:

פורסם

סרטון כל כך ילדותי ורדוד.

אפילו זה טוב יותר

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע באיזו פקולטה הבחור לומד, אבל הסרטון נראה כאילו הוא צולם במכינה. ואין שום דבר אסור או שלילי בסרטון, סתם לא מוצלח במיוחד. אני עדיין רוצה את ה4 דקות שלי ):

חשמל, נהנה מכל רגע.

חחח ענק :)

איך קוראים ל bgm?

חחח ענק, bgm! החזרת אותי לימי ה-gameboy העליזים...

את המוזיקה המצאתי on-the-fly בנסיון הראשון שלי בתוכנה שהשתמשתי בה. האמת שזה היה די מזמן והיום אני הרבה יותר מוצלח בשימוש בה. אני גם בכלל מנגן על גיטרה ויש לי כבר פרוייקטים הרבה יותר מוצלחים (לפחות מבחינה מוזיקלית, לדעתי), מקווה להעלות אותם בקרוב (לא רק בדיחות על סטודנטים).

לא דופקים אף אחד. מקבלים תוספת זמן 25% כפוף למספר ימי מילואים או סמיכותם לבחינות.

בטוח שבכל מקרה היית מעדיף לוותר על ההארכה הזו ולא להפסיד הרצאות תרגולים וזמן להטמעת החומר בגלל 10-15 ימי מילואים.

ואכן זמן הוא מוצר במחסור בבחינות בטכניון.

לטכניון יש הרבה בעיות, אין ספק... במיוחד הפקולטות הגדולות. מחסור בזמן זאת בעיה אחת אבל לדעתי פחות חמורה מיתר הדברים שאפשר להתקל בהם במהלך התואר פה.

פורסם

הדיון הזה בדרך להיות סדרת סירטוני קאלט !

ולאלה שתיכף יקפצו:

תוציאו את המקל מהתחת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים