עבור לתוכן

לסטודנטים שבינינו - סרטון כיפי לתקופת המבחנים

Featured Replies

פורסם

מה המצב? אני לומד בטכניון, ובדיוק מתחילים מבחנים כרגע. זה הולך להיות עמוס, מסובך וכואב... בשביל לעבור את זה יותר בקלות הכנתי סרטון בשביל קצת לנוח מכל הרצינות הזאת :) מקווה שתאהבו!

פורסם

אני רוצה את ה4 דקות שלי בחזרה.

פורסם

^^ תודה.

פורסם

אבל למה?

פתטי...

פורסם
:kopfpatsch: חוסר רמה אתה סוג של עבריין מי צריך אנשים כמוך באוניברסיטה יש אנשים כישרוניים שאן להם אפשרות ללימוד מכול מני סבות וחבל שהם מתבזבזים אתה בזבוז אחד גדול ותישאר בזבוז
פורסם

חחח איתי משלם לראותאת הפרצוף שלך שתקבל את הציונים..

פורסם
  • מחבר

תגובות קשות משהו, הכל בסדר?

זה רק בצחוק חברים. כמובן שאף אחד לא חי ככה, לא מבין מאיפה כל המרמור הזה. סה"כ המטרה לתת קצת צבע לתקופה העמוסה הזאת.

ולכל מי שדואג לציונים שלי, הקליפ הוכן כולו בקיץ, ולא פגע בלימודים בכלל.

מעבר לזה הייתי שמח לקבל ביקורת *בונה*, זה הכי קל לומר "פתטי" אבל אתם לא תורמים בזה שום דבר. דווקא בפורום הזה ציפיתי לתגובה יותר איכותית, כנראה שטעיתי.

בכל מקרה לכל מי שממש הרסתי לו את היום עם הקליפ הזה, כנראה שהוא לא קהל היעד :)

פורסם

וואלה נחמד חח

פורסם
:nixweiss: אפשר לשאול מי קהל היעד אנשים בלי עמוד שידרה כלי דעת שאין להם בעיה לאמץ התנהגת עבריינית ולהרוס להם את העתיד והחיים לפחות תשים הודעה לפני הקליפ שזה רק הומר ואין לראות בזה מודל חיקויי ואתה לא מלמד תומך בהתנהגות כזואת
פורסם

ממתי זכאות לתוספת זמן זאת עבריינות? ואיך זה יכול להרוס את החיים? :silly:

קליפ נחמד.

מה כל העויינות, גם ככה הפורום במצב קשה..

פורסם

וואללה, כמה אנשים פה שכחו לקחת כדור היום.

חמוד לאללה, מאיפה הבאת את היפות האלו? גם מהטכניון ?

העברתי לינק לכמה חברה בטכניון ששורפים עכשיו תתחת לקראת הבחינה בגלים בפיסיקה.

בהצלחה יא פושטק.

פורסם

:kopfpatsch: חוסר רמה אתה סוג של עבריין מי צריך אנשים כמוך באוניברסיטה יש אנשים כישרוניים שאן להם אפשרות ללימוד מכול מני סבות וחבל שהם מתבזבזים אתה בזבוז אחד גדול ותישאר בזבוז

ממך לא ציפיתי לרמת כתיבה כזאת :D

פורסם
  • מחבר

:nixweiss: אפשר לשאול מי קהל היעד אנשים בלי עמוד שידרה כלי דעת שאין להם בעיה לאמץ התנהגת עבריינית ולהרוס להם את העתיד והחיים לפחות תשים הודעה לפני הקליפ שזה רק הומר ואין לראות בזה מודל חיקויי ואתה לא מלמד תומך בהתנהגות כזואת

לא תומך באיזה התנהגות? להשתכר לילה לפני בחינה ואז להעביר את המבחן בפינג פונג??

דווקא נשמע אחלה :)

ברור שאף בר דעת לא יעשה דבר כזה, ואם כן, זה באמת כבר לא באשמתי...

וואללה, כמה אנשים פה שכחו לקחת כדור היום.

חמוד לאללה, מאיפה הבאת את היפות האלו? גם מהטכניון ?

העברתי לינק לכמה חברה בטכניון ששורפים עכשיו תתחת לקראת הבחינה בגלים בפיסיקה.

בהצלחה יא פושטק.

חחחח תודה! האמת שאני ממש לא בנאדם כמו שמצטייר בקליפ הזה, זה הכל בצחוק. אני בכלל חנון פרוגרסיבי עם וייב חיובי, אבל אני מניח שתראה את זה בדברים שאני אעלה בעתיד (עובד עכשיו כל כמה דברים חמודים עם אופי קצת יותר רגוע).

לשאלתך, כל היפות מהטכניון. כל הקליפ צולם פה בטכניון וכל המשתתפים לומדים פה! יש משהו כמו 30-40% בנות בטכניון (חבל שרובן מתרכזות ב-2-3 פקולטות קטנות), אבל יש פה לא מעט זוגות שמכירים וגם אני הכרתי את חברה שלי פה. היא אפילו מופיעה בקליפ! (יכול לנחש איפה?)

פורסם

סרטון חבל על הזמן!!!!

מאוד אהבתי! אנשים שלא למדו בטכניון לא יבינו את זה אז אל תתיחסו אליהם.

הסרטון נוגע בנקודה רגישה עבור הסטודנטים בטכניון ומדבר על ביזיון ומחלה שיש בשנים אחרונות וזה תוספת זמן.

אין רמאות יותר גדולה מזה!!!! פתאום כולם בטכניון הפכו להיות דיסלקטים ממש ביזיון. אני זוכר שבזמני זה הגיע עד 30-40 אחוז

מהסטודנטים היום עם קשיי למידה וקיבלו תוספת זמן, זה הזוי וזה פוגע בסטודנטים אחרים שלא מקבלים תוספת זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים