עבור לתוכן

איפה מסתתרים לי 60 גיגה?!

Featured Replies

פורסם

:facepalm:

יש לי כונן ssd הm4 שכולם ממליצים עליו פה והתקינו לי לא מזמן ווינדוס 8.

נשאר לי כרגע 3 גיגה מתוך 118.

אין עליו כלום חוץ מהתקנות של תוכנות קטנות והוינדוס.

נכנסתי לתיקיה תיקיה ובדקתי כמה היא שוקלת.

בתיקיה ביוזרס יש תיקייה בשם MOTI (שם המחשב) וכשאני בודק כמ היא שוקלת רשום 60 גיגה.

פתחתי אותה ובדקתי איפה ה60 גיגה ואני לא מוצא אותם. הם לא בDOWNLOADS, לא במסמכים שלי, תמונות שלי וכו'.

אולי מוסתרים?

מה הולך כאן?!

פורסם

התיקיה שאתה מתכוון אליה היא תיקיה שמכילה הרבה קבצי מערכת וכל מני קבצי התקנות וכו , סביר להניח שבגלל זה התיקיה הזו יש בה הרבה קבצים ותיקיות שמוסתרים (קבצי מערכת) וגם אולי קבצים נוספים , אם אתה לא רואה אותם אז אולי גם עדיף שלא תראה אותם שלא בטעות תתעסק או תמחק , אבל בSSD אין לך מה להתעסק עם קבצים, זה כונן שמיועד רק לקבצים של מערכת ההפעלה , כל שאר ההתקנות תתקין בדיסק האחר (SATA)

פורסם

תגדיר לEXPLORER (של הוינדוס לא של האינטרנט) שיראה קבצים חבויים.

ואז תתקין ותריץ את התוכנה TREESIZE כADMIN.

פורסם
  • מחבר

התיקיה שאתה מתכוון אליה היא תיקיה שמכילה הרבה קבצי מערכת וכל מני קבצי התקנות וכו , סביר להניח שבגלל זה התיקיה הזו יש בה הרבה קבצים ותיקיות שמוסתרים (קבצי מערכת) וגם אולי קבצים נוספים , אם אתה לא רואה אותם אז אולי גם עדיף שלא תראה אותם שלא בטעות תתעסק או תמחק , אבל בSSD אין לך מה להתעסק עם קבצים, זה כונן שמיועד רק לקבצים של מערכת ההפעלה , כל שאר ההתקנות תתקין בדיסק האחר (SATA)

כן. אבל 60 גיגה בקבצים מוסתרים?

הווינדוס והכל אמורים לשקול פחות. לא?

יש לי בסך הכל 15 תוכנות קטנות שמותקנות עליו ונשאר לי 3 גיגה פנויים.

האם זה תקין, או לא?

תודה לכם על העזרה...

פורסם

מה אתה רוצה שננחש בדיוק מה קורה אצלך?

כבר ניחשנו שיש משהו.

עכשיו מה?

תתקין כבר תוכנה שהומצאה בדיוק למטרה הזאת, בודקת ומציגה לך בדיוק מה קורה בכונן שלך.

ותפעיל זיהוי של קבצים ותיקיות מוחבאות כדי שלא תקבל תמונה חלקית.

פורסם

איזה תוכנות מותקנות לך?

כנראה אחת מהן שומרת קבצים זמניים או השד יודע מה וזה נשמר בתיקיות מוסתרות בתוך הפרופיל שלך במחשב, לכן אתה לא רואה את זה.

תוריד את אחת התוכנות שהמליצו לך למעלה ותראה איזו תיקיה מנופחת...

פורסם
  • מחבר

התוכנה עזרה. מסתבר שהmovie maker של ווינדוס מכין סרטים - מכניס אותך לסרטים. ערכתי וידאו מכמה קבצים ששוקלים יחד 60 גיגה והם נשמרו לי בtemp בגלל התוכנה הזאת. מחקתי אותם והכל בסדר עכשיו.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים