עבור לתוכן

היי ,פירקתי והרכבתי את המחשב ועכשיו הוא לא נדלק בכלל ,גם לא כשכל הרכיבים מנותקים

Featured Replies

פורסם

היי יש לי בעיה , יש לי לוח אם DG41RQ של אינטל , מעבד E8400 , היה לי עד לפני כמה ימים מאוורר ג'נרי של דיפ קול , שמסתבר שצבר ליכלוך ואבק בין התושבת של המעבד והלוח אם לבין המאוורר בצורה קטסטרופלית , המאוורר היה מגיע למהירות של 2250 RPM והמעבד מסתבר בניטור של הביוס היה מראה לי 60 ומשהו מעלות בIDLE , אבל בתוכנות ניטור דרך הווינדואז הראה טמפרטורות תקינות של 30+ אבל לפעמים גם הגיע ל40+ , פירקתי את המחשב לחלוטין על מנת לנקות אותו כי זה היה ממש נוראי , החזרתי את הלוח למקום והברגתי כמו שצריך חיברתי את הכל, כמובן שמרחתי משחה טרמית חדשה , ואחרי גם שניקיתי את המאווררים החזרתי אותם למקום גם של המארז וגם של המעבד, גם פתחתי את הפתח איפה שהמאוורר של הספק כי גם שם היה אבק, אבל לא פתחתי את הספק , גם בדקתי את החיווט לפי הוראות היצרן כדי שלא אטעה , ועכשיו המחשב לא נדלק בכלל , ניסיתי לפרק הכל להשאיר רק את הכבל של הלוח אם (החשמל הארוך 24 פינים ) וגם את החשמל (מולקס 4 פינים ) של המעבד , גם לא עובד , ניסיתי רק עם זיכרון , לא עובד , ניסיתי גם להחליף מאוורר למעבד למשהו יותר מסיבי ARCTIC FREEZER PRO 2 ועדיין בשלו. בנוסף לזה מזיכרון עבר היה לי מר עם מחשב פנטיום 4 שסירב להידלק והכרחתי אותו להידלק נתתי לו לחיצה ארוכה והסתבר שהזיכרון לא היה במקום ובגלל זה המחשב סירב להדלק , פה ניסיתי לתת לחיצה ארוכה , אבל גם לא נדלק ... יש למישהו מושג מה זה יכול להיות ?

פורסם

אין משהו אחר תשחזר הכל לקדמותו נראה שאין ברירה אלא לפרק שוב ולהרכיב מחדש תשים לב לפרטים הקטנים שהכל יושב טוב,

מכיוון שפירקתה את כל המחשב או איזה חלק פתחתה אני לא יודע כל כך איפה הבעיה,

לפרק ולהרכיב מחדש לפי הסדר לוח אם עם מעבד, זיכרון ספק תבדוק אם המחשב עולה.

פורסם

תגדיר "לא נדלק בכלל". נדלק ולא מראה כלום או שאין שום תגובה כשאתהלוחץעל כפתור ההדלקה? אם התיאור השני הוא הנכון תוודא שמחוברים ללוח חיבורי המתח שלו ושל המעבד (20 ו4 פינים בהתאמה) ושהכבלשל כפתור ההדלקה מחובר לגמפרים הנכונים. תוודא גם שהלוח יושב טוב ולא מקצר.

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי , המחשב לא נדלק , זה אומר שאין תגובה של הספק , או של הלוח אם לצורך העניין , החיבור 24 פינים מחובר , וגם חיבור של 4 פינים של המעבד , כמו כן ג'ימפרתי נכון לפי הוראות היצרן של הלוח אם , כמו כן בדקתי כמה פעמים עם זיכרון בלי זיכרון עם הארד דיסק בלי פירקתי והרכבתי פעמיים וגם החלפתי מאוורר למשהו יותר מסיבי , לא שזה שינה משהו , יש דרך לבדוק רק שהספק כח עובד ? ואיך אני בודק שהלוח אם לא מקצר ? בעיקרון הרכבתי אותו הוא יושב טוב על המשטח והברגתי את כל הברגים כדי שיהיה יציב כמובן , יש לי כמה ספקים ג'נריים בבית , שווה לנסות לבדוק ?

סתם שאלה נכון ללוח אם יש סייפטי צ'ק , יכול להיות אם יש בעיה אם המעבד לא יושב במקום או משהו כזה הוא לא נדלק ? למרות שהכנסתי אותו כמו שצריך , אם שמים יותר מדי משחה זה יכול לקצר ?

פורסם

תנסה ספק אחר. אם זה לא עוזר תוציא את הלוח מהמארז ותנסה להדליק אותו שם.

פורסם
  • מחבר

נפתרה הבעיה , המעבד כנראה לא ישב טוב במקום ובגלל זה לא נדלק, ומסתבר גם שהמאוורר היה דפוק , החלפתי להיט סינק ARCTIC FREEZER PRO2

פורסם

יש לך מזל גדול שלא פגעתה במעבד או במגעים שלו, לפחות הוא עובד למיטב ידעתי המעבד יכול לשבת רק בכיוון אחד

כלומר בשלושת המצבים האחרים המעבד פשוט לא יושב במקום איך זה שלא עליתה על זה :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

עכשיו שהמחשב עובד לי והכל בסדר, הוא לא עובד לי לSLEEP / HIBERNATION

בBIOS הSLEEP מוגדר וגם בהגדרות של הווינדואז של צריכת חשמל

כשאני לוחץ על SLEEP הוא מגיע לי לנעילת משתמש (החלף משתמש או היכנס)

זה רק קשור לווינדואז ?

פורסם

חפש את ההגדרה של "מה קורה שלוחצים על כפתור"

פורסם
  • מחבר

אבל זה קורה גם כשאני לוחץ על SLEEP דרך הכיבוי בכפתור התחל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים