עבור לתוכן

שאלות לגבי לוח אם שקניתי אסוס P8Z77-V-PRO

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קניתי היום את הלוח הזה ואני עובר עכשיו על החוברת שלו.

יש לי למערכת הזו שאני בונה עכשיו כרטיס מסך מקצועי מסדרת amd Firepro , ואין לי צורך אמיתי בכל היציאות ווידאו שבאות עם הלוח אם הזה, כי הכרטיס שלי חזק ומשמש אותי ל 2 המסכים שאני משתמש בהם ביומיום. האם יש אפשרות להשתמש ביציאות האלו בשביל המסך המישני שלי? ולהשתמש בכרטיס שלי בשביל המסך הראשי? האם זה יותר יעיל ויכול לשחרר קצת את המסך שלי?

או לחילופין, האם אפשר לכבות את היציאות האלו כך שלא יקחו משאבים במידה ואני לא צריך אותם? (אני לא יודע אם הם מושכים משאבים גם אם שום דבר לא מחובר אליהם).

ושאלה אחרונה- מישהו ראה את הכמות של התוכנות שמגיעות היום עם לוחות האם? זה מטורף- ניראה לי משהו כמו 20 תוכנות של אסוס. האם כדאי להתקין את כולם? יש כרגע רק כמה ספורות שאני חושב שבטוח שאשתמש בהם, ואני לא רוצה שטויות מותקנות לי על המחשב. יש למישהו המלצות מה באמת כדאי ומה לא?

תודה, יואל

פורסם

אין על הלוח כרטיס מסך - אלא רק יציאות. הכרטיס מסך נמצא על המעבד כך שלא מומלץ לנסות להפעיל במקביל. סתם שואב כוח מהמעבד.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה. האם אני צריך איפה שהוא לבטל את הפעילות שלהם? או שפשוט אם אני לא מחבר משהו ליציאות האלו אז אוטומטית המעבד לא משקיע בזה כוח?

פורסם

יש בביוס את ההגדרות המתאימות, אני לא זוכר את זה בעל פה אבל לא אמורה להיות בעיה להבין את זה.

לגבי התוכנות, אין צורך להתקין שום דבר של אסוס(אלא אם כן אתה צריך משהו משם), רק דרייברים נחוצים.

פורסם
  • מחבר

אני חשבתי לעשות OC למחשב שלי, בערך לרמה של 4.5, אבל בגלל שאין לי ניסיון בזה חשבתי להשתמש בתוכנה של אסוס שניקראת AUTO TUNE. היא עושה המהרה מסביבת ווינדוס וגם עושה מין מבחני יציבות תוך כדי, וניראית די מרשימה ובמיוחד מתאימה לאנשים כמוני שלא מבינים בתחום.

למדתי עליה מהסרטון הבא:

אז לפחות את התוכנה הזו אני רוצה להתקין. יש למישהו המלצות אחרות?

יואל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים