עבור לתוכן

מחשב נכבה \ קורס (לא מה שחשבתם)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

זקוק לעזרה באופן דחוף

המחשב קורס לאחר מספר דקות של הפעלה(מבצעה כיבוי - לא ריסטרט)

הבעיה : חום מעבד (טמפרטורה גבוהה מנתונים שמציג הביוס) - מעבר לכך כאשר אני מדליק את המחשב למספר דקות שהוא מתפקד לאחר דקה בערך המאוורר שעל תושבת המאבד מתחילה לעבוד בקצב רצחני ללא סיבה (כלומר ללא הפעלת תוכנות או שירותי מערכת שמכבידים על המאבד)

תחילה חשדתי בספק הכח - הוצאתי אותו וניקיתי באופן יסודי אבק והחזרתי למקום

יכול להיות שהספק על פניו עובד בצורה תקינה (נותן מתח ללוח -אם והמאוור שעליו עובד) אבל הוא "עייף" ולא באמת מספק מתח מתאים ולכן המחשב קורס לאחר מספר דקות ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??

לסיכום

אני חושב שזה או ספק כח או וירוס ששינה הגדרות בביוס (מהירות מאווררים ועבודת מאבד) אבל אני פחות מבין בהגדרות אלו ...

או שזה באמת הספק - ואין לי ממש דרך לבדוק זאת (אולי יש איזה שיטה לבדוק את הספק אבל אני לא מכיר -אין לי מד אמפר שמתאים לחיבורי הספק)

נקודה אחרונה לסיום - לאחר מספר נסיונות שלא צלחו החלטתי לאפס ביוס על ידי הוצאת סוללה לפרמט את המערכת ולהתקין מחדש (ההרדיסק מחולק ל3 מחיצות - פירמתי רק את המחיצה של מערכת ההפעלה) כדי לשלול באופן מוחלט וירוסים או בעיות של תוכנות או הגדרות לא נכונות) עדיין לא עזר

בקיצור זה לא עניין של מאווררים שלא עובדים ולא של אבק או משהו כזה אם מישהו מהתותחים הכבדים פה יכול לנסות למצוא פתרון או לזהות את הבעיה לפי המידע פה אני יותר מאשמח לפתרון או כיוון לתקוף את הבעיה

תודה ענקית מראש לכל אנשי הפורם :)

פורסם

וירוס בביוס כנראה לא.. צריך להיות גאון אמיתי בשביל לכתוב וירוס לשם

בדקת לכלוך באזור המעבד? בן כמה המחשב?

פורסם

חשבת על לבדוק אם הקירור של המעבד יושב בצורה נכונה + משחה טרמית?

פורסם

1+

נשמע כמו קירור שלא יושב טוב על המעבד.

המאוורר מופעל בעוצמה מירבית וזה לא עוזר כי אין מגע טוב עם המעבד.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה לכל מי שהגיב.....

בדקתי שהכל יושב כמו שצריך המאוור למעבד חדש וניקיתי אבק בכל אופן בכל המארז מאווררים כולל ספק כח יסודי(כבר ניסיתי הכל בקטע של הלחץ אוויר :)

לדעתי איזה וירוס או סוג של OUTORUN שדופק את העסק כל פעם שהמחשב עולה

היום הספקתי להגיע לביוס וראיתי אחרי את הטמרטורה קופצת מ65 ל110 בקפיצות של פחות משניה לטמפרטורה - מה שאומר שזה רק איזה תוכנה זדונית או הגדרת ביוס שנעשה בה מניפולציה (טמפרטורת מקסימום של המעבד או הפעלת המאווררים פול פאוור אין לי ממש מושג )

קבלו את זה POWER VIRUS

אחרי חפירות של שעות ונסיונות מכל הכיוונים שאני מכיר מצאתי משהו שעושה לי רושם שזה מה שתקף לי את המחשב

http://www.ehow.com/how_6038011_remove-power-virus.html

מה אתם אומרים?!?!?!?!?!?!?!

נתקלתם במשהו כזהאו דומה לו??????

שוב תודה מראש לכל מי שעוזר (או מנסה)

פורסם

תיגע בזהירות בצלעות הקירור של המעבד, ותראה אם הטמפרטורה הגיונית או לא.

אם הטמפרטורה גבוהה, צריך לפרק את הקירור, לנקות טוב טוב, לשים מחשה חדשה ולהחזיר.

שים לב שאין איזה פין שבור בקירור של המעבד, ולכן הוא לא יושב טוב.

פורסם

תבדוק דבר ראשון מה שאמרו לך שהקירור למעבד יושב טוב, כי אמרת בעצמך שהמחשב נכבה אחרי כמה דק' וזה סימן בדר"כ לחום.

קורה לפעמים שמחזירים את הגוף קירור לא ישר ולכן הטמפ' עולה ומהר.

ואפשר להיפטר מוירוס בביוס רק עם צריבת ביוס חדש, אבל קודם בדוק את עניין החום ותגבה את כל הקבצים שבמחשב

פורסם

קבלו את זה POWER VIRUS

אחרי חפירות של שעות ונסיונות מכל הכיוונים שאני מכיר מצאתי משהו שעושה לי רושם שזה מה שתקף לי את המחשב

http://www.ehow.com/how_6038011_remove-power-virus.html

מה אתם אומרים?!?!?!?!?!?!?!

נתקלתם במשהו כזהאו דומה לו? ??? ??

שוב תודה מראש לכל מי שעוזר (או מנסה)

לא נראה שזה המקרה שלך, מאחר והווירוס הזה פעיל רק אחרי ש Windows עולה, וזה לא המצב אצלך...

מחזק את קודמי בנושא בדיקת קירור המעבד.

בהצלחה!

פורסם

אני פשוט אסכם לך את זה (לפי הבנתי) - משחה תרמית.

פורסם

אני פשוט אסכם לך את זה (לפי הבנתי) - משחה תרמית.

חיובי, בדיקת תקינות משחה תרמית והתושבת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים