עבור לתוכן

קיבלתי Xiaomi M2 - אשמח לעזרתכם

Featured Replies

פורסם
:) אני בעניין ל-32GB
  • תגובות 88
  • צפיות 14.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם תהיה הנחה לכיוון ה-350$ ל32GB אני גם בפנים, בנתיים צריך להמתין שהחג הסיני יסתיים.

אז מי מרים את הכפפה להיות האיש קשר? :yelclap:

פורסם

jiayu g4 גם יכול להיות אופציה טובה

מעבד חסכוני מאוד A7 QUAD CORE MTK6589

2GB RAM

כרטיס מסך 544MP2

מסך IPS

CORNING® GORILLA® GLASS

סוללה 3K

32GB OB + MSD CARD

מחיר 285~330$

פורסם

Guardian Angel,

אתה צודק אבל לא עדיף מכשיר שפחות או יותר זהה לנקסוס מבחינת עידכוני חומרה? הרי כל שבוע בערך יוצאים עידכונים.

וגם בM2 ניתן לקחת סוללה של 3000......

פורסם

החברה מאוד מוכרת ויש לה מכשירים די מוצלחים,זה שבישראל לא שומעים עליהם לא אומר שהם לא קיימים.

ומפרט שכזה בהחלט יכול להוות כאופציה מעולה וממש זול אף יותר מה-MI2 הרחבת זיכרון זה גם די חשוב.

פורסם

jiayu g4 גם יכול להיות אופציה טובה

link

3G: WCDMA 2100MHz

לא תהיה לו קליטה טובה בדור 3 בארץ.

פורסם

כבר לפני חודש בערך פתחתי שירשור על ה-NEWMAN N2/ FREELANDER I20 עם התלבטות מה לקחת. מדובר גם כן במכשיר מצוין חומרתית ובמחיר.

היתרון הגדול שלו על פני הג'יהולו G4 הוא שהוא כבר בשוק והוא מכיל מעבד אקסיונוס 4 שלפי הידוע לי חזק מהA9 (אאל"ט) שיושב בחובו של ה-G4.

הסיבה היחידה שאני רואה בעיניי לרכוש את האקסיומי היא הרום המצוין והתמיכה הישירה של המכשיר שיקבל כל הזמן עדכונים- כמו נקסוס בגוגל, רק MIUI לאקסיומי.

אגב, ההתלבטות עדיין נותרה ובשניה שהחג הסיני נגמר אני מתכנן להזמין או את האקסיומי או את הFREELANDER I20 מכאן:

http://www.antelife.com/freelander-i20-samsung-exynos-quad-core-4-7-hd-1280x720-ips-gorilla-glass-screen-1gram-8g-rom-13-0mp-camera-smart-phone.html

(המחיר יורד ל-$280 עם שובר שרץ באתר)

פורסם

שאומי :jump:

פורסם

NEWMAN גם מוציאים עדכונים על בסיס שבועי, האחרון יצא בדיוק לפני החג שלהם. אבל ניגוד ל MIUI ו GOOGLE העדכונים שלהם לא אמינים בכלל וחלקם עושים הרבה בעיות :P ומסיבה לא ברורה הם עוד לא הוציאו עדכון ל 4.1 (למה להשאיר מכשיר כזה עם ICS?). בזמן האחרון מתגלות איתו אבל דיי הרבה בעיות, בקרת האיכות שלהם לא מדהימה במיוחד. בכל מקרה קניתי אותו, נראה מה יקרה בסוף :P

Xiaomi חברה דיי גדולה, הזלזול בה מאוד לא מוצדק. זה שהם סינים לא אומר שהמוצרים שלהם או המהנדסים שלהם פחות טובים משל גוגל. הגיוני שאם הם מפתחים ROM שעובד על הרבה מאוד מכשירים פה ושם יהיו באגים שאין בגירסה של גוגל שעובדת רק על מכשיר אחד מסויים. MIUI מאוד יציב יחסית למשהו שמפותח לכל כך הרבה מכשירים בעלי חומרה שונה. גם המכשירים יחסית למחיר מצויינים ואמינים.

פורסם

אני חושב ששכחת לציין את העובדה שMIUI זה מערכת בת סה"כ שנתיים וקצת, בעוד האנדרואיד בגדול בן 6 שנים אאל"ט.

אם נסתכל על הצמיחה העצומה (10 מליון מכשירים מריצים את המערכת!) בטווח כה קצר נבין ש-MIUI מוצלחת מאוד ומהווה אינטגרציה משולבת לחובבי אנדרואיד (פתוח) עם ממשק דמוי IOS (שלטעמי, זה ה-BEST OF THE BEST).

MIUI JB ROCKS!!! :ylsuper:

פורסם

MIUI זה לא מערכת, זו בסה"כ מעטפת

פורסם

נו... כה, לזה התכוונתי.. :P

במקרה שלנו המעטפת טובה (לטעמי).

פורסם

החברה מאוד מוכרת ויש לה מכשירים די מוצלחים,זה שבישראל לא שומעים עליהם לא אומר שהם לא קיימים.

ומפרט שכזה בהחלט יכול להוות כאופציה מעולה וממש זול אף יותר מה-MI2 הרחבת זיכרון זה גם די חשוב.

אני דיברתי מה אתה יותר מעדיף: עידכוני מערכת מובטחים בM2 או מכשיר קצת יותר זול JIAYU 4.....?

אין מצב שJIAYU מוציאה רומים ועידכונים בקצב וברמה כמו של MIUI לM2....

פורסם

לא נראה לי ש JIAYU מוציאים שבועיים. גם אם הם מוציאים פעם בחודש והם מוציאים עדכון טוב זה מספיק. אני בכלל לא רואה יתרון בעדכון שבועי, זה אומר ששינויים גדולים לרוב דורשים עדכונים נוספים כי יש בהם הרבה באגים ושלרוב העדכונים קטנים ולא עוברים מספיק QA.

פורסם

אני חושב ששכחת לציין את העובדה שMIUI זה מערכת בת סה"כ שנתיים וקצת, בעוד האנדרואיד בגדול בן 6 שנים אאל"ט.

MIUI זה אנדרואיד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים