עבור לתוכן

קיבלתי Xiaomi M2 - אשמח לעזרתכם

Featured Replies

פורסם

האנדרואיד כיום מתקדמת דיה כדי להחזיק מכשיר גם לא בגרסה החדשה ביותר. אם הממשק קוסם לך ויש אספקטים מסויימים (סוג/גודל מסך, סוללה, ספיקר, חריץ הרחבה, מצלמה) שחשובים לך יותר מהתוכנה הכי עדכנית, לך על זה. אם אתה מאלו שרוצים להיות הכי מעודכנים שיש , אין שום אופ' מלבד הנקסוס, כיוון שגם רומים מבושלים לא יציבים זמן ארוך יחסית במע' חדשה.

צודק לגמרי. אם בעבר לעבוד על GB היה קטסטרופה ו ICS היה ככה-ככה, היום JB (4.1) מתפקד באופן פנומנלי ולא צריך להתפשר על מכשיר\תכונות רק כדי לזכות ב 4.2 כמה חודשים לפני.

הרי מה בתכלס החידוש הגדול? PHOTOSPHERE? כבר יש לרוב מכשירי 4.1, הלאה...מה עוד? ווידגטים במסך נעילה? חסרים מסכי נעילה ב MIUI? יש שם כאלו שלוקחים בסיבוב כל מסך נעילה שלא ימציאו. נקודה.

הפער הגדול יבוא, והוא יבוא..אף אחד לא טיפש שלא לחשוב על כך, זה כשגרסה 5 תצא.

היא תבוא באיחור לעומת הנקסוסים, לאף אחד אין ספק...אבל להגיד שזה כלכך צובט את הלב לעומת פערי העבר בין ICS ל GB? קשה לי להגיד. כי בניגוד לעבר, יש היום פחות מה לחפש..מרבית הרומים עובדים מעולה. המ"ה החדשות מפחיתות משמעותית את המרדף אחר הרום היציב\המהיר\החסכוני וכו'. קשה ליפול..המתנה של רבעון עד שיצא עדכון גם פה, לא תהיה בלתי נסבלת כמו בעבר.

משהיה לי את ה JB על הגלקסי2 ז"ל שלי, הפער היה משמעותי לעומת רומים בעבר, וכבר לא היה צורך או רצון לחפש יותר מדי. אעז ואומר - כמעט הסתפקתי בסטוק. רק ה' יודע כמה רומים החלטתי ב GB\ICS עד שמצאתי מנוחה ומשהו לעבוד איתו..

פה עם ה MIUI אותו סיפור, ואין לא קריסות ולא אי יציבות. הפעמים היחידות שהמכשיר נאלץ לעבור ריסט בעל כורחו זה כשאני מתנייד לחברה אחרת או מעדכן את הרום..וגם זה אני לא בטוח למה. עדין לא ראיתי מתישהו הבדל בעין. העדכונים בקושי מכילים שינויים.

• תגובות 88
  • צפיות 14.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה משעשע שאתם כל הזמן אומרים להתפשר שהנקסוס הוא לא התפשרות לעומת הMI2

יש שני פרמטרים שבהם לMI2 יתרון על פני הנקסוס:

אפשרות להחלפת סוללה - פיצ'ר שלא רלוונטי ל99% מהאנשים

גירסה של 32 ג'יגה - בהחלט יכול להיות חשוב לחלק מהאנשים אם כי הרוב יסתדרו מצויין עם 16GB

בשאר הפרמטרים הם זהים ולנקסוס יש יתרון של קהילת מפתחים (ותמיכה רשמית של גוגל)

אהה, והוא גם יותר זול :)

פורסם

האופ' לסוללה מורחבת (תוספת של כמעט 50%), נפח אחסון כפול ותמיכה בUSB OTG, למי שזקוק להם, זו פשרה.

כ"כ, שמתי לב שתמונות בנקסוס בתוך מבנים נוטות להיות חשוכות, אך לא ראיתי השוואה במצלמה ל MI2.

אגב, למי שנמצא בסין כשהוא במלאי, הוא גם אמור לעלות באזור ה350$.

אישית, אני עדיין חושב שהנקסוס הוא עסקה טובה יותר, אבל זה אינדיווידואלי ותלוי בשימושים של כל אחד בטלפון.

פורסם

ברור שmiui זה על בסיס אנדרואיד, אבל עם שינויים נרחבים

להציג את זה כחיסרון זאת דרך מאוד מעוותת להציג את זה.

למקרה ששכחת, לא מדובר ב"מתחרים" של גוגל, אלא בחבורה של אנשים שלקחו את קוד המקור של גוגל ושיפרו אותו (במאמר מוסגר: אתה נותן יותר מידי קרדיט ל"מהנדסים של גוגל", עם כל הכבוד אם הם היו עושים עבודה כזאת טובה לא היו כלכך הרבה רומים מקוסטמים שנועדו להוסיף פיצ'רים וביצועים לרום המקורי של גוגל).

כל השינויים שיש בו - הם לטובה.

להציג את זה כחיסרון זה פשוט.. מוזר.

אני יכול להבין את התירוץ של "גירסאות חדשות מגיעות מהר יותר לנקסוס" (וזה מובן מאליו.. כי יצרני רומים מקוסטמים לוקחים את הגירסה הזאת אחרי שהיא יוצאת, ואז משפרים אותה...), אבל אני מעדיף MIUI על גירסה 4.1 על פני אנדרואיד נקי גירסה 4.2 בכל יום.

פה עם ה MIUI אותו סיפור, ואין לא קריסות ולא אי יציבות. הפעמים היחידות שהמכשיר נאלץ לעבור ריסט בעל כורחו זה כשאני מתנייד לחברה אחרת או מעדכן את הרום..וגם זה אני לא בטוח למה. עדין לא ראיתי מתישהו הבדל בעין. העדכונים בקושי מכילים שינויים.

+1

אני לא יודע על איזה "חוסר יציבות" אנשים פה דיברו. לדעתי אין להם מושג והם סתם מדברים משמועות/דעות קדומות/תחושות בטן/ניסיון עבר עם גירסאות מיושנות מאוד/ניסיון עם גירסאות לא רישמיות (כל מיני פורטים שנוצרו באופן עצמאי מגירסה של מכשיר שונה ע"י אנשים פרטיים).

פורסם

זה משעשע שאתם כל הזמן אומרים להתפשר שהנקסוס הוא לא התפשרות לעומת הMI2

יש שני פרמטרים שבהם לMI2 יתרון על פני הנקסוס:

אפשרות להחלפת סוללה - פיצ'ר שלא רלוונטי ל99% מהאנשים

גירסה של 32 ג'יגה - בהחלט יכול להיות חשוב לחלק מהאנשים אם כי הרוב יסתדרו מצויין עם 16GB

בשאר הפרמטרים הם זהים ולנקסוס יש יתרון של קהילת מפתחים (ותמיכה רשמית של גוגל)

אהה, והוא גם יותר זול :)

גרסת ה16גב עולה בסין 360$, גרסת ה 16גב של הנקסוס עולה בארהב 380$.

פורסם

תמצא מישהו אחד בארץ שקנה במחיר הזה-כולם קונים ממשווקים במחיר גבוה יותר.

פורסם

להציג את זה כחיסרון זאת דרך מאוד מעוותת להציג את זה.

למקרה ששכחת, לא מדובר ב"מתחרים" של גוגל, אלא בחבורה של אנשים שלקחו את קוד המקור של גוגל ושיפרו אותו (במאמר מוסגר: אתה נותן יותר מידי קרדיט ל"מהנדסים של גוגל", עם כל הכבוד אם הם היו עושים עבודה כזאת טובה לא היו כלכך הרבה רומים מקוסטמים שנועדו להוסיף פיצ'רים וביצועים לרום המקורי של גוגל).

כל השינויים שיש בו - הם לטובה.

להציג את זה כחיסרון זה פשוט.. מוזר.

אני יכול להבין את התירוץ של "גירסאות חדשות מגיעות מהר יותר לנקסוס" (וזה מובן מאליו.. כי יצרני רומים מקוסטמים לוקחים את הגירסה הזאת אחרי שהיא יוצאת, ואז משפרים אותה...), אבל אני מעדיף MIUI על גירסה 4.1 על פני אנדרואיד נקי גירסה 4.2 בכל יום.

זה לא צריך לבוא אחד על חשבון השני,

אתה יכול לקבל את כל הפיצ'רים במכשיר נקסוס

רק שזה יעבוד בו טוב יותר ממכשיר אחר בגלל שהמפתח לא צריך לעשות reverse engineering. כאמור, אם אתה מעוניין בפיצ'רים אז הכיוון שלך צריך להיות בכלל pa או aokp.

ואני מניח שלא השתמשת במכשיר נקסוס חדיש, זה כבר לא הזבל שהיה בgb/froyo.

גירסת jb נקייה של גוגל היא מצויינת.

פורסם

השתדלתי להפיץ את הסוחרת ממנה רכשתי.אני חושב שגם פה באיזה אשכול ציינתי זאת, לאלו שמתלבטים.

זה המחיר שלה לגרסת ה 16גב, ה32 היא מוכרת ב 409$

פורסם

שלח לי

פורסם

http://www.alibaba.com/product-gs/726883730/Quad_Core_XiaoMi_Mi2_M2_1.html

קוראים לה אליס יאנג, היא ממש נחמדה..

היא תעשה לך איזו קומבינה שתרצה, אם אתה באמת הולך על זה תגיד לה שהגעת אליה דרכי :smile1:

היא גם עושה אחלה דילים, היא מוכנה להזמין מהיצרן כיסוים צבעונים ומה שלא תרצה מקורי במחירים של האתר

אם אתה עושה הזמנה עדיף לך בפעם אחת לשלוח אביזרים יחד עם הטלפון כדי להוזיל עלויות..

פורסם

אני לא הייתי קונה דרך אליבבה. זה ידוע כאתר ששורץ בנוכלים.

פורסם

אין מה לדאוג, כבר רכשתי ממנה אז יש הוכחות..והיא גם מקבלת פייפל.

פורסם

חברים!

דבר 1 הרבה זמן לא נהניתי מאשכול כזה!

דבר 2 אני אישית מחכה שהיא תחזור מהחופשה שלהם כדי לעשות הזמנה אז חשבתי אולי נעשה הזמנה קבוצתית וככה היא תוזיל עלויות יש עניין? כמובן משלוח בניפרד חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים