עבור לתוכן

קיבלתי Xiaomi M2 - אשמח לעזרתכם

Featured Replies

פורסם

אמת :xyxthumbs:

• תגובות 88
  • צפיות 14.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צר לי להתעקש אבל זה לא עניין של טעם. עובדתית MIUI מכיל את כל הפי'צרים של אנדרואיד המקורית (מין הסתם..) - ויותר.

יש יותר פיצ'רים ויותר יתרונות, ללא שום חסרונות.

אז...

אתה יכול להגיד שאתה מסתפק באנדרואיד נקיה וזה בסדר.

אבל לטעון ש-MIUI לא טובה יותר, וחמור מזה לטעון שהיא פחות טובה? זה פשוט לא נכון.. ולא ממש קשור לעניין של טעם או לא טעם.

בטח שיש חסרונות

MIUI מאז ומעולם היא מערכת פחות יציבה ועם יותר באגים מאשר אנדרואיד מקורית של גוגל

(זה מה שקורה שחבורה של סינים עובדים על ממשק כזה בקוד סגור)

בשורה התחתונה תשווה את האופציות:

אני יכול להיות עם המערכת האחרונה של גוגל

אני יכול להיות עם הגירסה השבועית האחרונה של MIUI

אני יכול להיות עם הגירסה האחרונה של CYANOGEN

אני יכול להיות עם הגירסה האחרונה של PARANOIDANDROID/AOKP שכוללות הרבה יותר פיצ'רים מMIUI.

פורסם

אני לוקח PARANOIDANDROID על פני MIUI בכל יום!

פורסם

כמו ש-XIAOMI = MIUI

ככה גם

NEXUS = GOOGLE

מה שאומר כשאתה מפתח תוכנה שמתאימה למכשיר שאתה בתור חברה יצרת יהיו מינימום תקלות ובאגים

תוכנת הסטוק של הנקסוס צריכה לעבור אופטימיזציות רבות בכדי להתאים למכשירים אחרים.

לעומתה MIUI שברשותה מתכנתים שמתאימים את התוכנה שלה כמעט לכל מכשיר קיים בשוק,זהו ממש לא חיסרון אלא יתרון.

עקב הקרבה החומרתית של מכשיר הנקסוס 4 ל-MI2 אני מאמין שנראה במהרה גרסת נקסוס על ה-MI2.

:)

פורסם

אתה משווה את המהנדסים של גוגל לאלו של miui?

פורסם

מערכת ההפעלה של הנקסוס מתאים רק לשוק אחד - למכשירי נקסוס.

מערכת ההפעלה מבוססת גוגל של MIUI מתאימה לשוק רחב יותר.

משווה בין גוגל ל-MIUI ? אין ממש מה להשוות אם לא שמת לב כך או כך מערכת ההפעלה היא אנדרואיד בכל מקרה :)

פורסם

כל המכשירים בשוק הם עם המערכת של "הנקסוס". אלו פשוט המכשירים היחידים שאפשר לבנות להם רום ישירות מגוגל שיעבוד.

ברור שmiui זה על בסיס אנדרואיד, אבל עם שינויים נרחבים וגירסה ישנה יותר.

פורסם

כל המכשירים בשוק הם עם המערכת של "הנקסוס". אלו פשוט המכשירים היחידים שאפשר לבנות להם רום ישירות מגוגל שיעבוד.

האומנם?

זה שמערכת ההפעלה נקיה יותר בגרסת JB לא הופכת את המכשירים לנקסוס ועדיין לא קרובה אליו,

ממשק הנקסוס נקי יותר תוכנתית ללא שום תוספות,גרסה Vanilla,גרסת JB באה ליישר קו בין גרסאות המכשירים בכדי שלכולם

תהיה את אותה ה"גרסה" במקום גרסאות שונות (גרסה 3 לטבלטים וגרסה 4 לניידים וכ'ו..)

פורסם

אני לא אמרתי שמערכת הפעלה נקיה הופכת מכשיר לנקסוס

נקסוס זה מכשיר שאתה נכנס לAOSP ובונה ישירות מהקוד שם רום שעובד על המכשיר

אלו המכשירים היחידים בעולם שאפשר לעשות את זה איתם ולא צריך שום התאמות כדי להריץ את הרום.

גרסת JB לא באה ליישר שום קו, ולראיה אין שום מכשיר חוץ מהנקסוסים שרץ על 4.2

מערכת שיצאה בנובמבר...

פורסם

אז תסביר למה בדיוק קפצו מגרסה GB לגרסת ICS ולא לגרסה 3 כמו בטבלטים :) ?

http://tinyurl.com/ajr4emr

פורסם

לא הבנתי מה הקשר

כן, ICS והלאה איחדו את הפלטפורמות של הטאבלטים והטלפונים

איך זה מתקשר למשהו שאמרתי?

פורסם

כתגובה למה שכתבת אודות מערכת הפעלה JB/ICS איחוד הגרסאות,התכוונתי שבמקום שיצאו גרסאות אנדרואיד שונות (3.0 ו-2.4)

גוגל איחדה תחת קורת גג אחת את גרסאות המכשירים בין היתר בכדי לא לעשות עבודה כפולה למתכנתים שיצטרכו ליצור

גרסה לכל מכשיר בנפרד מה שבסופו של דבר עקב כמות המכשירים הגדולה בשוק יצור הזנחה.

ברור שmiui זה על בסיס אנדרואיד, אבל עם שינויים נרחבים וגירסה ישנה יותר.

אני לא אמרתי שמערכת הפעלה נקיה הופכת מכשיר לנקסוס

נקסוס זה מכשיר שאתה נכנס לAOSP ובונה ישירות מהקוד שם רום שעובד על המכשיר

אלו המכשירים היחידים בעולם שאפשר לעשות את זה איתם ולא צריך שום התאמות כדי להריץ את הרום.

עם זה אני מסכים אך עם זאת מכשירי נקסוס מגיעים עם גרסה שמתאימה לשוק מכשירים אחד וזה אך ורק למכשירי נקסוס.

ניתן להתאים אותה למכשירים אחרים אבל זאת ממש קריעת ים סוף עבור המתכנתים להתאים גרסאות לנקסוס? יש מספיק גרסאות

כגון CM/PANADROID/AOKP/MIUI/INSERT COIN ולא דרושה התאמה מיוחדת בכדי שיעבדו על הנקסוס.

עם זאת בכדי להתאים את גרסת הנקסוס עבור מכשירים שאינם נקסוס יש צורך בעבודה קשה יותר ולהתאים את מערכת ההפעלה

פר מכשיר.

נכון לרגעים אלו הגרסה העדכנית ביותר למכשירים שאינם נקסוס היא 4.1.2 לכן הגרסה של MIUI נכון להרגע היא 4.1.2.

פורסם

כל אנדרואיד בשוק מבוסס על aosp, חלקם עם תוספות ממשק וחלקם לא.

הגירסה האחרונה בaosp היא 4.2.1 שבימים הקרובים הקוד כבר יהיה 4.2.2

השוק הזה עדיין לא מספיק משוכלל וגורם לחברות להיות חודשים אחורה בגירסאת מערכת ההפעלה. וזה היתרון הגדול של הנקסוס.

פורסם

מהסיבה שכל חברה מתאימה לעצמה את גרסת מערכת ההפעלה עם הממשקים שלה.

שאלה שמעניינת אותי היא האם מכשיר טרם צאתו לשוק נבדק עם מערכת ההפעלה העדכנית ביותר

לדוגמא את ה-S3 הוציאו עם 4.0.4 בזמן שכבר היה בשוק את ה-4.1.1,ה-S4/HTC M7 יצאו עם 4.2.1 בקרוב בעוד שבמאי תצא גרסה 5KLP

זה בהחלט יוצר מעט תסבוך,האם לקנות מכשיר שמקבל את הגרסה האחרונה של מערכת ההפעלה (נקסוס/Xphone) עם מינימום

פיצ'רים חומרתיים כגון מצלמה חיישנים מיוחדים וכ"ו,או לרכוש את המכשיר עם מקסימום הפיצ'רים וגרסת תוכנה מתעכבת?

פורסם

זה הרי השיקול המרכזי.. השאלה הראשונה היא האם יש מכשיר בעל פיצ'רים ייחודיים שאתה צריך/רוצה (כגון העט בסדרת הNOTE).

שנית, האנדרואיד כיום מתקדמת דיה כדי להחזיק מכשיר גם לא בגרסה החדשה ביותר. אם הממשק קוסם לך ויש אספקטים מסויימים (סוג/גודל מסך, סוללה, ספיקר, חריץ הרחבה, מצלמה) שחשובים לך יותר מהתוכנה הכי עדכנית, לך על זה. אם אתה מאלו שרוצים להיות הכי מעודכנים שיש , אין שום אופ' מלבד הנקסוס, כיוון שגם רומים מבושלים לא יציבים זמן ארוך יחסית במע' חדשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים