פורסם 2013 בפברואר 1012 שנים הרבה זמן עקבתי אחרי הטלפון הזה ובסוף קניתי את ה-nexus 4. חזק לא פחות ובסופו של דבר זול יותר...שאלה - מישהו יודע אם ניתן להתקין עליו רומים אחרים מלבד MIUI? למשל גרסה נקייה של אנדרואיד?
פורסם 2013 בפברואר 1112 שנים היתרונות של ה-M2:-אפשרות לנפח כפול-מצלמה עם עדשה רחבה-רדיו-סוללה מתפרקתהיתרונות של הנקסוס 4:-מחיר-גודל מסך-איכות בנייה-דק וקל יותר-עדכונים מגוגל-HDMI דרך slimport לעומת MHL - אין צורך במקור חשמל חיצוני-קהילת פיתוח גדולה יותר
פורסם 2013 בפברואר 1212 שנים ומערכת הפעלה פחות טובה... על סמך מה קבעת שהיא פחות טובה? מדובר במכשיר שמתעדכן על בסיס כמעט שבועי,ככל הידוע לי קיימת עבורו גרסה נקיה של גוגל מה שהופך אותו לנקסוס לכל דבר,מהמעט שהיה לי אותו בידיים מכשיר שכזה עוד לא יצא לי להחזיק. עבודה חלקה כמו חמאה מבנה מוצק ולא מגושם,מסך חד וכל הייתרונות שרשמתי. אם יצא לך להניח עליו את הידיים מאמין שתאהב אותו מאוד
פורסם 2013 בפברואר 1212 שנים אפשר לומר שקהילת הפיתוח עבורו גדולה מאוד למרות שבסופו של דבר כולם מתבססים על גוגלמה שגוגל לא מתקנת המפתחים של הרומים המקוסטמים כן מתקנים,רומים מקוסטמים מציגים שיפור אם לא בעשרות אלא במאות אחוזיםעל פני רום סטוק של גוגל.
פורסם 2013 בפברואר 1212 שנים הפוך.MIUI הרבה יותר טובה מאנדרואיד "נקיה".עניין של טעם כנראהעל סמך מה קבעת שהיא פחות טובה? כי ניסיתי MIUI על גלגוליה השונים
פורסם 2013 בפברואר 1212 שנים הטלפון הזה מדהים.הוא חלק ומהיר בצורה שאיאפשר לתאר, ואין אפילו באג אחד שנתקלתי בו משהטלפון הגיע אלי בדואר.הוא עובד מעולה.אני מוצא שה"כוח" שיש ל MIUI זה נטו עניין ה themes ומודיפיקציות כאלו ואחרות שיש למעטפת של המכשיר, לא רואה איך זה חסרוןבקרוב תצא MIUI V5, חלק טוענים שכבר תגיע עם 4.2.
פורסם 2013 בפברואר 1212 שנים גם הנקסוס 4 חלק מאודותמיד יש לו טת גירסת האנדרואיד האחרונה.היום/מחר יוצאת 4.2.2 באיזור מאי תצא גירסה 5הmi2 יקבל את 4.2 כשאני כבר אהיה ב5אגב, miui אפשר להתקין ברוב המכשיריםגירסה לנקסוס 4 תהיה החודש
פורסם 2013 בפברואר 1212 שנים אין ספק שלנקסוס יתרונות בנושא גרסאות וכדומה אבל אין פה הרבה תחרות, מדובר בכלל בפלח שוק שונה, מסך 4.3אם היה נקסוס עם 4.3 לא הייתי מהססעד אז... אני אשאר במקומי
פורסם 2013 בפברואר 1212 שנים עניין של טעם כנראהצר לי להתעקש אבל זה לא עניין של טעם. עובדתית MIUI מכיל את כל הפי'צרים של אנדרואיד המקורית (מין הסתם..) - ויותר.יש יותר פיצ'רים ויותר יתרונות, ללא שום חסרונות.אז...אתה יכול להגיד שאתה מסתפק באנדרואיד נקיה וזה בסדר.אבל לטעון ש-MIUI לא טובה יותר, וחמור מזה לטעון שהיא פחות טובה? זה פשוט לא נכון.. ולא ממש קשור לעניין של טעם או לא טעם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.