עבור לתוכן

לאחר שקראתי - מחפש המלצה לכרטיס קול בסיסי לרמקולים microlab solo6

Featured Replies

פורסם

שלום רב

קראתי קצת מדריכים, חלק לא עדכני וחלק לא ענה על כל השאלות.

אני מחפש כרטיס קול שישפר את הביצועים של ה microlab solo6. שימוש - 90 אחוז מוסיקה 10 אחוז סרטים.

תקציב - עדיף פחות מ 400 שקל.

כרטיס קול נוכחי - כרטיס מובנה - ‏On Board 5.1 Channel Audio‎

ערכת שבבים - Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E

אשמח להמלצה גם על כרטיס חיצוני וגם על כרטיס פנימי.

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? כרטיס קול חיצוני M-Audio Fast Track MK2

תודה לכולם!

פורסם
  • מחבר

אולי בכל זאת מישהו יכול לתת כיוון? אולי בתקציב גבוה יותר. איך היה Asus Xonar Essence STX?

פורסם

לדעתי אין טעם להשתגע עם רמקולים כאלה, במקסימום תקנה את ה-DX של אסוס והוא יספיק לך לחלוטין - קשה לי להאמין שתצליח לשמוע הבדל כלשהו בינו לבין כרטיס יקר יותר ממנו.

פורסם
  • מחבר

תודה, יש עוד עניין חשוב שלא ציינתי. אני רוצה לחבר לכרטיס קול מקלדת שליטה אותה אוכל לשמוע דרך הרמקולים.

לא מדובר באולפן בייתי או משהו שמתקרב לזה או לעריכת/הקלטת סאונד.

מה שחשוב לי בהיבט של מקלדת שליטה זה העכבה. אתה חושב שלכרטיס הזה יכולה להיות עכבה? (הכוונה לעכבה מורגשת)

בנוסף, השימוש העיקרי הוא למוסיקה בסטריאו, הכרטיס לא מתאים יותר לקולנוע?

תודה

פורסם

אני לא יודע להגיד לך בביטחון מלא. אצלי בבית יש D2 של אסוס שבשלב מסוים שימש גם להקלטות (גיטרה) והדיליי שלו כשהוא עבד עם ASIO היה מאוד נמוך (ללא ה-ASIO הוא כן הוסיף עכבה מורגשת). הבעיה היא שכשהוא היה ב-ASIO הוא היה מוגבל בניגון דברים אחרים ברקע וזה יצר בעיות - ייתכן וקיים פיתרון לזה אבל אח שלי (הוא זה שמשתמש בכרטיס) העדיף להחליף אותו בכרטיס שמיועד לצרכים שלו במקום לנסות להפעיל את ה-D2 כמו שצריך. מאז הוא הוחלף בכרטיס אחר (UX2 של Line6) ובנושא הזה הוא עובד הרבה יותר טוב ללא ספק (אם כי אני לא בטוח שהוא נשמע טוב יותר מהאסוס בניגון של דברים שהם לא כניסת הגיטרה).

פורסם

בD2X של ASUS יש הגדרה ידנית לASIO, שאפשר להוריד עד 1MS.

עם המקלדת שליטה שלי זה עובד יופי.

בהתחלה חששתי שמשהו לא תקין במקלדת או שהכרטיס קול לא מסוגל לעבודה כזאת.

החשש התחזק אחרי שאיש מקצוע אמר לי שאין לכרטיס ASIO אמיתי(או משהו בסגנון).

עד שגיליתי את ההגדרה הזאת והעניין הסתדר. :lol:

פורסם

לדברים בסיסיים זה בסדר (ועובדה שכשהפעלתי את ה-ASIO אפשר היה לנגן ללא דיליי מורגש בכלל), אבל זה מגביל חלק מהאפשרויות האחרות. אין מה לעשות, ה-D2 עושה מה שהוא אמור לעשות בצורה מצויינת, אבל כרטיס להקלטות הוא לא ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים