פורסם 2013 בינואר 3012 שנים הווינדוס שלי קרס לגמרי (לא עולה). ניסיתי לפרמט אותו עם דיסק ועם USB ובשני הפעמים הוא זיהה לי רק מחיצה אחת מבין 3 שקיימות, כך ששליש מהארד דיסק שלי לא קיים מבחינתו.הארד דיסק והמחיצות עצמם פועלות. בדקתי והכל עובד על לינוקס, כך שהקבצים עצמם לא פגומים.מה אפשר לעשות?תודה מראש לעוזרים
פורסם 2013 בינואר 3012 שנים תריץ HDD regenerator, רק אם אין לך אותו עדיין תצתרך מחשב פועל בשביל לצרוב אותו...
פורסם 2013 בינואר 3012 שנים אפשר להפעיל את התוכנה דרך USB? אין לי גישה לצורב כרגע.למיטב זכרוני כה, אבל עדיין קח בחשבון שתצתרך מחשב פועל ודיסקאונקיי ריק בשביל זה...
פורסם 2013 בינואר 3112 שנים מחבר הפעלתי את התוכנה hdd regenerator. התוכנה לא מצאה שום בעיה. יש לך רעיון אחר?
פורסם 2013 בינואר 3112 שנים הדיסק אצלך מזוהה כדיסק דינמי בסיסי משהו כזה והוא כן מופיע במנהל דיסקים אבל עדיין אתה לא יכול להגיע לקבצים שבו?
פורסם 2013 בפברואר 112 שנים מחבר כשניסיתי לפרמט את המחשב (אחרי שהווינדוס קרס, בגלל הפעלה מחדש פתאומית של המחשב) הופיעה שם רק מחיצה אחת והיא אפילו לא הייתה המחיצה הראשית. ניסיתי לוודא שהקבצים אכן קיימים והצלחתי לגשת אליהם עם לינוקס.
פורסם 2013 בפברואר 112 שנים כשניסיתי לפרמט את המחשב (אחרי שהווינדוס קרס, בגלל הפעלה מחדש פתאומית של המחשב) הופיעה שם רק מחיצה אחת והיא אפילו לא הייתה המחיצה הראשית. ניסיתי לוודא שהקבצים אכן קיימים והצלחתי לגשת אליהם עם לינוקס. אין כמו LIVE CD כדי לפתור צרות של גיבוי
פורסם 2013 בפברואר 212 שנים אין כמו LIVE CD כדי לפתור צרות של גיבוי אין כמו מתודת גיבוי סדורה מבעוד מועד. כמו שנאמר הפיקח יודע לא להכנס לבור שהחכם יודע לצאת ממנו...
פורסם 2013 בפברואר 212 שנים מחבר אני בשוק...הצלחתי להתקין xp והקבצים עובדים שם פיקס, אבל להתקין ווינדוס 7 או 8 הוא מסרב.אני שוקל להחליף הארד דיסק וזהו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.