עבור לתוכן

איפה קונים עטים מיוחדים?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש עט מסוים למישהו כמתנה, עט נוצה נובע עם קסת דיו בסגנון איטלקי

שהייתי באיטליה לא מזמן קניתי אחד שנגנב לפני שהגעתי לארץ. למישהו יש שמץ איפה קונים כאלו פה בארץ? דרך האינטרנט לא מצאתי כלום...

אני מנסה למצות את כל האפשרויות לפני שאני פשוט מזמין עוד אחד מאיטליה לפה במחיר משלוח מופקע....

אם למישהו יש כיוון, אשמח לדעת

תודה מראש

פורסם

קניתי פעם עט יקר ברשת ג'נטלמן עם חריטה שעשיתי גם עליו...היה נובע עם קסת. אבל לא זכור לי שראיתי כאלו עם נוצה בדגמים.

אולי יש תבדוק...או תתקשר אליהם:

http://www.gentleman.co.il/cat/22/%D7%A2%D7%98%D7%99%D7%9D/

ואם תקנה אצלם..תדע שניתן להוריד אותם במחיר, אז תעמוד על המקח.

פורסם
  • מחבר

אני מעריך את הרצןן שלך לעזור, אבל לפחות תקרא מה מבוקש.

פורסם
  • מחבר

שוב, למה אתה לא קורא את תוכן המודעה?

למישהו יש שמץ איפה קונים כאלו פה בארץ?
אני מקווה שאתה לא מביא את הדרעקים של דילאקסטרים כמתנות לאנשים שחשובים לך. אתה חושב שעט נוצה זה לא נוח כי לא החזקת אחד איכותי בחיים, כאלו שבנויים כהלכה מכילים ראש כבד יחסית ככה שהם מאוזנים טוב וקל לכתוב איתם.כמובן שזה קשה יותר מעט רגיל, אבל בתמורה הם יציבים יותר (לדוגמה, קל יותר לצייר עם עט שכזה קו ישר לחלוטין)כבר הזמנתי אחד מאירופה כיוון שלא מצאתי בשום מקום בארץ, תודה בכל מקרה על הנסיון לעזור.
פורסם

האמת שאני מעריך את החשיבות שאתה נותן לאיכות..אבל ראיתי כמה עטים וזה לא ממש משכנע שקונים עט נוצה בגלל נוחות. זה יותר בשביל ייחודיות וכמתנה יפה למישו שאצה מעריך ותאמין לי שגם הוא לא יירשום איתו כלום ובטוח שלא ייציר. אם אתה מחפש נוחות תאמין לי שיש עטים עם הנדסת אנוש שאתה לא תאמין וזה לא נוצות ;) עט נוצה עם קשת חיצונית ואחרי כל שורה צריך לטבול אותו בטח. ואם בציור מדובר...אין יותר נוח מעיפרון! עט לא נועד שתצייר איתו למעט חתימה ציורית אם יש לך כזו.

אגב שלח לינק לאתר שמימנו קניתה...איך המשלוח והאם זה לא נחשב מוצר אספנות במכס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים