עבור לתוכן

מפרט מחשב עד 1000 ש"ח - יש חיה כזאת?

Featured Replies

פורסם

לפני שאני כותבת את הבקשת מפרט שלי לפי הטופס שבחוקים רציתי לדעת אם יש אפשרות כזאת בכלל לרכוש מחשב חדש מהחנות במחיר של 1000 ש"ח??

הצרכים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט, קצת פוטושופ, סרטים ומשחקים קלים כמו סימס.

אני צריכה שהמחשב לא יתקע בזמן גלישה ודברים כאלה או כשאני פותחת המון חלונות של האינטרנט.

יש חיה כזאת?

תודה.

פורסם

כן (ללא מסך).

למשל http://ksp.co.il/?uin=15887

אני ממליץ להעלות טיפה את התקציב (ב400-300 שקל), כדי שיהיה אפשר לקחת חלקים איכותיים יותר (כמו ספק לא גנרי למשל).

פורסם
  • מחבר

אני מחפשת מחשב ללא מסך.

למשל בדקתי באתר של קייאספי ויש את המחשב הזה:

http://ksp.co.il/?uin=15931

שהוא נחשב כמערכות מחשב זולות והוא מגיע עם מעבד I3 [ממה שאני יודעת שזה מעבד יחסית בסדר לדרישות שלי] והמחיר שלו הוא 1290 וגם הספק שלו הוא גנרי.

אז בכמה עוד אני צריכה לעלות בתקציב בשביל שהספק יהיה לא גנרי?

פורסם

אני ממליץ להעלות טיפה את התקציב (ב400-300 שקל)

ספק לא גנרי זה סה"כ 150 שקל.לגבי I3 בתקציב הזה הוא מיותר.G630 גג G640 יספקו בהחלט .

למשל הנה מפרט דוגמא שהרכבתי לך כרגע בTMS

[table][tr][td]

[/td] [td]שם המוצר[/td] [td]

כמות

[/td] [td]

מחיר

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Intel Dual-Core Pentium G640 2.8Ghz 3MB Tray[/td] [td][/td] [td]

263₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0[/td] [td][/td] [td]

306₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td][/td] [td]

107₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש[/td] [td][/td] [td]

450₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Toshiba 1TB 3.5" SATA 3 - בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td][/td] [td]

321₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td][/td] [td]

46₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]DVDRW LITE-ON x24[/td] [td][/td] [td]

100₪

[/td] [/tr][/table] [table] [tr] [td] סה"כ:[/td][/tr][/table] 1593₪ [table][tr][td]

[/td][/tr][/table]ניתן לחסוך ע"י בחירת מארז וספק פשוטים יותר, הסרת כונן דיסקים (כמו במפרטי KSP הזולים) והחלפת לוח אם לאחד זול יותר (לטעמי לא כדאי כל עוד ישנה אפשרות כמובן).ניתן גם לרדת ל2 GB זכרון ולבחור במאוורר טיפה יותר זול,מה שיחסוך עוד 50 שקל.שימי לב שכמעט כל החלקים עדיפים מאלו שבמפרטים המוזלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים