עבור לתוכן

כרטיס מסך עד 500 שח

Featured Replies

פורסם

איך הכרטיס מסך הזה (בתקציב של עד 500 שח) למחשב P4 1.7 עם 512 זיכרון RDRAM??

Asus Geforce 4 Ti4200 V9280TD +TV + DVI

מחיר : 470ש''ח

Asus V9280 TD

NVIDIA®GeForce4 Ti 4200-8X GPU

128MB DDR Video Memory

AGP 8X/4X/2X

TV-out

DVI

ואיזה כרטיס בתקציב הזה יתן את תוצאות הכי טובות??

פורסם

נו ענית לך על השאלה הכרטיס הכי משתלם וומלץ במחיר הזה גיפה TI4200 אחלה כרטיס והוא ינוצל מצויין במחשב שציינה ממש ב100% בחירה מעולה ... ;D

פורסם

אני אישית קניתי אותו לפני כמעט שנה וחצי(כשהוא היה כמה חודשים בשוק) ואני מרוצה מאוד...ויש לי מחשב ברמה שלך פחות או יותר (אותו כרטיס, מעבד 1800 של AMD ו512mb DDR333...

למרות שעכשיו אני מתחיל להרגיש שהוא מתישן, משחקים חדשים יוצאים והוא לא מסוגל להריץ ישומי DX9 ברמה נהדרת, אבל רק סבירה..ולא מפעיל את כל האפקטים אבל זה מה יש..השוק הולך קדימה

בקיצור, אם יש לך רק 500 אז אין ספק כי הוא עדיף על כל הכרטיסים בתחום מחירים הזה...(תקנו אותי אם אני טועה..)

הבעיה היא שהוא לא חזק עם פילטרים ועוד חצי שנה שנה הוא כבר לא יספיק למשחקים חדשים..אז תחשוב טוב טוב.....אולי עדיף לקנות כרטיס מדור DX9..

חוץ מזה הוא מצוין.. ;)

מקווה שעזרתי..

פורסם

אל תלך בסכום הזה על משהו אחר מהTI, הוא הכרטיס הכי טוב בטווח מחירים הזה וגם עוקך את ה-FX5600 שעולה בסביבות 150 שקל יותר.

התמיכה ב-DXX9 לא שווה כרטיס פחות איכותי.

פורסם

בתחום המחירים הזה גם כרטיסים עם תמיכה ב-DX9 לא מריצים טובים יישומים מבוססי DX9. לכן, הכרטיס הנ"ל הוא הבחירה המשתלמת ביותר.

פורסם

חחח מפתיע לשמוע שעדיין מוכרים אותו ...בכל מקרה, MENTALLY צודק...זה הכי משתלם בטווח מחירים הזה...(תיארתי לעצמי ;))

וטוב לדעת שהפך בשנה וחצי מכרטיס הכי משתלם בשוק הבינוני-גבוה לכרטיס הכי משתלם בשוק הנמוך 8)

כל עוד הוא נמכר הוא לא ישן מספיק הא? ;)

פורסם

גם אני חשבתי על לקנות את הכרטיס, בעיקר במחיר כזה טוב.

http://www.mardanit.co.il/categ.phtml?id=54&rv3=&prodid=17456

אחריות לחודש אחד בלבד. נראה קצת חשוד. מה אתם אומרים?

ואיך הביצועים של הכרטיס הזה בהשוואה לאותו הצ'יפסט של חברות אחרות (TI4200)?

פורסם

כנראה שזהו מוצר משומש/משופץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים