עבור לתוכן

המלצה לשדרוג מחשב

Featured Replies

פורסם

חומרה חלשה יותר לא תגרום לקריסה אלה ל-FPS נמוך.

• תגובות 39
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זה לא הדרישות שאני המצאתי אלא החברה של המשחק ולא היו מפרסמים אם זה גורם לחוסר יציבות במערכת אני מאמין שזה נבדק שעות על שעות,

דבר נוסף גם ב Recommended סביר שהכרטיס מסך שלך הרבה יותר חלש ממה שרשום ובגלל זה לרוב צריך להיתפשר על ההגדרות.

לא אמרתי שאתה המצאת, אמרתי שהחברות הרבה פעמים אומרות שהדרישות הרבה יותר נמוכות מהאמת רק כדי שגם מי שיש לו חומרה חלשה יקנה אותם.

חומרה חלשה יותר לא תגרום לקריסה אלה ל-FPS נמוך.

זה תלוי בקוד, ו- EA ידועים בבאגים שלהם.
פורסם

לא אמרתי שאתה המצאת, אמרתי שהחברות הרבה פעמים אומרות שהדרישות הרבה יותר נמוכות מהאמת רק כדי שגם מי שיש לו חומרה חלשה יקנה אותם.

זה תלוי בקוד, ו- EA ידועים בבאגים שלהם.

אז אל תקנה משחקים של חברה לא אמינה לא שאני חושב שזאת הבעיה פשוט כל מי שיש לו את המפרט הבסיסי

מנסה להריץ את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות,

שיחסוך ויקנה כרטיס גרפי נורמלי וזה יפתור לו חלק מהבעיה אבל להפיל את זה על הזיכרון :nixweiss:

פורסם

המחלה של תוכנה היום זה בזבוז זיכרון גם WIN בזבזן בעדן שכול היצרניות חומרה תוכנה רצות לשלוט לנו על המחשב זאת הבעיה הכי מציקה

כי כך גורמים לנו לקנות יותר זיכרון בשביל שכול שטות תמשיך לקבל יותר זיכרון ממה שהי צריכה ולעבוד כול הזמן גם שלא צריך וגם ניצול לא טוב ובאגים יש לי פתרון שמטפל בכול הבעיות האלה מעולה לא תעבור את 1.5 2 GB אפולו תשתמש בפחות מ1 GB במצב רגיל+ ותגיד אך לא חשבו על זה קודם

וזאת לא עוד סתם תוכנה היא מטפלת בשורש הבעיה התכנה נקראת CleanMem By PcWinTech

http://www.pcwintech.com/cleanmem רק צריך להתקין התקנה קטנה להגדיר הגדרות לבחור 32 או 64 BIT לאתחל את המחשב ולראות הבדל גדול בלי להאט או בעיות במחשב בכלל שווה

פורסם

מישהו ניסה את התוכנה הזאת ויכול להמליץ?

פורסם

אני 5 שנים משתמש בתוכנה הזואת עוד ממערכת הפעלה VISTA ולא היו לי בעיות בתוכנה כול כמה זמן יוצאת גרסה חדשה יש את החינמית הרגילה ויש את הפרו בתשלום מנמלי תנסה אין לך מה להפסיד רק להרוויח התכונה קטנה ולא כבדה תן לזה שבוע ותיראה שאין בעיות זיכרון ולא שמוש ביותר מדיי זיכרון מיותר אצלי במצב רגיל בלי תכניות סרברים מיותרים לא עברתי את MB 0.60 1GB והם תוספות והרבה חלונות פלאש מווזיקה סרטים הורדות פתוחים לא עובר את 2GB כך גם תידע עם יש בעיות שקשרות לתכניות שגנבות ולא משחררות זיכרון והם לא צריך מחסלים את גורם הבעיה

פורסם

אני רואה פה רק שתי אופציות:

או שבאמת אין לך מושג מה אתה עושה (או חושב שעושה) או שאתה עדין תקוע איפשהו ב1994 וחושב שאתה משתמש ב QEMM. :lol:

פורסם

מנהל יקר ממך לא צפתי לתגובה חסרת שימוש ובלי עזרה סתם מיותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים