עבור לתוכן

המלצה לשדרוג מחשב

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אכן, 2*2, ויש לי 4 סלוטים בלוח אם.

• תגובות 39
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תוסיף עוד אחד של 4GB שמתאים במתח ובתדר לשאר הזכרונות ואתה בסדר..

פורסם

חחח כמו שאמרתי אני משתמש כבד, למרות שהרבה פרוססים שייכים לכרום (כ- 20 פרוססים).במקרה זה באמת BF3. :)

גם אם 20 של הכרום נשארו עדיין 89, ואתה עוד משחק עם דפדפן פתוח(הרגל מגונה), כמו שנאמר תוסיף 4GB ותנסה לשפר את צורת השימוש במחשב..

פורסם

נכון להיום 4GB זה מעל ומעבר גם למשחקים גם אני לא יודע איך הגעת לשימוש כזה בזיכרון,

תוסיף כמה שחסר לך היום אתה משתמש ב4GB אם תוסיף 2GB הם יהיו לך רזרבים, 2GB זיכרון זה המון

גם משום שכנראה שלא יצא לך להישתמש בהם.

פורסם

הרבה יותר משתלם לו להוסיף 4.

שיהנה מהשימוש, מה זה משנה?

פורסם

Hynix 4GB DDR3-1333 - ₪117 - TMS

דרך אגב {Rubi} בBF3 הדפדפן חייב להשאר פתוח עד כמה שידוע לי בגלל מערכת הBattlelog .

Distortion לגבי הטאבים האחרים בכרום אתה יכול לסיים משימה ובעצם "להרוג" אותם ולהשאיר רק את הטאב של הBF3 שהוא היחיד שנחוץ בשביל לשחק וככה הדפדפן ייקח הרבה פחות זיכרון, תמיד אפשר לחזור לטאבים הקודמים בעזרת רענון.

פורסם

איזה שימוש אם היתה קורא היתה מבין שהכרטיס ככל הנראה יהיה ללא שימוש,

את הסלוט הנוסף תמיד יהיה אפשר להוסיף עוד זיכרון.

דבר נוסף מהזיכרון אי אפשר להנות מSSD אפשר להנות מכרטיס מסך אפשר להנות מהמעבד אפשר להשוויץ,

זיכרון או שאתה צריך או שלא.

אם הוא היה עם 2GB היתי אומר רוץ מהר לחנות לקנות עוד סטיק.

פורסם

ב-BF3 אי אפשר להריץ טקסטורות על הגדרות מקסימליות עם 4GB RAM.

פורסם

סליחה שאני שואל אבל איך הזיכרון קשור לגרפיקה של הכרטיס מסך יש לך מקור שקראתה מימנו?

פורסם

מניסיון, זה קרה לי במספר מחשבים, המשחק קורס כי נגמר לו הזיכרון.

פורסם
  • מחבר

ב- BF אני באמת חייב להשאיר את הדפדפן פתוח, וכן אני יכול להרוג את הפרוססים של הטאבים.

ואני רואה יותר מאיש אחד שאמרו פה שקשה להריץ את BF3 עם 4GB זיכרון, וגם לי המשחק קרס לא פעם.

אז נראה לי שאני אלך על זה.

תודה רבה!

פורסם

אני בטוח שזאת לא הסיבה לקריסה, בדקתי באינטרנט דרישות מערכת והמשחק יכול לעבוד ללא בעיה עם 2GB זיכרון.

פורסם

^ כמו אצלי,

אבל הוא דיבר על הגדרות גבוהות.

פורסם
  • מחבר

אני בטוח שזאת לא הסיבה לקריסה, בדקתי באינטרנט דרישות מערכת והמשחק יכול לעבוד ללא בעיה עם 2GB זיכרון.

הדרישות מערכת הרבה פעמים נמוכות מהאמת (גם ה- Recommended) במיוחד במשחקים של EA.
פורסם

זה לא הדרישות שאני המצאתי אלא החברה של המשחק ולא היו מפרסמים אם זה גורם לחוסר יציבות במערכת אני מאמין שזה נבדק שעות על שעות,

דבר נוסף גם ב Recommended סביר שהכרטיס מסך שלך הרבה יותר חלש ממה שרשום ובגלל זה לרוב צריך להיתפשר על ההגדרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים