פורסם 2013 בינואר 2812 שנים שלום לכם.קניתי עכשיו כונן SSD חדש, והתקנתי עליו מערכת הפעלה ווינדוז 7 (אולטימנט).התקנתי את הווינדוז על ה-SSD.. והכל עבר כמו שצריך, אבל מתברר שאת ה-BOOT הוא התקין על הכונן הישן.האם יש דרך להתקין BOOT עכשיו על ה-SSD שלא אצטרך את הכונן הישן? אם כן, מה הדרך הקלה?
פורסם 2013 בינואר 2812 שנים מחבר איפה אני רואה מה?שאני מאתחל את המחשב בלי הכונן הישן, הוא אומר לי להכניס כונן עם BOOT תקין ולעשות ריסט. אבל שהכונן הישן מחובר, הוא פשוט מעביר אותי לווינדוז בקלות.
פורסם 2013 בינואר 2812 שנים תעלה את המחשב מדיסק התקנה של מערכת ההפעלה, תיכנס ל recovery console ותבנה את הbootloader מחדש עם bootrec.
פורסם 2013 בינואר 2812 שנים מחבר לפי חיפושים בגוגל.. עשיתי את הפעולה הזאת, ועשיתי המון בלאגן שמה עם ה-BOOT.. זה לא הותקן בהתחלה, והיה המון בעיות.. בסופו של דבר, באמת שאין לי מושג איך.. הצלחתי להפעיל את המחשב.תודה לך.
פורסם 2013 בינואר 2812 שנים זה לא כזה מסובך.הכלי הזה מחולל את ה boot loader על הסקטורים הראשונים של הדיסק הלוגי וגוזר את כל הערכים של הBCD מהמערכת הקיימת (מיקום קבצים/flags/ריבוי מערכות וכד')
פורסם 2013 בינואר 2812 שנים מחבר הוא פשוט החזיר לי No found element משהו כזה.. ולא יכל להמשיך..אז הרצתי DiskPart ונתתי לפרטישיין Active ואז שוב חזרתי לאותו מסך ודרך ה-GUI הוא סידר לי את הבוט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.