עבור לתוכן

אינטרנט איטי להחריד רק בלפטופ שלי לאחר שדרוג להוטבוקס

Featured Replies

פורסם

שלום,

שדרגתי לאחרונה את הטריפל של הוט מ-5 מגהביט ל-30 מגהביט, ומאז המהירות שלי איטית להחריד. לעתים אי אפשר אפילו להכנס לגוגל או שצריך לרעננן כל הזמן.

המחשב שלי בן כמה חודשים - לפטופ של סמסונג 300V5A עם וינדוז 7 הום פרימיום עם SP1 וכל העדכונים (גם של הדרייברים). ברקע יש לי דרופבוקס, גוגל דרייב (שלא מסנכרנים כעת כלום), ויוטורנט שמוגבל על העלאה של 10 קילוביט. תוכנה נוספת שרצה ברקע היא מיקרוסופ סקיוריטי אסנשייל, וזהו. שום סרגל או תוכנה זדונית אחרת שאמורה לזלול לי את רוחב הפס. למען הסר ספק נכנסתי בסייפמוד, אבל גם זה לא שיפר את המהירות.

בבית קיים עוד לפטופ וגם אייפון אשר מקבלים כמעט את המהירות המקסימלית אלחוטית (בערך 20 מגהביט), אבל בבדיקת מהירות של המחשב שלי הוא נכשל, בעיקר בשלב ההעלאה.

כשאני לוקח את הלפטופ למקומות אחרים, האינטרנט טס ומגיע למקסימום מהירות. הבעיה רק בדירה שלי! רק לציין שגם האינטרנט עבד מהר עם מהירות 5 מגהביט, והכל השתנה מיד לאחר השדרוג. מבחינת קליטה, הוא על 4 מתוך 5 בארים.

המרחק של שני הלפטופים זהה מהראוטר, ניסיתי לאתחל את כרטיס הרשת בלפטופ (גם לסגור ולפתור עם fn, וגם לעשות disable ו-enable), גם להכנס בתור אדמיניסטרטור לקומנד ולעשות ipconfig/ flushdns ואז ipconfig/ registerdns (ולאחר מכן להפעיל את המחשב מחדש), אבל גם זה לא עוזר.

מה עוד אפשר לעשות חוץ מלפרמט/לקנות כרטיס רשת חיצוני? אני בטוח שיש כאן פתרון תוכנתי, כי המהירות מצויינת במקומות אחרים!

תודה!

פורסם

תנסה להוריד את המהירות בנתב מ 300 מגה ל 150, תאתחל את הנתב ותבדוק.

פורסם
  • מחבר

איך עושים את זה בדיוק עם ההוטבוקס? ואני משלם על 30 מגהביט..הייתי רוצה שתהיה מהירות קרובה לקצב הזה..

פורסם

מדובר על מהירות השידור המירבית של הרשת האלחוטית ולא על מהירות ההורדה, יש כרטיסי רשת שלא עובדים טוב עם קצב של 300 מגה.

אם אתה לא מתמצא בתפריטי הנתב כדאי שתדבר עם הוט ( או שתעבור לבזק כי הוט זה זבל )

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול לעזוב את הוט לצערי הרב (הסיבות שמורות במערכת).

כרטיס הרשת הוא

Intel Centrino Wireless N 130

המחשב בן 3-4 חודשים.. קשה לי להאמין שהוא לא מסתדר עם מהירות של 30 מגהביט... אבל אני אנסה בכל זאת.. ???

פורסם

לא מדובר על מהירות האינטרנט שלך !!!

מדובר על קצב העברת המידע ברשת האלחוטית.

פורסם
  • מחבר

עדיין לא התקשרתי להוט, אבל במקום ניסיתי להתקין כרטיס רשת נייד USB של אדימקס בתקן N (מבוסס REALTEK). עשיתי disable לכרטיס של המחשב, ועכשיו המהירות תקינה (יחסית) - 20/1.4, כאשר המהירות המובטחת היא 30/1.5.

בכל אופן, אני מבין שבאמת הבעיה בכרטיס הרשת שלי, אבל כרטיס הרשת הנוסף תופס לי מקום של USB. האם יש אפשרות לשנות משהו בהגדרות של כרטיס הרשת שכן יעבוד כמו שצריך עם ההוטבוקס (כמו שהזכרתי מקודם הוא עובד מצויין בבתים אחרים עם מהירויות גבוהות). סה"כ הכרטיס חדש, רק בן כמה חודשים.

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים