עבור לתוכן

סדרות טלוויזיה

Featured Replies

פורסם

Undateable אפשר לוותר. סתם סיטקום.

• תגובות 1.4k
  • צפיות 1.3m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כוסאומו שיגמר כבר עונה 3 של הפארגו הזה שאני אוכל לראות את הכל ברצף ב-1080P.

פורסם

איזה עונה 3 אתה מדבר?! פארגו זאת סדרה שרק בעונה 1 ועדיין לא מתוכנן אליה עונה 2.

פורסם

כן אני יודע, אני פשוט לא אוהב לחיות משבוע לשבוע עם סדרות, אני אוהב לראות כל יום כמה פרקים ברצף. לא סובל להיות במתח שבוע שלם.

פורסם

אני אישית מעדיף כל שבוע לראות פרק, גם מוסיף מתח לסדרה וגם אוכל את הזמן פחות (כל שבוע פרק של 45 דקות).

פורסם

מצד אחד זה יותר כיף לראות הרבה פרקים ברצף. אבל שמתי לב שאני פחות שם לב לפרטים כאשר אני צופה כך, אולי כי הפרק לא "מתבשל ושוקע" אצלי במוח כפי שקורה לי כאשר אני צופה פעם בשבוע.

So RDvd, אתה מתכוון להמתין כעת שנתיים פלוס לפני שתתחיל לצפות בפארגו ?

פורסם

גם אצלי זה כך roger that אבל זה לא פוגע במידת ההנאה שלי מהסדרות.

פורסם
מצד אחד זה יותר כיף לראות הרבה פרקים ברצף. אבל שמתי לב שאני פחות שם לב לפרטים כאשר אני צופה כך, אולי כי הפרק לא "מתבשל ושוקע" אצלי במוח כפי שקורה לי כאשר אני צופה פעם בשבוע. So RDvd, אתה מתכוון להמתין כעת שנתיים פלוס לפני שתתחיל לצפות בפארגו ?

כן, אין מה לעשות.

בשבילי זה כמו לראות סרט בחלקים של 10 דקות פעם בשבוע, אני מאבד את הקו העלילתי ומאבד את התחושה של הסדרה, יש סדרות שזה פחות קריטי כמו הסופרנוס שם אין הרבה מתח וחיבור בין פרק לפרק ויש סדרות שזה בלתי נסבל כמו BREAKING BAD או PRISON BREAK ששם זה ממש מרגיז לחכות שבועות וחודשים עבור פרק חדש.

פורסם

בוזזזזזזזזזזזזז פינאלה מסריח. איזה אכזבה.

פורסם

אתה מדבר על GOT?

דווקא היה פרק טוב.

לדעתי יותר מעניין מהפרק שעבר.

פורסם
מצד אחד זה יותר כיף לראות הרבה פרקים ברצף. אבל שמתי לב שאני פחות שם לב לפרטים כאשר אני צופה כך, אולי כי הפרק לא "מתבשל ושוקע" אצלי במוח כפי שקורה לי כאשר אני צופה פעם בשבוע.

So RDvd, אתה מתכוון להמתין כעת שנתיים פלוס לפני שתתחיל לצפות בפארגו ?

מה פתאום. עם כל הפגרות המטומטמות של סדרות אמריקאיות אני כבר הגעתי למצב שאני בקושי זוכר דמויות שהיו בתחילת העונה. הכי בולט זה עם the walking dead. פרק - פגרה - 2 פרקים - פגרה - וככה זה ממשיך שנה שלמה.

ותגידו, שאלה בקשר לסדרה 24. בעקבות דיבור פה על הסדרה התחלתי לראות מהתחלה. אני עכשיו בסוף עונה שלישית. ואני שם לב לנוסחה שלא משתנה:

יש בעיה בתחילת כל עונה. 12 פרקים רודפים אחרי מישהו, תופסים אותו, ואז 12 פרקים נותרים רצים אחרי מישהו אחר שפתאום מופיע משומקום. וככה זה כבר עונה שלישית. האם זה הולך להשתנות? האם העונות הבאות מעניינות יותר?

פורסם

Juniper, כן, בגדול זה ככה ב 24. אני עדיין נהנתי כמעט מכל העונות עקב הקצב המהיר, אולי פחות ב 7-8. ואני שוב נהנה ב 9, אולי עקב ההפסקה של כמה שנים.

כל פעם מצחיק אותי מחדש שהוא כמעט מת עקב פציעה/עינויים לפחות פעמיים-שלוש בתוך כל עונה, ואחרי שעה הוא כמו אדם חדש.

פורסם

לגבי העניין שאתם מדברים כי אתם שוכחים את הדמויות ומה קרה, אם אני רואה את זה אחרי שבוע כהרגלי אני אזכור אך אם לא יצא לי ואני מזיז את זה לעוד שבוע (שבועיים הפרש) אז יהיה לי מטושטש ומעורפל לגבי מה שקרה בפרקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים