עבור לתוכן

סדרות טלוויזיה

Featured Replies

פורסם
שילינגר בכלל לא היה באמרלד סיטי אחרי מה שבי'צר עשה לו.

ובגלל וועדת השיחרור שהיתה לו בקרוב הוא ידע שאם יעשו משהו לשילינגר הוא יהיה החשוד המיידי וזה יפגע לו בסיכויים להשתחרר.

הם נפגשו בשפע של הזדמנויות, בחדר האוכל, בספרייה, ובמקומות אחרים, ובכל אותם פעמיים ביצ'ר ממשיך להתגרות בו בגלוי, והשני, שאמור להיות ראש הקבוצה הארית וחמום מוח, ממשיך להתנהג כמו הפוסי הגדול והקרח שהוא באמת.

אפילו אחרי שהוא מאבד כל סיכוי להשתחרר לעוד שנים ארוכות הוא לא נוגע בו, דבר שקשה מאוד לתרץ.

את הבן שלו לא היה לו בעיה לחסל, בלי לחשוב פעמיים, לאחר שהוא הפגין לעברו טיפת חוסר כבוד בפרהסיה.

כדי להחזיר את הכבוד והפחד לאחווה הארית הם בחרו רנדומלית באיזה קוף מגודל וכתבו על גופתו "יהודי".

זה בדיוק מה שאני אומר. כל כך קל להם להרוג סתם מישהו אקראי, אבל ביצ'ר מהלך חופשי ולועג לו ולכל הנאצים בגלוי, ואף אחד לא נוגע בו?!

בכלל הצחיק אותי כששלינגר ביקש מאחד מהאחווה שלו לטפל "בבעיה הקטנה שלו", כולם פתאום משתפנים ואומרים לו לעשות את זה בעצמו. חח מה???

ואילו מה? הנחש האירי כבר הצליח לחסל תריסר אנשים בלי לנקוף אצבע, רק מללחוש כמה מילים באוזניים הנכונות.

אין שום פרופורציה.

בילינגר הוא גם לא היחיד שהיה לו אינטרס אישי לפגוע בביצ'ר. היה גם את הבחור שהוא נשך לו פיסה מהזין, ועדיין הוא הצליח לצאת מזה בלי שום פעולות תגמול כנגדו.

שילינגר ניסה(ללא הצלחה) לשכור קבוצה אחרת להרוג את ביצ'ר כדי שזה לא יפגע לו בסיכוי להשתחרר.

וביצ'ר השתמש בזה כדי להפליל אותו בנסיון לרצח, ולהוסיף עוד 10 שנים לזמן מאסרו.

זה גם לא היה אמין בכלל שהוא פנה לדיינה, שהמעשה הכי מושחת שעשתה עד עכשיו היה להבריח כמה קרטוני סיגריות.

אתה יכול לטעון שהיה לו את הרצח של רוס עליה, אבל הוא בכלל לא לחץ עליה בנק' הזו, והיא הסכימה כל כך מהר, ובאדישות... ממש לא מעוררת חשד. כן, בטח.

בי'צר חיבל בחיים שלו מחוץ לכלא(ע"י השארתו שם), ושילינגר רוצה לחבל בחייו בתמורה.

המוטיבציה לפגוע בילדים של ביצ'ר באה רק אחרי שהוא חשב שביצ'ר משחק עליו משחק גם עם הילד השני שלו, כך שההסבר שלך לא מחזיק מים. יותר מזה, לאחר וידוי הכומר שזה נעשה כאקט סולחה ולא כמזימה, הוא משחרר את הילדה שלו, ואף גורם בכך לילד שלו להיתפס.

יש גם את השוטר הסמוי שמחסל אסיר אחר (ועוד עם עד) רק בשביל לשמור על הכיסוי שלו, בלי שבקושי נתנו לו מוטיביציה לעשות מעשה כזה חמור.

בקיצור, השתלשלות האירועים, והמניעים שהם נותנים לדמויות, מאוד לא מספקים. העלילה שטוחה.

עוד סצנה חצי אפויה הייתה כשביצ'ר מחסל את הסוהר הראשי הנאצי. בבת אחת רמת ההפקה יורדת לרמה מאוד נמוכה, ואני באמת לא יודע למה. כאילו סתם צבעו את המסך באדום והכניסו קולות חיתוך.

הוא הצליח גם להרוג אותו בלי שום השלכות, ונראה שבכלל לא נפתחה חקירה. :nixweiss:

איך הם תרצו את זה? שהוא היה נאצי, אז הסוהרים האחרים לא החשיבו אותו משלהם חח.

יש גם יותר מדי יד חופשית לאסירים בסדרה הזאת. הם פחות או יותר יכולים להשיג גישה להכל, לעשות סמים ולשתות אלכוהול בפרהסיה, להשיג סידי פלייר... אין יותר מדי תחושה של בית כלא.

הצחיק אותי שהאסיר עם הסוללרי עשו אותו כאילו אפילו הוא לא ידע שאסור להכניס פלאפון לכלא, כאילו זה עד כדי כך פשוט, שאפשר אפילו "לטעות" בעניין בתום לב חח.

ומה הקטע שהאסירים הם אלו שעוברים על הדואר הנכנס?

לא אתפלא יותר מדי אם הם בהמשך אפילו יצליחו לשים ידיים על ראש נפץ גרעיני חח.

לאחר כל מעשי האלימות שם, היית מצפה שלפחות יגבילו בצורה הרבה יותר מחמירה את חופשיות האסירים שם.

oz כלל לא חוזזרת על עצמה.

תראה, כל העסק עם הסוהרים והאסירים אולי מחזיק עונה שתיים, אבל לאחר מכן זה מתחיל להרגיש רפטטיבי.

סמים, ניצול, מזימות ורצח, במשחק חתול ועכבר תמידי. רק הקורבנות מתחלפים.

ציון ה-IMDB של הסדרה לא מוצדק.

נראה שהוא בעיקר מבוסס על SHOCK VALUE, מדברים שכבר היום לא מתרגשים מהם יותר מדי...

סדרה גאונית ויצירת מופת, זה לא. עדיין זה מעניין, אז אמשיך.

• תגובות 1.4k
  • צפיות 1.3m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סדרות חדשות:

rake - נחמדה

the after - חלש וגרוע. לוותר.

bitten - טיפשי ונדוש. לוותר.

פורסם

צפיתי בפיירפלי בעקבות ההמלצות כאן, ולצערי זו הייתה אכזבה. הסדרה בינונית במקרה הטוב, וגרועה במקרה הפחות טוב.

- התפאורה והאפקטים נראים כאילו עוצבו ע"י מגמת אומנות בתיכון כלשהו. בשנת 2002 הפיקו סדרה שנראית פשוט בדיחה. אם אין תקציב, אז למה לעשות מלכתחילה סדרת מד"ב?

8 שנים לפני כן שודרה מסע בין כוכבים הדור הבא, שנראית 10 דורות קדימה מהעליבות של פיירפליי.

מה הקטע בכלל עם אקדחי הקואבויים האלה? בתור ילד בפורים היו לי אביזרים משכנעים יותר.

- המשחק סביר. המשחק של אדם בולדווין אפילו טוב, והשחקנים הראשיים בהחלט סבירים, אך לא יותר מכך. אבל שחקני האורח בפרקים השונים נראים כאילו שלפו אותם מהרחוב. אפילו למות הם לא יודעים והגופות שלהם ממצמצות...

- הסדרה מתקשה להחליט אם היא דרמה או קומדיה או פעולה. התוצאה היא דרמת-פעולה שלפעמים לוקחת עצמה ברצינות ולפעמים לא, באופן לא החלטי עד כדי גיחוך.

- חורים מעצבנים בעלילה, שמאפשרים לעשות דברים שחורגים מההיגיון הפנימי של הסדרה. בני האדם יישבו בערך את כל החלל, אבל אין להם מכ"מים שמזהים משהו עד שהם כמעט מתנגשים בו.

אפשר להוסיף עוד לא מעט, אבל נראה לי שזה מספיק. לא פלא שהסדרה בוטלה לאחר עונה אחת, אני מתפלא שהמשיכו אותה אחרי הפיילוט. אני באמת לא מבין את הדירוג הגבוה ב-imdb, אני מניח שזה בגלל שהסדרה נחשבת למעין קלאסיקה שמזכירה לאנשים את הילדות התמימה שלהם.

אם משהו כזה היה יוצא היום, הוא לא היה מקבל יותר מ-4.

פורסם
צפיתי בפיירפלי בעקבות ההמלצות כאן, ולצערי זו הייתה אכזבה. הסדרה בינונית במקרה הטוב, וגרועה במקרה הפחות טוב.

- התפאורה והאפקטים נראים כאילו עוצבו ע"י מגמת אומנות בתיכון כלשהו. בשנת 2002 הפיקו סדרה שנראית פשוט בדיחה. אם אין תקציב, אז למה לעשות מלכתחילה סדרת מד"ב?

8 שנים לפני כן שודרה מסע בין כוכבים הדור הבא, שנראית 10 דורות קדימה מהעליבות של פיירפליי.

מה הקטע בכלל עם אקדחי הקואבויים האלה? בתור ילד בפורים היו לי אביזרים משכנעים יותר.

- המשחק סביר. המשחק של אדם בולדווין אפילו טוב, והשחקנים הראשיים בהחלט סבירים, אך לא יותר מכך. אבל שחקני האורח בפרקים השונים נראים כאילו שלפו אותם מהרחוב. אפילו למות הם לא יודעים והגופות שלהם ממצמצות...

- הסדרה מתקשה להחליט אם היא דרמה או קומדיה או פעולה. התוצאה היא דרמת-פעולה שלפעמים לוקחת עצמה ברצינות ולפעמים לא, באופן לא החלטי עד כדי גיחוך.

- חורים מעצבנים בעלילה, שמאפשרים לעשות דברים שחורגים מההיגיון הפנימי של הסדרה. בני האדם יישבו בערך את כל החלל, אבל אין להם מכ"מים שמזהים משהו עד שהם כמעט מתנגשים בו.

אפשר להוסיף עוד לא מעט, אבל נראה לי שזה מספיק. לא פלא שהסדרה בוטלה לאחר עונה אחת, אני מתפלא שהמשיכו אותה אחרי הפיילוט. אני באמת לא מבין את הדירוג הגבוה ב-imdb, אני מניח שזה בגלל שהסדרה נחשבת למעין קלאסיקה שמזכירה לאנשים את הילדות התמימה שלהם.

אם משהו כזה היה יוצא היום, הוא לא היה מקבל יותר מ-4.

אני אסכם את זה אבל קצת אחרת. בסוף הסידרה חשבתי לעצמי למה אהבתי אותה כל כך? (הרבה שנים אחרי שהיא הופסקה) זה לא שציפיתי לפרק הבא כי בכל פרק העלילה מרתקת ונגמרת באיזה סצנה מעניינת. זה לא באמת שניכר בה איזה תקציב עצום או אפילו עלילה מקורית. אבל אם היית שואל אותי האם אני הייתי רוצה עוד עונה - YES SIR! ואני חושב שזה כל הקסם שלה שהיא משכה הרבה אנשים מבלי שהם יוכלו לשים את האצבע למה הם ממשיכים ליראות אותה.

פורסם

אני זוכר שמאוד נהנתי מהשפה המיוחדת בסדרה.

רק על זה הם מקבלים ממני 10.

פורסם

שפה מיוחדת? הם מדי פעם מקללים בסינית...

אבל נו טוב, זה עניין של טעם וריח אני מתאר לעצמי.

פורסם

כן, הכתיבה שם ברמה. שפה מורכבת ומילים קשות. זה היה עוד בתקופה שהייתי צמוד עם בבילון עוקב אחרי כל מילה (אני קצת אובססיבי).

ובכלל, זאת סדרה מאוד יחודיית, עם שילוב עולמות יצירתי, שאתה לא מוצא בשום סדרה מד"ב אחרת. אתה לא מעריך את זה.

הסדרה היחידה שמשתווה לה מהבחינה הזאת היא בבילון 5 (שיש לה גם הרבה פרקים חלשים בעונות הראשונות), ו-SG1 שמתקרבת... (אל תגידו לי פיירסקייפ)

מכל בחינה, הסדרה היא טופ נוצ' מתחילה ועד סופה. לא מצאתי שום דבר עלוב. הביקורת שלך לא מובנת לי בכלל.

ואת פיירפלי ראיתי הרבה לאחר זמן השידור המקורי, כך שהתאוריה שלך נופלת. גם היום היא מחזיקה יופי.

TNG מאוד מרובעת מהבחינה הזאת, ועם כל הנוסטלגיה, עשיתי RERUN לעונה האחרונה של TNG בתקופה מאוחרת יחסית, והרבה יותר נהנתי מפיירפלי.

TNG היא סדרה יותר פילוסופית וכבדה. יש גם הרבה פרקים משעממים, והיא לא ממש המשכית.

אני באמת נהנתי מכל רגע, יש הרבה קסם בסדרה, חבל שזה לא היה ככה בשבילך.

חסרי בושה S04E05

לקח קצת זמן, אבל מצאתי. כמו שאני תמיד מוצא. :)

וואן דרייקשאן הזה עשה קצת בעיות חח.

פורסם
פורסם

מישהו צפה בסדרה "החוזרים" (Les Revenants) ויכול לחוות דעה?

פורסם
פורסם

נראה כמו וולדמורט היצור בסוף. היא מגיעה רק במאי, אז מה הטעם...

"החוזרים" אני דיי בטוח שראיתי, אבל היא לא הותירה שום רושם.

פרשתי מאוז, הסדרה נמאסה ומעייפת אותי.

קצת נמאס לי מכל התוכניות האמת חח. אני לוקח הפסקה עד משחקי הכס.

נ.ב.

אמינור, יש לך גם את הסרט סרינטי אם בא לך לסיים: http://www.imdb.com/title/tt0379786/

פורסם

נו, על טעם ועל ריח...

זה די מכוון - ST:TNG היא בעתיד נקי ועשיר, בפיירפלי יש צוות עני במיוחד (אין כסף להחליף ציוד קריטי בספינה) שמשייט בגרוטאה באזור העני של מערכת השמש ההיא. איך ציפית שזה יראה?

ואקדחים - למה לא? זו טכנולוגיה מאוד פשוטה, מאוד זולה ומאוד אמינה - מכוונים למטרה, לוחצים על ההדק וזהו. יש אנשים עם כלי נשק מתקדמים יותר (החוואי העשיר שמתגאה באקדח הלייזר שלו, כחולי הידיים עם הרובים הסוניים), אבל בד"כ באזורים שבהם הצוות מסתובב, לאנשים אין מספיק כסף וגישה לטכנולוגיה שדרושים לכלי נשק כאלו.

- המשחק סביר. המשחק של אדם בולדווין אפילו טוב, והשחקנים הראשיים בהחלט סבירים, אך לא יותר מכך.

"I'll be in my bunk" :cheesy:

מה רע בגם וגם וגם?

פורסם

אפיסודס מבריקה! cracking me up. :smiley1:

לא מבין איך היא לא מקבלת יותר חשיפה. סדרה פנטסטית.

חבל שאין את הקטע המלא חח.

פורסם

star-crossed - אני מתבייש לקרוא לזה מד"ב :puke:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים