עבור לתוכן

בקשה | המלצה לקירור לכרטיס מסך HD 7970

Featured Replies

פורסם

אהלן, יש לי את הכרטיס המסך הזה בגירסאת הקירור הרגילה שלו, זאת אומרת לא Dual-X, הכרטיס מתחמם לדעתי מהר והמאורר מרעיש כשאני מפעיל משחקים.

אני רוצה קירור שאחריו יהיה לי ראש שקט, שוואלה - הכל טוב, וכמובן חווית משחק שקטה בלי רעשים מיותרים מהמאורר של הכרטיס ..

תראו בתכלס .. אני גם עושה OC, אבל לא מטורף עד הסוף, אני יעשה בינוני בלי העלאת מתחים בנתיים כי המחשב והכרטיס חדשים ואין צורך סתם מעכשיו.. הם נותנים ביצועים טובים מאוד.

אז, המלצות?

אני חושב לקחת את הARTIC EXTREME, הבעיה היחידה זה שהוא עולה איזה 350 שקל.. וזה דיי הרבה בתכלס ..

פורסם

אין לך יותר מדי ברירות מלבד הקירור של AC :-X :-\

פורסם
  • מחבר

אין לך יותר מדי ברירות מלבד הקירור של AC :-X :-\

חייב את האקסטרים III? מה עם האחרים?

פורסם

יש לך גם את ה Accelero Xtreme 7970 אבל הוא ישן יותר, בכל מקרה כמובן שכל גירסה שתומכת ותהיה זולה יותר תעשה תעבודה.

רק שבספק שתמצא אותם בארץ.

פורסם
  • מחבר

איך זה:

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9593

עושה תעבודה? מהיר שקט? יקרר?

עם הקירור -סטוק- כרגע ב10-20 דקות משחק הגעתי ל70 מעלות בערך (!!!!!!!!)

בHITMAN Absolution על הגדרות אולטרה, שד"א רץ על 40FPS בלחץ..

פורסם

70 מעלות זה מצויין במאמץ הגבול הוא 80-85+- מעלות, והכמו שציינתי הAccelero Xtreme 7970 יספיק בהחלט :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תלוי, זה בלי OC עוד.

באופן כללי, זה גם 20 דקות משחק.. ולמען האמת המאורר היה על מצב אוטומט. כשהוא על 50% הוא מחזיק את המשחק על 55 מעלות במקסימום של המקסימום.

אבל מרעיש.

פורסם
  • מחבר

איזה קטע עשו לי TMS, מה זה הדבר הזה..

באיימל אמרתי לקיריל שהמאורר של הכרטיס מסך רועש בטירוף במשחקים ומקרר בצורה מחרידה, ואמרתי שאני יודע שעם אני אחליף גוף קירור תרד לי האחריות, סבבה, אמרתי לו שעם אני אבוא לתת לו את המחשב כי גם ככה הוא הגיע עם שבר בפאנל אז לתת לו את המחשב יחד עם גוף קירור שאני אקנה לכרטיס מסך עם זה אפשרי, הוא אמר כן ושתשאר גם האחריות.. הכל בסדר עד כאן, בהודעות.

הלכתי וקניתי מאייבורי את הכרטיס ב 195 שקל, והיום המחשב הגיע לTMS עם מישהו מהעבודה של אמא שלי שנסע לשמה, הם החליפו פאנל ופתאום אמרו שעם הם יחליפו קירור יירד הביטוח והאחריות ובסוף לא החליפו. בזמן הזה הייתי בבית הספר, הדיבור התנהל עם אמא שלי ולא איתי...

כאילו, בן אדם בא מבאר שבע (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) לנתניה, בשביל שרק אז הם ידברו עם היבואן לגביי זה והוא יגיד להם לא ?

בסיפור הזה אני אלך עד הסוף .. עם היבואן, עם SAPPIRE עצמה מצידי, לא מוכן לקבל את זה

פורסם

בוא לא נהפוך את זה לתרד חנויות בבקשה, בכל מקרה שום חברה לא תתן לך אחריות ברגע שפירקת את הקירור המקורי שהגיע.

כמו כן היבואן לא יתחייב לך לאחריות כי הוא פשוט לא יקבל אותה מהחברה מה שאומר שזה יצא מהכיס שלו ולכן גם הוא לא התחייב.

בכל מקרה יכול להיות שאתם לא הבנתם אחד את השני או לא משנה מה, אבל לא להפוך את זה לתרד התמרמרות וכו.

תעדכן אותנו בתוצאות הסופית :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני פונה כרגע ליבואן ולשאפייר , לא אכפת לי להשאיר תכרטיס עם הסטוק עם מהירות מאורר אוטומט, ושהוא ישרף,אין לי בעיה האשמה תלך רק ליבואן

כדאי להחליף קירור או לא?

פורסם

ישרף ? אם הוא ישרף בגלל הקירור סטוק אז יש לך אחריות ;)

כמו כן הסיכוי שזה יקרה הוא קלוש שכן המאוורר יעלה את הRPM בהתאם.

פורסם
  • מחבר

ישרף ? אם הוא ישרף בגלל הקירור סטוק אז יש לך אחריות ;)

כמו כן הסיכוי שזה יקרה הוא קלוש שכן המאוורר יעלה את הRPM בהתאם.

חום מוריד ביצועים אבל.. והכרטיס עוד בלי OC אחי

פורסם

חום מוריד ביצועים ? :-X חום לא מוריד ביצועים, אם הכרטיס מתחמם יתר על המידה הוא ביצע ריסטרט למחשב, לפני זה הוא יכנס למצב "סרק" שינסה להוריד את החום אבל זה משהו לא יקרה גם ב90 מעלות אז אתה יכול להיות :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים