עבור לתוכן

עברית ב HTC ONE S מארה"ב

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי את המכשיר, ומסיבה כלשהי אני לא מצליח למצוא בו את העברית... התקנתי לפני כמה חודשים מקלדת בעברית וזה לא מפריע לי, אבל המקלדת המובנת נראת לי ממש נוחה אז עכשו בא לי עברית :)

הבעיה שגם בהגדרות מערכת אין לי עברית, וגם לא בהגדרות מקלדת... אבל ש את כל מגוון השפות המזרח אירופאיות...

יש למישהו רעיון איך להחזיר את העברית?

המכשיר לא פרוץ (ולא מתכוון לפרוץ), וללא שיוך לחברה כלשהי (גרסה אירופאית נקייה)

תודה לעוזרים.

פורסם

אתה יכול לנסות 2 דברים:

1. אם אתה רוצה ממשק בעברית - אולי MORELOCALE (מהמרקט) תאפשר לך

2.לנסות להתקין רום (מקורי של HTC או לא, לבחירתך) שכולל עברית

פורסם
  • מחבר

OK, תודה.

איך אני מעדכן את הרום המקורי?

ואיפה אני מוצא גירסה שכוללת את העברית?

פורסם

אין שום סיבה להחליף רום (בשביל זה) - המכשיר שלך תומך בממשק עברי באופן מלא ישירות מגוגל.

מה גם שאמרת שאתה לא מעוניין "לפרוץ" אותו.. להחליף רום זה כמה צעדים מעבר ל"פריצה" של root...

אם זה לא מופיע לך בהגדרות, תנסה כמו שהמליצו לך "לתקן" את זה עם MORELOCALE .

פורסם
  • מחבר

רק להבהיר משהו- אני לא רוצה את המערכת (תפריטים וכו) בעברית- רק את המיקלדת המובנית.

אני מתקין עכשו את הmorelocal 2... יש איזה טיפים למה בדיוק אני צריך לעשות שם כדי לשנות את המיקלדת בלי לשחק עם זה יותר מידי וללמוד בדרך המעניינת\ ארוכה?

פורסם

Morelocale לא תוסיף לך שפות במקלדת

פורסם
  • מחבר

כן... כבר הבנתי את זה... די לא מועיל לי. :(

יש הצעות נוספות לאיך אפשר לעדכן את השפות במערכת?

פורסם

אתה יכול לחפש את הapk של המקלדת המקורית עם עברית, אולי תצליח להתקין אותה.

אם לא ואתה חייב את המקלדת הזאת, אז רוט או החלפת רום :)

פורסם
  • מחבר

OK, הבנתי את החלק השני- לגבי הראשון, אשמח אם תתרגם לעברית (אני די חדש בתחום הסמארטפונים)

ולא שאני "חייב" את המיקלדת- היא פשוט נראת ממש נוחה... אני אמור גם לקבל עדכון לאנדרואיד 4.1.1 בעוד זמן לא ידוע כלשהו (ישראל... מתעקב הכול) אז יש מצב שזה יתקן את זה.

פורסם

מה זה הקישקוש הזה? אתה שוקל להחליף רום (!) כי אין לך עברית במקלדת? תתקין אפליקציה של מקלדת! יש עשרות כאלה וכמעט כולן טובות יותר מהמובנית במילא...

פורסם
  • מחבר

עמרי, את הפוסט הראשון שלי קראת?

גיל- זה עולה כסף, וכבר קניתי מקלדת אחרת- smart keyboard pro (כשרק קיבלתי את המכשיר...)

פורסם

אז מה?

גם אני קניתי את smart ואז הפסקתי להשתמש בה כשעברתי ל-swiftkey.

אפשר לחשוב, זה עולה פחות מתוספת לפיצה!

פורסם
  • מחבר

אני אומנם לא מזמין הרבה פיצה, אבל כשכן אז רק פיצה האט- ואפילו שם תוספת לא עולה 15 ש"ח (לפחות לא בפעם האחרונה שהזמנתי)... בכול אופן, הורדתי את המקלדת הזו לניסיון ואני לא רואה ייתרון על פני הקיימת... עכשו כששיחקתי עם ההגדרות של הסמארט פרו, אז מצאתי סקין ממש דומה למקלדת של HTC :)

ועל הדרך עשיתי עוד כמה מודיפיקציות קטנות שעוד יותר נוחות לי... לא רואה סיבה לקנות עוד אחת...

ויש לי תדפיס אשראי של 2 עמודים עם דברים שעולים "כמו תוספת לפיצה" (חוץ מדלק... דלק עולה יותר כמו תוספת הרפייה למסאז'), שמסתכמים ב3~3.5K ש"ח כל חודש... אחלה פיצה :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים