עבור לתוכן

קנייה מרוכזת של Arctic Silver 5

Featured Replies

פורסם

לאחרונה החלטתי להחליף את המדבקה הטרמית שעל ההיטסינק במשחה טרמית כדי לייעל את המגע בינו לבין המעבד. התחלתי לחפש בארץ את Arctic Silver 5 מכיוון שהיא הגרסה האחרונה מבית Arctic Silver ולאחר שבזבזתי מספר לא מבוטל של שעות כדי לחפש חנות באינטרנט או חנות רגילה שמוכרת בארץ את המשחה שאני מעוניין בה כל מה שמצאתי היה מזרק 3.5גרם של Arctic Silver 3 במחיר מגוחך של 50-60 שקל (ללא משלוח).

חשבתי לעצמי שלבטח ישנו מספר של אנשים אשר משתמשים במשחות טרמיות ונאלצים להסתפק ב-Arctic Silver 3 מכיוון שרק את זו יש בארץ. לצערי אני לא יודע מי היבואן של משחות אלו ולפי איך שזה נראה היבואנים אשר רוכשים את Arctic Silver 3 במחיר זול ככל הנראה מוכרים אותה במחיר די יקר ועושים רווח די נאה.

לאחרונה התברר לי שאני יכול לסייע למי שמעוניין לרכוש Arctic Silver 5 וגם במחיר זול יותר. בינתיים הזמנתי לעצמי ולמספר שפופרות וחשבתי לעצמי שמן הראוי לפרסם ידיעה שבה אוכל לעזור למי שמעוניין כל עוד הם מגיעים אליי כדי לקחת את זה ממני (איזור המרכז). אני מתאר לעצמי שאפשר גם יהיה לשלוח את השפופרת בדואר רגיל בארץ והתשלום יועבר דרך PayPal (צריך לבדוק את הנושא).

אשמח מאוד לקלב פידבק ולשמוע האם יש עניין מצדכם שאני יארגן הזמנה מסודרת כל אימת שיש ביקוש לכך.

פורסם

אתה רוצה להיות יבואן כאילו?

פורסם
  • מחבר

אני רואה את זה יותר כקנייה מרוכזת מאשר ייבוא אישי.

אני לא עושה את זה למטרות רווח או התעשרות. אני מקווה שאולי זה יגרום להתעוררות היבואנים על מנת שיתחילו למכור במחירים הגיוניים יותר את המשחה הטרמית הנ"ל וגם לעדכן את הסטוקים שלהם כל אימת שיוצאת לשוק גרסה חדשה.

זה לא פייר מבחינתנו כלקוחות שגם נשלם מחיר גבוה וגם נקבל משחה אשר נחשבת לדור קודם, פחות טוב מהדגם הנוכחי.

פורסם

זה לא פורום מכירה וקניה.

פורסם

זה לא פורום מכירה וקניה.

WTF ?? , תגיד לי מה לעזאזל קשור קניה מכירה לזה ? אתה לא מבין שהבנאדם סה"כ מנסה לעשות לעזור ולא לעשות כסף.. זאת בסה"כ קנייה מרוכזת...

ד"א כמה גרם יש בשפורפרת וכמה היא תעלה ? (אני מאזור המרכז אז ככל הנראה אני אבוא אליך לקחת אם תזמין והמחיר יהיה הגיוני למדי)

פורסם

מצטרף לקניה, תגיד מחיר ונראה כמה אני יזמין

פורסם

מצטרף גם

פורסם

יש את המשחה ב פאנדאס ....

חחח יא מצחיקים

פעם הבאה תבדקו יותר טוב :)

http://tinyurl.com/2jpnv

פורסם
  • מחבר

יש את המשחה ב פאנדאס ....

חחח יא מצחיקים

פעם הבאה תבדקו יותר טוב :)

http://tinyurl.com/2jpnv

Bessmertniy, כנראה שהם הוסיפו את המוצר לאחרונה כי לפני שבועיים שלושה כשבדקתי היה רק Arctic Silver 3 בחנות שלהם וכפי שאתה רואה המחיר שלו הוא 65שקלים. אותו המחיר תקף גם בחנויות אחרות שבדקתי, ובדקתי מספר רב מהן. חסרון אחד יש אצלם, הם ממוקמים בחיפה ומבדיקה שלי משלוח עולה 45שקלים (גם על כזה מוצר קטן? אני לא מצליח להבין למה). מה גם שהמחיר שהם דורשים על כזו שפופרת קטנה הוא עדיין לא זול כל כך, 49שקלים. יצאת עם הוצאה של כמעט 100שקל אם אתה גר באיזור תל אביב והמרכז וגם אם תסע לשם ברכב עולה לך הדלק לשם.

משקל:

כפי שציינתי בפוסט הראשון השפופרת הקטנה הינה במשקל 3.5גרם כאשר קיימת גם השפופרת הגדולה במשקל 12גרם.

מחיר:

מאחר ואני לא יודע כמה אנשים בדיוק מעונינים לבצע רכישה בשיטה זו של קנייה מרוכזת דרכי ארכוש את השפופרת הקטנה והמחיר עבורה יהיה 30שקלים. אם תהיה הענות אני מקווה שנצליח להוריד את המחירים בעוד כמה שקלים, מסתבר שמבחינת הספק הוא מחפש קונה אמין. לאחר מספר מסויים של רכישות ועסקאות הספקים מוכנים לשקול הורדת מחירים. כמובן שגם אם תהיה דרישה לשפופרות גדולות (12גרם) ננסה לענות על הדרישה הזו.

זה הכול, אני חושב. למען הסדר הטוב, אשמח אם כל מי שעדיין מעוניין ישלח לי הודעה פרטית.

שאלות, תלונות ומענות אפשר לכתוב כאן או לשלוח לי בהודעה פרטית. איך שנוח לכם.

פורסם

הם נמצאים בקיסריה

פורסם

מוליך חשמל ?

פורסם

כן

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון!

לאחר מספר בקשות ושאלות יש באפשרותי להזמין מהיום גם שפופרות של 12גרם במחיר של 60ש"ח.

שפופרות של 3.5גרם נשארו 30ש"ח לעת עתה.

מי שמעוניין נא לשלוח הודעות בפרטי עם הכמות המדוייקת, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים