עבור לתוכן

מחפש לוח, זכרונות ומעבד למשחקים. תקציב - 2000 ש"ח. תודה.

Featured Replies

פורסם

שתי הערות:1. אני מעונין ב3570K בעקרון, כי אני מתכנן OC.

2. האם כל הלוחות אם היום מגיעים עם כרטיס מסך מובנה? כי הסתכלתי על כמה (Z77) ולכולם היה.

תודה.

נ.ב.

התקציב הוא מקסימלי. זאת אומרת, אני מעונין להוציא לפי הצורך, ולא לפי היכולת.

פורסם

1. אתה מתכנן OC בשביל ביצועי מעבד (לגיימינג אין צורך)? אחרת בלי OC יחסוך לך כמה מאות שקלים טובים.

2. הלוחות יכולים רק לספק יציאות גרפיות. הליבה הגרפית יושבת על המעבד ולא על הלוח (כמו פעם).

לגיימינג מעבד 3470 + קירור שקט + לוח B75\H77 + זיכרון 8GB זה מה שהולך היום.

ל-OC כאמור, 3570 + קירור חזק + לוח Z77 בלבד + זיכרון 8GB.

פורסם
  • מחבר

1. אני מבין שכעת אין צורך. אבל בשביל העתיד, אני רוצה את האופציה. אינך חושב שזה כדאי?

2. האם זה שישנה ליבה גרפית על המעבד, מוריד מפוטנציאל ההמהרה שלו? (אני מבין שזה מצב נתון. אבל בכל זאת רוצה לדעת)

תודה על תגובתך.

פורסם

1. בשביל גיימינג זה כנראה לא משתלם. כשהמעבד יגביל אותך OC יעזור רק מעט, החלפתו תועיל יותר וכבר יהיה לך חלק מהכסף מהחיסכון כעת.

2. איך ניתן לדעת, בעצם? הרי אין מעבד זהה רק בלי ליבה גרפית. בכל מקרה פוטנציאל ההמהרה של מעבדי ה-ivy bridge נמוכה יותר מזה

של מעבדי ה-sandy bridge הקודמים. ה-2500K למשל אוברקלוקר מהטובים אי פעם והוא כולל ליבה גרפית מובנית.

פורסם
  • מחבר

1. אני לוקח בחשבון שזה חוסך גם החלפה של לוח וזכרונות. וגם קנית מערכת הפעלה מחדש. קח שאם זה מחזיק לי בזכות OC עוד שנה, וזה עולה לי 200 שקל תוספת, אני די מרוצה.

כעת אני עם E7200, אם מישהו עוד זוכר אותו, ואני בפירוש אומר, שהאפשרות להמהיר אותו ל3.8GHZ עזרה לי להחזיק איתו עד היום (אמנם עם הלשון בחוץ, אבל במהירות המקורית שלו, זה כמעט בלתי אפשרי).

אגב, מה ממוצע ההמהרה ל3570K?

2. וואלה, צודק.

שוב תודה.

פורסם

ההבדל הוא שאז כל מעבד היה בעל יכולות OC ולא היית צריך לוח עם ערכת שבבים מיוחדת. התוספת הייתה באה לידי ביטוי בקירור חזק, אם בכלל.

היום התוספת של מעבד עם מכפלה פתוחה, לוח Z77 וקירור מסתכמים בקרוב ל-500 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים