עבור לתוכן

לא מזהה מצלמה מובנית במחשב נייד INSPIRON 15R SE WIN7

Featured Replies

פורסם

לא מזמן עשיתי פירמוט למחשב שלי : Dell Inspiron 15R SE

לאחר הפירמוט התקנתי את כל הדרייברים הנחוצים.

לאחר מכן התקנתי את התוכנה Dell Webcam Central אך זה רושם שאין מצלמה מחוברת למחשב, וזה לא מזהה את המצלמה המובנית.

כשאני נכנס ל device management אני לא רואה שום התקן של מצלמה ולא את הלשונית imaging devices

?ui=2&ik=3c50828876&view=att&th=13c7756fa7a1036e&attid=0.1&disp=emb&realattid=ii_13c7754bf5348155&zw&atsh=1

חיפשתי באינטרנט דרייברים של מצלמת אנטרנט ולא מצאתי

תודה מראש והמשך יום טוב.

פורסם

לפעמים התקנה של הדרייברים לא בסדר הנכון גורמת לבעיות. בנוסף, התקנת את הquickset של דל?

גם לי היה מקרה דומה (פירמטתי ולא התקנתי דרייברים לפי הסדר הנכון) שהסתדר אחרי פירמוט מחדש והתקנה בסדר הנכון. (בפירמוט הראשון גם שכחתי להתקין את הquickset, ובשני כן התקנתי והכל עבד מצוין).

התקנת את הדרייברים מהדיסק של דל שקיבלת עם המחשב?

פורסם
  • מחבר

אחרי הפירמוט התקנתי מהדיסק של דל, אני לא יודע בדיוק מה הסדר הנכון, מה זה הQUICKSET?

פורסם

יש איפשהו בדיסק או באתר של דל הוראות להתקנת הדרייברים בסדר הנכון... אני לא זוכר בדיוק איפה זה נמצא, אבל אני בטוח שתוכל למצוא את זה בחיפוש קצר בגוגל. בנוגע לQUICKSET - זה מין תוכנה קטנה שעוזרת בניהול צריכת החשמל, מאפייני תצוגה, ועוד. לא בטוח שיש לך את זה במחשב, ולא בטוח שזה מה שיפתור את הבעיה... אני הייתי מנסה לבדוק מה הסדר הנכון של הדרייברים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים