עבור לתוכן

מפרט מחשב גיימינג - 6000 ש"ח בלי ציוד הקפי

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי (5 שנים) מתחיל לגסוס, הכרטיס מסך נשרף וגם הספק, אז החלטתי לעשות מחשב חדש בעזרתכם.

חבר נעזר בפורום בשביל לעשות את שלו לפני כמה חודשים, והוא מרוצה מאוד (ואני מקנא בו).

1. מה התקציב המקסימאלי :

6000 ש"ח (אפשר לחרוג 200 ש"ח)

2. מה שימושי המחשב: משחקים, תכני HD

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : Battlefield 3 , PlanetSide 2, Hitman, Max Payne

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1360 על 768

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות

3. אין צורך בציוד הקפי

4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: 7

6. לא צריך מערכת הפעלה או תוכנות

7. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?

- תמיכה בהתקנים/חיבורים: HDMI / USB3 / ESATA

- יכול להיות שאני יחבר עוד מסך רק לעבודה

- כרטיס מסך של nvidia

- יש לי כבר HARD DISK של terabyte 1, הייתי רוצה SSD של איזה 100+ גיגה בשביל להתקין עליו את המשחקים והתוכנות בשביל מהירות (לא חייב)

8. לא מתוכנן שדרוג בקרוב

תודה,

פורסם
  • מחבר

תסתכל על המפרט שהציעו לי... הדרישות די דומות-

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=553001.0

תודה על הלינק, אבל הם עשו לך מפרט של 4800 ש"ח. יש לי אפשרות לשלם קצת יותר על המחשב

הזה, והייתי רוצה לראות הצעות של חברי הפורום.

פורסם

אני גם חבר פורום ;)

ועכשיו ברצינות- אם תמשיך ותקרא משהו כמו עוד 2 תגובות אחרי המפרט תגלה ש (ואני מצטט)-"לשימושים שלך גם אם התקציב בלתי מוגבל אין צורך להוציא כסף מעבר לכך." וכמו שכתבתי השימושים של שנינו מאד דומים.

בכל מקרה אני לא רוצה למנוע ממך תשובה של שאר חברי הפורום אלא רק לעזור לך לקבל תשובה יותר מהר...

:jump:

פורסם
  • מחבר

אני גם חבר פורום ;)

ועכשיו ברצינות- אם תמשיך ותקרא משהו כמו עוד 2 תגובות אחרי המפרט תגלה ש (ואני מצטט)-"לשימושים שלך גם אם התקציב בלתי מוגבל אין צורך להוציא כסף מעבר לכך." וכמו שכתבתי השימושים של שנינו מאד דומים.

בכל מקרה אני לא רוצה למנוע ממך תשובה של שאר חברי הפורום אלא רק לעזור לך לקבל תשובה יותר מהר...

:jump:

לא שמתי לב שיש גם עמוד שני.

יש לי בקשה אם זה לא קשה כל כך.

תוכל לתת לי את המפרט הסופי אחרי השינויים?

פורסם

אני שוקל לעשות שינויים שקשורים לOC אבל בעיקרון אם לא יהיו כאלה אז זה המפרט (שיניתי את הכרטיס מסך ל NVIDIA)-

http://www.tms.co.il/preview/spec/9qhcuj8y

ביחד עם הכרטיס מסך ששיניתי זה יוצא קצת מעל 5K בלי מערכת הפעלה

אם אתה רוצה אז אתה יכול לחכות איתי ולראות איזו הצעה למפרט שמתאים לOC יפרסמו אצלי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים