עבור לתוכן

שאלה בקשר למחשב שמתחמם ומהר

Featured Replies

פורסם

אהלן

יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 עם לוח עם של אינטל BLUE MOUNTAIN עם הצ'יפסט הישן.......

המחשב יכול להגיע די מהר ל40 מעלות וגם ל50 (אחיר ארבע שעות שימוש)...............

אני לאדע אם כדאי לי לקנות 4 מאוורים ג'נריים שכל אחד עולה 30 שקל או את זה -

http://www.pch.co.il/docs/pd-1237334404.htm

מה יותר משתלם לי מבחינת קירור שווי המאוורר ורעש...... (אם הג'נריים יותר מדי מרעשים לא בא בחשבון כנ"ל למאוור האיכותי יותר)..

תודה.

פורסם

כמה מאווררים יש לך עכשיו במארז?

נראה לי הבעיה אצלך זה שהאוויר החם במארז שלך נשאר במקום ולא עף החוצה.

יש לך מאוורר מאחורה?

אם לא, תקנה גנרי, או עם לדים, או מה שבא לך, לשים מאחורה שישאב את האוויר החם החוצה.

משום מה קישור שנתת לא עובד, נראה לי PCH נפלו.. :P

אם תגיד את השם של המאוורר האיכותי שהתכוונת, אני אגיד מה כדי לך, בנתיים אני חושב, לפי מה שאמרת,

שהבעיה אצלך, שהאוויר החם לא "מתנקה" החוצה, אז אתה צריך מאוורר שישאב החוצה, והכי קרוב למעבד

זה מאחורה, שם מאוורר ג'נרי או כל מאוורר אחר, יעשה עבודה טובה, אתה רק צריך שהוא ידחוף בערך 30~35 CFM,

זה יהיה מספיק כדי להוציא את האוויר החפ לפי דעתי.. ;)

ואם אתה רוצה לשים עוד מאווררים, ואין לך מקום במארז, תדע שזה כרוך בעשיית חורים - חיתוך, שיוף..

תשים מאוורר מאחורה, תראה עד כמה הטמפרטורה משתנה, אם זה עדיין לא ממש עוזר, עוזר קצת, או לא עוזר בכלל,

אז תנסה לשים אולי עוד מאוורר שידחוף אוויר.. ;)

פורסם

המחשב יכול להגיע די מהר ל40 מעלות וגם ל50 (אחרי ארבע שעות שימוש)...............

לא מה איתך, אבל בשבילי זה לא היתחממות מהירה..

בכל זאת, תנקה את הגוף קירור של המעבד מאבק (שבדרך כלל חוסם את מגע האויר שהמאוורר נושף על הגוף קירור).

סידור חוטים במארז שלא יפריע לסירקולציה במארז.

כמה מאווררים יש לך במארז עכשיו ומה כיוון נשיפת האויר שלהם (מכניסים/מוציאים אויר).

פורסם
  • מחבר

תראה בניגוד אליכם ורוב HW לי יש אינטל ולא AMD אינטל לא מתחמם כמו AMD בכלל..................

נראה לי אני פשוט אקנה כמה ג'נרים וזהו...

תודה בכל אופן

פורסם

אתה מדבר שטויות

AMD לא מתחממים כמו שאתה חושב

רוב האנשים שיש להם AMD שתי גיגה ומעלה יושבים על טמפרטורות של 37 בעבודה.. קח לדוגמא את בנZי שקנה לא מזמן מעבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים