פורסם 2013 בינואר 2612 שנים חברי שלום לאחרונה המחשב שלי האט וגם קופא לי מעת לעת מערכת הפעלה WIN 7 אנטי ווירוס נורטון סקיורטי RAM נצפה 2.5 בגלל מערכת אבל יש לי 4 G תמונה ממנהל הישומים http://tinypic.com/r/vrr7th/6 אודה לקבל "תרופה" ממתין להדרכה וסיוע
פורסם 2013 בפברואר 212 שנים מחבר gabriel תודה על התגובה אני מנסה לקבל פיתרון לכך שהמחשב שלי קופא מדי זמן וגם עובד לאט בצעתי את כל הפעולות שאני מבין כגון סריקה נגד תולעים , ווירוסים, הורדת קבצים זמנים , איחוי דיסק ועדין אני בבעיה של מחשב איטי וקופא מדי כמב דקות אשמח להדרכה מה עוד אפשרי חוץ מפירמוט בברכה :s05:
פורסם 2013 בפברואר 212 שנים התמונה לא עובדת, וחוץ מזה תוסיף עוד תמונה ממנהל המשאבים תחת כרטיסיית "דיסק"
פורסם 2013 בפברואר 312 שנים נתחיל בזה שתגיד קודם כל באיזה מצבים יש את האיטיות והקפיאה של המחשב?דרך אגב אתה מודע הזיכרון שלך על 75% רק מתהליכים יש תוכנה מסויימת שאתה משתמש בה?
פורסם 2013 בפברואר 312 שנים התכוונתי לתמונה מ"צג המשאבים" ולא משאבי דיסק, זה נמצא בכרטיסייה ביצועים במנהל המשימות.בכל מקרה, אתה משתמש בAVANT BROSWER?
פורסם 2013 בפברואר 312 שנים מחבר חברי שלום תודה על התגובות ובכן הHD דלי רגיל של 500G תוצרת WD אכן אני משתמש בדפדפן AVANT שמאד נוח המחשב איתי כאשר אני משגר ואו משוטט ואו עובר ממצב כל שהוא נגיד מדפדפן לתיבת הדוא"ל ואו משגר הודעה ואז גם הוא קופא לי נטרלתי תוכנות שעלו באתחול והסרתי כל מיני סרגלים ואוסף תוכנות איך אני מוודא להגביל תוכנות בתהליכים שגוזלות זכרון אשמח לסיוע
פורסם 2013 בפברואר 412 שנים NSCONFIG אבל אמרתה שכבר הסרתה אותם? אני מציע לך למחוק כל מיני סרגלים וג'אנק מהוספה והסרה של תוכניות.
פורסם 2013 בפברואר 512 שנים מחבר חברי תודה על התגובה בצעתי גם הורדות של סרגלים וכל מיני תוכנות שחדרו לי איך אני מסדר נושא של פעילות זכרון נכון אשמחלסיוע
פורסם 2013 בפברואר 812 שנים אתה מתכוון שתהליכים לא יעלו עם מערכת ההפעלה תרשום בשורת החיפוש MSCONFIG בחלון הפעלה ותסיר מכל התהליכים את הVהתהליך גם הפיך אם תרצה לדוגמא שאנטי וירוס יתחיל לעבוד עם המערכת פשוט תחזיר את הV.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.