עבור לתוכן

המחשב מאיט וקופא

Featured Replies

פורסם

חברי שלום

:xyxthumbs: לאחרונה המחשב שלי האט וגם קופא לי מעת לעת

מערכת הפעלה WIN 7

אנטי ווירוס נורטון סקיורטי

RAM נצפה 2.5 בגלל מערכת אבל יש לי 4 G

תמונה ממנהל הישומים

http://tinypic.com/r/vrr7th/6

אודה לקבל "תרופה"

ממתין להדרכה וסיוע :hi:

פורסם
  • מחבר
:xyxthumbs: חברים שלום האם פספסתם את הפניה שלי אשמח לתגובות :s05:
פורסם

לא מובן מה הבעיה ומה אתה מנסה להשיג

נסח מחדש בצורה שתעזור לנו לסייע לך.

פורסם
  • מחבר

gabriel :xyxthumbs: תודה על התגובה אני מנסה לקבל פיתרון לכך שהמחשב שלי קופא מדי זמן וגם עובד לאט בצעתי את כל הפעולות שאני מבין כגון סריקה נגד תולעים , ווירוסים, הורדת קבצים זמנים , איחוי דיסק ועדין אני בבעיה של מחשב איטי וקופא מדי כמב דקות אשמח להדרכה מה עוד אפשרי חוץ מפירמוט בברכה :s05:

פורסם

התמונה לא עובדת, וחוץ מזה תוסיף עוד תמונה ממנהל המשאבים תחת כרטיסיית "דיסק"

פורסם
  • מחבר

RUBI :xyxthumbs: תודה על התגובה הנה משאבי הדיסק 11948p5.jpg וגם תמונת ,התהליכים 1z33x46.jpg

פורסם

נתחיל בזה שתגיד קודם כל באיזה מצבים יש את האיטיות והקפיאה של המחשב?

דרך אגב אתה מודע הזיכרון שלך על 75% רק מתהליכים יש תוכנה מסויימת שאתה משתמש בה?

פורסם

התכוונתי לתמונה מ"צג המשאבים" ולא משאבי דיסק, זה נמצא בכרטיסייה ביצועים במנהל המשימות.

בכל מקרה, אתה משתמש בAVANT BROSWER?

פורסם
  • מחבר

חברי שלום תודה על התגובות ובכן הHD דלי רגיל של 500G תוצרת WD אכן אני משתמש בדפדפן AVANT שמאד נוח המחשב איתי כאשר אני משגר ואו משוטט ואו עובר ממצב כל שהוא נגיד מדפדפן לתיבת הדוא"ל ואו משגר הודעה ואז גם הוא קופא לי נטרלתי תוכנות שעלו באתחול והסרתי כל מיני סרגלים ואוסף תוכנות איך אני מוודא להגביל תוכנות בתהליכים שגוזלות זכרון אשמח לסיוע

פורסם

NSCONFIG אבל אמרתה שכבר הסרתה אותם? אני מציע לך למחוק כל מיני סרגלים וג'אנק מהוספה והסרה של תוכניות.

פורסם
  • מחבר

חברי תודה על התגובה בצעתי גם הורדות של סרגלים וכל מיני תוכנות שחדרו לי איך אני מסדר נושא של פעילות זכרון נכון אשמחלסיוע

פורסם
  • מחבר
:xyxthumbs: חברי האם יש כאן כתף לבעיה שלי תודה :s05: ???
פורסם

אתה מתכוון שתהליכים לא יעלו עם מערכת ההפעלה תרשום בשורת החיפוש MSCONFIG בחלון הפעלה ותסיר מכל התהליכים את הV

התהליך גם הפיך אם תרצה לדוגמא שאנטי וירוס יתחיל לעבוד עם המערכת פשוט תחזיר את הV.

פורסם
  • מחבר

AmitDanan :xyxthumbs: הכוונה שלי שהמחשב יעבוד נורמלי ולא יקפא לי מעת לעת :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים