פורסם 2013 בינואר 2612 שנים משדרגים לי את 2 הזכרונות במחשב, שאלתי ונאמר לי שהזיכרון המקורי שמגיע עם המחשב - לא יסופק !לי זה נראה כמו דרך לאבד את האחריות, הרי היבואן תמיד יוכל לטעון שהבעייה היתה בזיכרון, ולחייב אותי על זה שהגיע טכנאי עד אלי - או לא לשלוח אלי בכלל טכנאי האם זה נראה לכם נכון לבקש את הזכרון המקורי ? במקרה כזה כנראה שאשלם יותר על הזיכרונות כי אין לכאורה זיכוי בגין הזכרון שהוחזרמדובר במחשב נייד דל - עם אחריות - טכנאי עד בית הלקוח
פורסם 2013 בינואר 2612 שנים איזה מחשב זה?מאיפה אתה קונה?וידאת שהוא תומך ב-16GB?תן פרטים, גם מבחינת ה"שדרוג"? כי לרוב עדיף לשדרג לבד ולא דרך חנות, זול יותר..
פורסם 2013 בינואר 2612 שנים מחבר Dell Vostro 3560מתלבט איזה דגם בדיוק ואיפה לקנות, יש כמה הצעות ומפרטים אצל כולם ניתן לשדרג את הזכרון ל16 GB לגבי שידרוג לבד - זה אכן יותר זול, אני יכול להזמין 16 GB ב320 ש"ח, או לשלם 380 ש"ח ברשת חנויות קרובה לבית אני רק מפחד שרק בחנות יודעים איזה זכרונות מתאימים ומזוהיםשאקנה זכרון שלא יתאים - ואז מה אני עושה ? אני הרי לא יכול להחזיר לחנות אחרי שפתחתי - אם זה לא מתאים למחשב שלי ? לא ?חוץ מזה אולי יהיו לי בעיות באחריות אם הזכרונות ירכשו במקום אחר ולא בחנות ממנה קניתי את המחשב
פורסם 2013 בינואר 2612 שנים לא מחשב שהייתי קונה...בכל אופן הוא תומך עד 8GB בלבד.ביקורת: http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Vostro-2520-Notebook.84937.0.htmlאין לא יתאים, אתה קונה את הדגם שמתאים לפי DDR3 1600Mhz.כך שאתה יכול לקנות רק עוד סטיק של 4GB בלבד (סה"כ 8GB), בעלות של 140 ש"ח:http://ksp.co.il/?uin=15885האחריות על שדרוג זיכרון, דיסק קשיח וכו' לא נפגמת.מה שכן, הגישה במחשב הספציפי הזה דיי בעייתית ולא נוחה לשדרוג בגלל שזה דגם זול מאד (ראה ביקורת תחת Maintenance)במחשב אין USB 3.0
פורסם 2013 בינואר 2612 שנים מחבר תודה !יש דגמים של דל שתומכים בשידרוג ל16 GB כמו זה http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1%E9%ED%20%F0%E9%E9%E3%E9%ED%20DELL%20Ultrabook/index.php?section=products_zoom&TAG=VM-RD33-6444אני מתלבט אם לרכוש את המחשב עם הזיכרון המקורי - ולשדרג כשהמחירים ירדו או להזמין אותו כבר עכשיו עם זכרון 16 GB
פורסם 2013 בינואר 2612 שנים למה אתה רוצה וצריך זיכרון פנימי של 16GB ??דבר ראשון,תענה על השאלון בחוקי הפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528310.0תציין תקציב, דרישות ושימושים.סתם לזרוק "vostro" בין 2,200 ל-3,200 זה לא לעניין ולא עקבי מצידך.
פורסם 2013 בינואר 2612 שנים מחבר תקציב: 3000 - 3300 ש"ח - למחשב כולל מערכת הפעלה תקציב נוסף לשידרוג הזכרון ל 16 GBדרישות: מעבד i3תמיכה ב16 GB זכרון USB 3יש לי ניסיון טוב עם הסדרה vostro - ובמיוחד עם הדגם Dell Vostro 3560ויש לי מספר הצעות די דומות Dell Vostro 3560שימושים: אופיס, דפדפן, יוטיובלינוקס \ אנדרואיד \ XP - על VirtualBoxמעבד פשוט מספיק - הזכרון נחנק לי מהר מאוד
פורסם 2013 בינואר 2612 שנים קח בחשבון שבאופן כמעט גורף עדיף לשדרג זכרונות וכוננים באופן עצמאי. זול יותר ולא גונבים לך את הזיכרון המקורי, וגם ככה לך תדע מי עושה לך את העבודה... לפעמים נופלים על חאפרים.
פורסם 2013 בינואר 2612 שנים מחבר בהחלט !אני מעדיף לקבל קופסה סגורה ולא פתוחה ! לקנות את הזכרונות - בנפרד ! לא שהם יתקינו אותם !יכול להיות שזה אפילו יותר זול ככה כי הם לא צריכים לשלם לטכנאי שלהם במעבדה שירכיב אותם אני אבל בספק אם המחשב הנייד יזהה כל זיכרון ואין "זכרונות תואמים" וזכרונות שאני אקנה ופשוט לא יתאימואיפה באמת אפשר לבדוק לפני רכישה את הזכרונות לנייד ?
פורסם 2013 בינואר 2612 שנים צא מזה - אין דבר כזה "זכרונות תואמים", כל SODIMM DDR3 בתדר המקורי יעשה את העבודה.
פורסם 2013 בינואר 2612 שנים מחבר צא מזה - אין דבר כזה "זכרונות תואמים", כל SODIMM DDR3 בתדר המקורי יעשה את העבודה.גם אני חשבתי ככה, אבל עכשיו אני לא בטוחהיה מי שאמר לי שרק הזכרונות שלהם מתאימים - ולא כל זיכרון יזוהה ומתאיםזה לא נשמע הגיוני אבל ראיתי באתר של חברת זכרונות שכתוב את הדגמים שהזכרון הזה מתאים להם יש כאן מומחים שיכולים לשלול או לאמת סופית את הטענה שלא כל 16 GBזכרון יזוהו במחשב אלא רק דגמים מסויימים ?צריך לזכור שלא כל הדגמים תומכים היום ב16 GBולכן ייתכן וצריך להקפיד על "זכרונות תואמים" בדגמים שכן מקבלים 16 GB זכרון
פורסם 2013 בינואר 2612 שנים היה מי שאמר לי שרק הזכרונות שלהם מתאימים - ולא כל זיכרון יזוהה ומתאיםחירטטו אותך אח שלו.לא כל דגם תומך בנפחים גדולים, אבל אין דבר כזה "רק הזכרונות שלהם *(שעולים 250 שקל יותר- סתם כי בא לי)* יעבדו לך".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.