עבור לתוכן

תחנת עבודה + קולנוע ביתי, עד 3.5K בדגש על קטן ושקט

Featured Replies

פורסם

היי

זקוק לעזרתכם בהמלצות חכמות על רכיבים כדי למקסם עלות/תועלת בהתאם לצרכים.

מדובר במחשב שישמש גם כתחנת עבודה (מיילים/אינטרנט/אופיס) וגם כתחנת מדיה סלונית (מחובר למסך ולמקרן, ולרסיבר).

עובד מספר שעות בערב, ומדי פעם עושה 'לילה לבן' אם הביטורנט פתוח..

חשוב שיהיה מהיר, שקט ככל האפשר, ובמארז קטן

תקציב

3,500 ש'ח

יש צורך במערכת הפעלה win8

אין צורך בציוד היקפי

מעבד - אין העדפה בין אינטל ל AMD

זיכרון - RAM 8GB

מארז וספק - רוצה קצת איכות ושקט, אבל קטן. ראיתי אחד NSK4482 ANTEC שהוא mid-tower קטן יחסית שבא עם ספק 380W שנראה סביר. אבל אם לדעתכם הוא לא טוב יותר מאחד מהפשוטים אולי ללכת על Compucase 6T10 שהוא ממש קטן. (ואז מצריך לוח אם micro-ATX).

הרד דיסק - 2TB (באפר 64MB)

שוקל לחבר עוד דיסק SSD למערכת הפעלה. האם כדאי? קראתי שזה לא בהכרח יגדיל מהירות בצורה משמעותית.

לוח אם - זקוק ליציאת SPDIF קואקסיאלית או אופטית כדי לחבר לרסיבר, ואשמח אם יתמוך USB3 בפאנל הקדמי (מלבד לאחורי), בשילוב עם מארז תומך. בהקשר זה, ראיתי לוחות עם USB3 at mid-borad - מה הכוונה? האם שניתן לחבר ליציאות USB3 בפאנל הקדמי?

לא מתכוון לעשות OC

המון תודה

פורסם
  • מחבר

סליחה, שכחתי עוד משהו -

מכיון שהמחשב מחובר בו זמנית למסך מחשב ולמקרן, אם לוח האם לא תומך בהחלפת פלט וידאו בין יציאות, אז אולי צריך גם כרטיס מסך בסיסי לכך.

כמו כן, מעדיף לרכוש באייבורי.

תודה ושבת שלום

פורסם
  • מחבר

היי יאיר,

קראתי עתה כמה תגובות מאד מקצועיות ומרשימות שלך לגבי מפרטים דומים באשכולות בפורסמו אתמול.

ממה שכתבת נראה שאולי אני יכול להסתפק במעבד פנטיום G, ולהשקיע ברכיבים האחרים יותר.

נקודות החלטה מהותיות עבורי זה סביב המארז ולוח האם.

ראיתי עכשיו מארז של Fractal Design Mini שנראה מדהים, הרבה יותר מעוצב מהשניים שציינתי קודם. הענין זה שהוא גם יותר גדול משניהם, ואני תוהה האם באמת הציפוי להפחתת רעשים שלו וכל השאר, עושים הבדל בשקט. כמו כן הוא משלש את העלות של מארז+ספק.

לגבי לוח האם, דגש לגבי יציאת אודיו דיגיטלית, וכן עניין ה USB3...

אודה אם תוכל להתייחס.

יום טוב

נ.ב - מנסיונך, אין בעיה לקנות בRSM? לא הכרתי את החנות עד לקריאה בפורומים. בעבר רכשתי באייבורי, וקיבלתי שירות טוב (שירות, לא יעוץ!..) והחלפות כשהיו תקלות.

תודה

פורסם
  • מחבר

היי,

השאלה שלי היתה מסובכת מדי או לא מובנת? מדוע אין תגובות?

המליצו לי בחום להיעזר בפורום הזה..

בתודה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים