עבור לתוכן

האם וונטק פורשים מרעיון הTMD?

Featured Replies

פורסם

האם וונטק פורשת מרעיון מאווריי הTMD (Tip-Magnetic Driving)

כי באירפלואו החדש הם חוזרים לצורת המייסב הכדורי:

va47245_image02.jpg

פורסם

נחמד!

פורסם

I'm confused.. the AerFlow 1 gives quite an outstanding performance for it's size and fan... and to be honest, the TMD fan is NOT SO BAD :)

So would some one specify a reason, a rumor, something ?

פורסם

סתכלו במפרט שלי...... אני משתמש בAF.... תיראו תמעלותתתת.... לא משנה אם זה עובד יציב או לא

פורסם

כן ה - AEROFLOW תותח על ... שיפור אדיר גם אצלי הבדל של 30 מעלות + .

פורסם

גם זה נראה ממש לא רע...

פורסם

הוואנטק הראשון היה פשוט מכה! אני כל כך מתחרת על הקניה של ההיטסינק הנכה הזה...

הוא מרעיש ומקרר חרא. (37 מעלות על 4500RPM ו 38DB !!!) בקיצור אחרי ההיטסינק המסכן הזה אני לא מקרב למוצרים של VANTEC אתם יכולים להגיד כל מה שבא לכם פשוט המוצר הזה עשה לי רושם מאוד מאוד רע על החברה ומוצריה, פשוט זריקה של 170 ש"ח. >:(

פורסם
  • מחבר

גם זה נראה ממש לא רע...

אולי לא ממש רע, אבל כל הרעיון בראשון היה שלא היה כמעט שטח מת במרכז. הם יורדים מהפטנט הזה משום מה....

פורסם

שיעור התקלות במאוררי ה TDM היה לפחות בהתחלה מאוד גבוה.

כנראה עדיין יש שיעור תקלות גבוה יחסית או שפשוט עלות היצור של המאורר הזה גבוהה ולכן הם מציעים aeroflow עם מאורר סטאנדרטי.

פורסם

לכל "דוברי" וונטק, למה אתם סתם אומרים דברים לא מבוססים?

וונטק לא מפסיקה לייצר CPU COOLERS שמשתמשים ב TMD FANS,סך הכל הוסיפו COOLER שהוא קצת יותר זול עם מאווררי BALL BEARING .

מאיפה הססטיסטיקה שהיו הרבה תקלות למאווררי TMD???

אני משתמש במאווררים שלהם למעלה משנה ואפס תקלות, אני אשמח לשמוע מאנשים שהלך להם המאוורר..

שלא לדבר על זה שהמאווררים מאוד שקטים, ונותנים ביצועים מעולים (35 מעלות למעבד 1800 AMD שהוא מהדור הישן 0.18 מיקרון)

למי שיש ביצועים גרועים, סביר להניח שזה טעות במריחת המשחה, או משהו אחר, אבל בוודאי לא כי ה COOLER גרוע..

ואגב, אם מישהו ממש רוצה לדעת, התשובה שלי מבוססת לגבי ה TMD.

אחר שיחה עם אנשי וונטק

פורסם

הארופלוו הוא אחלה סינק והמאורר שלו באמת שקט

אני שומע את המאורר של המארז יותר ממנו וגם את ההרד דיסק ללא זה היה רעש של הכרטיס מסך והסניק ואני בטוח שאפילו את הכרטיס מסך שומעים יותר..

בקשר למעלות

אני עם איי אמ די 1700 מהדור הישן על אוברקלוק ל 2000 ואני עומד על 40 מעלות

בהתחשב בכך שאי אפשר להגיד שהמארז שלי מקורר כל כך אני חושב שזה דיי טוב..

הוואנטק הראשון היה פשוט מכה! אני כל כך מתחרת על הקניה של ההיטסינק הנכה הזה...

הוא מרעיש ומקרר חרא. (37 מעלות על 4500RPM ו 38DB !!!) בקיצור אחרי ההיטסינק המסכן הזה אני לא מקרב למוצרים של VANTEC אתם יכולים להגיד כל מה שבא לכם פשוט המוצר הזה עשה לי רושם מאוד מאוד רע על החברה ומוצריה, פשוט זריקה של 170 ש"ח.

התחשב בכך שיש לך מעבד שמתחמם מאוד ועוד באוברקלוק המעלות הללו הן בסדר גמור!

מה אתה מתבכיין בטח היו לך ציפיות ל 20 מעלות שזה במעבד הכי קריר עם קירור אויר הכי טוב קשה להגיע בתנאי מארז טובים...

פורסם

וונטק לא מפסיקה לייצר CPU COOLERS שמשתמשים ב TMD FANS,סך הכל הוסיפו COOLER שהוא קצת יותר זול עם מאווררי BALL BEARING .

אני משתמש במאווררים שלהם למעלה משנה ואפס תקלות, אני אשמח לשמוע מאנשים שהלך להם המאוורר..

זה באמת מדגם מייצג - יש לך נסיון עם מאורר אחד שלא התקלקל, בהחלט 100% הצלחה!

יש לי גם מאורר ג'נרי שעלה 5 ש"ח ועובד כבר כמה שנים אז מה זה אומר?

לוונטק היו תקלות בתחילת יצור ה TDM וזאת עובדה, אין לי כח ואני גם לא מתכוון לחפש עבורך אסמכתא לכך.

אם זה מעניין אותך, אני בטוח שתוכל למצוא בגוגל מספיק חומר על זה.

אני גם "בטוח" שהתקשרת לוונטק בטייואן לברר את העובדות בנושא.

תהנה מהמאורר שלך כל עוד הוא עובד.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שלא לדבר על זה שהמאווררים מאוד שקטים, ונותנים ביצועים מעולים (35 מעלות למעבד 1800 AMD שהוא מהדור הישן 0.18 מיקרון)

למי שיש ביצועים גרועים, סביר להניח שזה טעות במריחת המשחה, או משהו אחר, אבל בוודאי לא כי ה COOLER גרוע..

ואגב, אם מישהו ממש רוצה לדעת, התשובה שלי מבוססת לגבי ה TMD.

אחר שיחה עם אנשי וונטק

הנה שאלה של אתר רציני ותגובה של וונטק בנושא הזה :

ET: What were the reasons for the decision to use a Bi-Sonic standard 70mm fan over the previously used Y.S. Tech T.M.D. fan in the original AeroFlow? Were the initial problems and bad publicity given to the T.M.D. fan and its over-tightening motor failure a factor in moving away from the T.M.D. design?

Vantec: You are correct on both accounts. While the TMD fan performed splendidly when it worked properly, it had a failure rate higher than we could afford. End users cannot be worried that their fan could die on them at any moment, and after the horror stories about the TMD fan, many are sure to shy away from heatsinks that utilize it. Rest assured that we are not sacrificing performance by changing fans. Our heatsink has been tested with the TMD fan as well and yielded numbers very similar to the traditional fan. The 70mm fan we are currently using is also a few decibles quieter than the original Aeroflow.

זה קישור ישיר לכתבה :

http://www.extensiontech.net/reviews/cooling/hsf/aeroflow2/2.shtml

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים