פורסם 2013 בינואר 2512 שנים שלום,מידי פעם בזמן האחרון קורה לי מקרה מוזרהמחשב מתחיל להגיב כאילו הctrl לחוץ למרות שהוא לא לא משנה מה אני לוחץ זה כאילו לחצתי אותו עם ctrl (לדוגמא אם אני מנסה לגלגל את הגלגלת בדף אינטרנט זה עושה זום)השאלה שלי היא אם יש איזה כפתור שאני בטעות לוחץ עליו ואז זה קורה משהו בסגנון ctrl-lock או שיש לי בעיה במגעים של אחד מכפתורי הctrl?
פורסם 2013 בינואר 2512 שנים יכול להיות שאתה באמת לוחץ עליו....?נסה כשזה קורה ללחוץ על שני הCTRL יחד ונראה אם משחרר
פורסם 2013 בינואר 2612 שנים מחבר באמת לוחץ עליו לא פעם הבאה שזה יקרה אני ינסה ללחוץ על שני הctrl יחד עוד רעיונות?
פורסם 2013 בינואר 2812 שנים יש אפשרות כזאת בלוח הבקרה.אני לא יודע איך זה הולך בעברית, אז אני אסביר באנגלית.control panel -> ease of access -> change how your keyboard works -> set up sticky keysאם יש שם סימון כלשהו על turn on תוריד אותו.אני מקווה שזה יפתור את הבעיה...
פורסם 2013 בינואר 2812 שנים לפעמים קורה, אכן לחיצה על 2 ה ctrl משררת את זהאם זה ממשיך יכול להיות בעיית חומרה - שפכת משהוא על לוח המקשים בזמן האחרון ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.