פורסם 2004 בינואר 3121 שנים עושה PRINT SCREEN ומדביק בציירתגזור את החלק של התמונה שאתה רוצה ותדביק במסמך חדש ותעלה לפהכל כך קשה?...
פורסם 2004 בינואר 3121 שנים מחבר SiSoftware SandraTest StatusSMP Test : NoTotal Test Threads : 1SMT Test : NoDynamic MP/MT Load Balance : NoProcessor Affinity : NoWindows Disk Cache Used : NoUse Overlapped I/O : YesIO Queue Depth : 8 request(s)Test File Size : 511MBFile Server Optimised : NoBenchmark BreakdownBuffered Read : 167 MB/sSequential Read : 107 MB/sRandom Read : 11 MB/sBuffered Write : 108 MB/sSequential Write : 93 MB/sRandom Write : 20 MB/sAverage Access Time : 5 ms (estimated)DriveDrive Type : Hard DiskTotal Size : 34GBFree Space : 31GB, 100%זה הדף שקבלתי אחרי שלחצתי על המקש CLIPBOARD בסנדרה ולחצתי הדבק במסך הזה
פורסם 2004 בינואר 3121 שנים מחבר יש לי לוח מקשים של MICROSOFT OFFICE ואין עליו לחצן שכתוב עליו PRINT SCREEN?
פורסם 2004 בינואר 3121 שנים טוב לעשות לך את החיים קלים, אתה בטח יודע איפה זה מקש esc... לך ימינה אתה רואה F1... תמשיך תמשיך יכול להיות יש לך power/ sleep/ wake up, במקרה שלאאתה תתקל בו במקרה שכן רד למטה מקש אחד..מקווה שעזרתי..
פורסם 2004 בפברואר 121 שנים ***spam***תביא לי דיסק אחד !!!!לא שניים תשמור אחד לך תביא לי אחד!!!!!***spam***אני אל מאמין עד שאני רואה תצלום של המסך כי אני לא יודע אם יש בכלל CD רום כ"כ מהיר שיכול לעמוד בזהחוץ מזה באיזה חלק של ההתקנה אתה מתכוון שלקח לך 6 דק' ?
פורסם 2004 בפברואר 121 שנים דווקא מה שיותר צורם לי זה איך מי שקונה 2 רפטורים ומקנפג מערך רייד לא יודע לתת סקרין שוט... ובכל אופן , כמו שאמרו לפניי , התהליך של זיהוי החומרה לוקח במקרה הטוב לפחות 4-5 דקות לכן אני די סקפטי..
פורסם 2004 בפברואר 121 שנים גם לא הגיוני שסידירום יעבוד כל כך מהר עזבו את ההארדיסק. הוא מן הסתם לא התקין מה CD-ROM אלא העתיק את קבצי ההתקנה לדיסק הקשיח ומן הסתם הוא התכוון שהחלק של העתקת הקבצים בהתקנת ה-XP לקח 6 דקות.
פורסם 2004 בפברואר 121 שנים איך מישהו שלא יודע איך מקלדת נראית יכול להתקין את XP? ועוד ב6 דקות? לבן אדם הזה אין שום ראפטור והוא לא התקין שום XP. יאללה, לסיפור הבא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.