עבור לתוכן

המלצות לקניית מחשב נייד תקציב 3000-4000

Featured Replies

פורסם

הקדמה: מעוניין לקנות מחשב שישמש לעבודה כאשר אני מחוץ למשרד או עובד מהבית, מחפש מחשב חזק פיסית (אני לא כל כך שומר על מוצרים), מחשב שילווה אותי ב-5 שנים הקרובות- (מתלבט לגבי מסך מגע היות ומחשבים אלו הינם חדשים יחסית מצד אחד, מצד שני אני לא מתכוון להחליף את המחשב ב- 5 שנים הקרובות)

1. תקציב – 3,000 ₪ -4,000 ₪

2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה סרטים ביתית, עבודה מרחוק.

3. גודל המסך ? עד 14"

4. משקל רצוי? עד 2 ק"ג

5. האם נדרש זמן סוללה ארוך – 5 שעות

6. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI שיהיה אפשר להתחבר למסך גדול , וכל חיבור שעשוי להיות שימושי ( הכוונה להישאר עם המחשב לפחות 5 שנים)

7. בלוטות:? כנ"ל בסעיף 6

8. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, הבנתי כי ssd מעלה את המחשב מהר, חשוב לי כי המחשב יעלה מהר גם לאחר שלוש שנים

9. כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי אם בא על חשבון משקל

10. כונן Bluray? לא

11. האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

12. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן

13. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

14. מקלדת מוארת

15. מקלדת שתכלול מספרים כמו במחשבון

16. עדיף מסך מט או מסך שבאור לא יהיה קשה לראות

תודה, דקל

פורסם

ה-E5430 של דל נראה בחירה כמעט טבעית לדרישה הזו.

החסרון היחיד ביחס לדרישה שלך, שאין לו SSD מובנה.

ניתן להחליף את הכונן האופטי (DVD) ב-SSD אם אתה חושב שזה חשוב עבורך. לטעמי זה קצת מיותר לדרישה לא מאוד כבדה.

עוד אפשרות היא להזמין את ה-T430 של לנובו מארה"ב, שתומך בכונן mSata.

פורסם
  • מחבר

בדקתי במהלך הסוף שבוע ואני מתלבט בין /t430 / t430s/t530 - אודה על המלצות אם למשהו יש ניסיון לגביהם כמו כן מספר שאלות נוספות

1. מסך

14.0" HD (1366 x 768) LED Backlit AntiGlare Display, Mobile Broadband Ready

14.0" HD+ (1600 x 900) LED Backlit AntiGlare Display, Mobile Broadband Ready ( בתוספת של 50$ )

דיברתי עם מוכר בחנות בארץ שאמר, שאם אני לא מתעסק בגרפיקה ( ואני לא ) יש לקחת את האפשרות הראשונה, היות ברזולציה הגבוה כל האיקונים במחשב יהיו קטנים ובאופן אוטומטי אני העביר את המסך לרזולציה הנמוכה.

כמו כן האם יש קשר לכרטיס מסך שאני לוקח ( ראו סעיף 3)

2. גודל זכרון - האם אני צריך 8G ?

האם לקחת 4G או 8G בתוספת של 80$ או לקנות בנפרד - מוכר בארץ אמר לי כי כדאי שאקח 8G היות ומערכת הפעלה לוקחת 1.5G זאת אומרת נשאר לי 2.5 האם מספק לאקסספלור, אוטלוק ומעבד תמלילים שפתוחים יחד?

3. כרטיס מסך ( אין לי שימוש של גרפיקה או עיצוב בפורומים שקראתי הבנתי שה- 4000 מספק את העבודה, וכאמור בסעיף 1 אם אני לוקחת את המסמך המשופר האם יש לזה קשר לכרטיס מסך?)

Intel HD Graphics 4000

NVIDIA NVS 5400M Graphics with Optimus Technology, 1GB DDR3 Memory- בתוספת של 50$

תודה, דקל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים