עבור לתוכן

O.C ל 9600XT לא מופיעה לי ש אני יכול להגיע ל 600MHZ?

Featured Replies

פורסם

איך זה אני משתמש ב RAGE3D ואין לי אפשרות לעלות את ה מהירות המעבד והזיכרון ל 600 MHZ ו 500MHZ?

מה לעשות?

פורסם

למה שתגיע לשם אם אתה כבר שם?

תנסה תוכנה אחרת כמו RIVE TUNER

פורסם

חח אתה משתמש בתוכנת הגברה שהיא שווה לתחת תגיד הכרטיס שלך במקרה הוא של גייקיוב כי גם שלי ושל חבר שלי ומשום מה שמנו לב שבחברה הם מתקמצנים להגדיר את הכרטיס על המהירויות האמיתיות שלו למשל אצלי הליבה הייתה 500 כמו שצריך אבל הזיכרון היה 500 במקום 600 אז פשוט מאד אני משתמש בתוכנת הגברה ידידותית שבודקת את מצב יציבות הכרטיס בעת ההגברה ומראה את הפריימים המירביים מהגברה להגברה בזמן אמת בעזרת אולוגרמת בדיקה ,תוכנה ידידותית אמינה ואכן פועלת ויש בה מצב לאנשים שלא בטוחים בעצמם שבמצב הזה התוכנה מעלה את המהרויות שעון בהדרגה פעם של הליבה ופעם של הזיכרון ועוצרת לפני שהיא מרגישה שבעוד כמה מגהרצים הכרטיס יפול ושם היא נועלת אותו התוכנה ניקראת ATITOOL עכשיו הכרטיס שלי עובד על ליבה של 520MHZ וזיכרון בתדר של 600MHZ והרצתי בנצמארקים שיחקתי מישחקים שעות על גבי שעות והכרטיס יציב כמו פלס תוכנה מומלצת ושווה לכרטיסי הרדאון...תהנה :Dבעדיד הקרוב אני יריץ את הזיכרון בתדר של 630MHZ

פורסם
  • מחבר

יש לי כרטיס של SAPHIRE לא יודע אם זה משנה כ זה תאכלס עדייו ATI.

פורסם

לא זה לא משנה החברה העיקר רדאון ובקשר לחברה שלך יש לך חברה מצויינת וביגלל שהכרטיס שלך של ספיר יש לך זיכרונות בגירסה הטובה יותר להגברה הייתי נותן לך לינק לתוכנה שאני משתמש בה אבל לצערי אני לא יודע איפה היא קיבלתי אותה מחבר אבל אני מאמין שאחרים פה יוכלו לעזור לך בקטע הזה וגם אצלי בריווה טיונר הכרטיס היה נעול אז הכי מומלץ ATI-TOOL

פורסם
  • מחבר

מצאתי את התוכנה תודה על המלצה וזה בכלל לא עובד כך, יש פה עוד פעם חישוב זה לא סתם מה שכתוב זה מה שיש אני גם עדיין לא הבנתי אבל זה כמו במעבד שבאס אחד=18 MHZ.

אני אכשיו מנהל דיון על זה ב פורום O.C.

פורסם
  • מחבר

טוב הבנתי הכל :) תודה לכל מי שעזר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים