פורסם 2013 בינואר 2412 שנים המחשב שלי כבר קשיש ואני מעוניין לקנות מחשב חדש. עד שאני אקנה מחשב חדש, אני חושב להאיץ את שלי עם כונן SSD וזאת לאור הקנייה הקבוצתית המתגבשת באתר. האם המפרט שלי תומך בSSD? Q6600GIGABYTE GA-P35-DS3L4GB RAM
פורסם 2013 בינואר 2412 שנים קח בחשבון שהלוח לא תומך ב SATA 3ככה שה SSD יוגבל במידה מסויימתאבל עדיין תרגיש הבדל מטורף בניגוד לכונן קשיח רגיל
פורסם 2013 בינואר 2512 שנים מחבר קח בחשבון שהלוח לא תומך ב SATA 3ככה שה SSD יוגבל במידה מסויימתאבל עדיין תרגיש הבדל מטורף בניגוד לכונן קשיח רגילכן אני יודע, תודה. זה נראה לי אחלה שדרוג עד המחשב הבא (אליו אני יצרף את הכונן)
פורסם 2013 בינואר 2812 שנים זה באמת אחלה שדרוג, יש לי מחשב עם SATA 1 והSSD כביכול "לא תומך" אבל הוא עובד לי מצויין, שיפור אדיר לעומת כונן מכאני
פורסם 2013 בפברואר 312 שנים שדרוג אדיר. מומלץ.אין בעיית תאימות. התקנתי על לוח P43-DS3L ומאוד נהניתי ב- 10 חודשים האחרונים.הבדל קטנטן,ב- POST לוקח למחשב עוד 2 שניות לזהות את הכוננים מה שבלוחות החדשים לא קורה.עכשיו החלטתי להתקדם למערכת חדשה ולנצל את המהירות המקסימלית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.