פורסם 2013 בינואר 2512 שנים כי הוא ביקש מאוורר בתקציב שפוי של 40-50 שקלים ולא 80+ קודם כל לא כל הלוחות מאפשרים שליטה על כלל החיבורים וכמו במקרה שלך לוח האם לא מאפשר לשיטה. מה שכן אתה יכול לנסות עם SPEED FAN יש לך מדריך בסטיקי. מצטער, אבל על איכות ושקט צריך לשלם. ועושה רושם שממש חשוב לו השקט.
פורסם 2013 בינואר 2512 שנים http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174&products_id=19464
פורסם 2013 בינואר 2512 שנים מחבר לדים ממש לא מעניינים אותי...מאוורר כמו זה אתה סתם מוסיף כסף על הלדים וזה בא על חשבון איכות. כמו שאמרתי חשוב לי ממש שקט במנוחה, שהמאוורר יוכל לרדת ל-500RPM במנוחה נניח ובמאמץ לא חשוב לי שיהיה רועש כי בכל מקרה הוא לא יהיה החוליה החלשה ויש לי את הכרטיס מסך וספק שגם רועשים במאמץ.כרגע ה-SS של 1900RPM של Scythe נראה לי מושלם לדרישות שלי..הנה ביקורת פה ויש אפילו הקלטה של הרעש שלו במנוחה ושקט.http://www.silentpcreview.com/article832-page2.html#SS-SHרק עזרו לי איך אני גורם לחיבור של ה- 3PIN של המערכת להיות כפוף לטמפרטורה של המעבד?
פורסם 2013 בינואר 2512 שנים מצטער, אבל על איכות ושקט צריך לשלם.ועושה רושם שממש חשוב לו השקט.יש גם איכות ושקט במחיר של 50-60 שקלים ע"ע SCYTHE, NOCTUA איכותים אין ספק אבל המחיר לא מצדיק לדעתי האישית.פותח התרד אין לך אפשרות לגרום לחיבור הSYS FAN להיות כפוך לטמפ' של המעבד, תראה איזה אופציה ישלך בביוס ותכוון אותה בהתאם.
פורסם 2013 בינואר 2512 שנים מחבר בביוס יש אפשרות של "שליטה חכמה"..אך עדיין כפי שהסברתי, השליטה היא ע"פ טמפרטורת המעאכת ולא המעבד ונוצר מצב שהמעבד חם והמאוורר על סל"ד נמוך. לפי מה שהבנתי SPEED-FAN טובה בדיוק לדברים האלו לא?
פורסם 2013 בינואר 2512 שנים לא הבנתי משהו חיברת מאוורר נוסף לקירור של המעבד וחיברת אותו פיזית לsys fan ?אם כן אין דרך לבצע מה שאתה רוצה פשוט תשנה את הערכים בהתאם זה הכי קרוב שתגיע.
פורסם 2013 בינואר 2512 שנים מחבר אוקי אני אסביר...יש לי קירור Scythe ninja 2 למעבד. אני רוצה להוסיף לו עוד מאוורר לאחר שראיתי שיפור משמעותי שניסיתי לחבר מאוורר נוסף עליו (ירדה של 10 מעלות!). סתכל על התמונה וזה בדיוק מה שאני עושה (תמונה לא שלי כי עוד לא קניתי את המאוורר). לכן אחד יהיה מחובר לחיבור של המאוורר של המעבד בלוח, את השני אני יכול לחבר או למאוורר NB שלא מבוקר או למאוורר מערכת שכן מבוקר. לבנתיים חיברתי אותו למאוורר NB והאמת שהמאוורר שיש לי כעת הוא 1000RPM וזה די סביר הרעש חוץ משריקה בתדר גבוה כזה שדי מציקה לי אבל אני אנסה הלילה לראות איך אני עם זה. פשוט לפני בדיוק אותות מאוורר היה מחובר למאוורר מעבד ואז היה יורד ל- 400RPM במנוחה.זהוא נותר לי עכשיו לקנות מאוורר נוסף וקליפסים לתפוס אותו..לצערי הלכתי ל- KSP ולא היה להם במלאי את זה זהמלצת לי עליו (SS) למרות שהיה רשום שיש.
פורסם 2013 בינואר 2512 שנים עשר מעלות ? אתה בטוח ? במנוחה או מאמץ ? נראה לי קצת הזוי שמאוורר בודד בRPM סטנדרטי יגרום לשינוי כזה.מה לגבי הסירקולציה של המארז ?
פורסם 2013 בינואר 2512 שנים מחבר ירידה של 10 מעלות במאמץ לאחר שהוספתי מאוור של 1300RPM (הסיני הזול). ברמה התיאורטית הסירקולצייה במארז שלי לא משו בגלל שיש לי רק 2 מאווררים מוציאים, אבל במציאות הכל נראה טוב ושאני שם יד על המסנן אבק במחשב אני ממש מרגיש יניקה של אוויר פנימה. הנה תמונה של המחשב במנוחה כאשר כרגע FAN4 הוא על המעבד קבוע על מקסימום 1000RPM.
פורסם 2013 בינואר 2512 שנים מחבר לא בטעות...רשמתי שזה במנוחה.הנה זה במאמץ רק של המעבד (בלי כ.מסך וזיכרונות).שאני מוסיף עוד מאוורר, פתאום טמפרטורת המעבד יורדת ל- 68 מ- 78.
פורסם 2013 בינואר 2612 שנים אתם אומרים שהCOOLERMSASTER שקניתי יהיה די רועש?אם כן אז אני יחליף אותו השבוע בIVORY לפני שאני יפתח אותו... איזה מאורר כדאי לי לקנות?אני רוצה להשים אותו בפרונט של המארז שיכניס אוויר לתוכו... הוא צריך להיות 120MM אבל שיהיה בסביבות ה50 -60 שקל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.