עבור לתוכן

מחפש מאוורר 120MM סביר והכי חשוב שלא ירעיש במנוחה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי מדריך בסטיקי בנושא SPEED FAN..תוכל לתת לינק..

• תגובות 39
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
כי הוא ביקש מאוורר בתקציב שפוי של 40-50 שקלים ולא 80+ wink.gif

קודם כל לא כל הלוחות מאפשרים שליטה על כלל החיבורים וכמו במקרה שלך לוח האם לא מאפשר לשיטה.

מה שכן אתה יכול לנסות עם SPEED FAN יש לך מדריך בסטיקי. xyxthumbs.gif

מצטער, אבל על איכות ושקט צריך לשלם.

ועושה רושם שממש חשוב לו השקט.

פורסם
  • מחבר

לדים ממש לא מעניינים אותי...מאוורר כמו זה אתה סתם מוסיף כסף על הלדים וזה בא על חשבון איכות. כמו שאמרתי חשוב לי ממש שקט במנוחה, שהמאוורר יוכל לרדת ל-500RPM במנוחה נניח ובמאמץ לא חשוב לי שיהיה רועש כי בכל מקרה הוא לא יהיה החוליה החלשה ויש לי את הכרטיס מסך וספק שגם רועשים במאמץ.

כרגע ה-SS של 1900RPM של Scythe‏ נראה לי מושלם לדרישות שלי..הנה ביקורת פה ויש אפילו הקלטה של הרעש שלו במנוחה ושקט.

http://www.silentpcreview.com/article832-page2.html#SS-SH

רק עזרו לי איך אני גורם לחיבור של ה- 3PIN של המערכת להיות כפוף לטמפרטורה של המעבד?

פורסם

מצטער, אבל על איכות ושקט צריך לשלם.

ועושה רושם שממש חשוב לו השקט.

יש גם איכות ושקט במחיר של 50-60 שקלים ע"ע SCYTHE, NOCTUA איכותים אין ספק אבל המחיר לא מצדיק לדעתי האישית.

פותח התרד אין לך אפשרות לגרום לחיבור הSYS FAN להיות כפוך לטמפ' של המעבד, תראה איזה אופציה ישלך בביוס ותכוון אותה בהתאם.

פורסם
  • מחבר

בביוס יש אפשרות של "שליטה חכמה"..אך עדיין כפי שהסברתי, השליטה היא ע"פ טמפרטורת המעאכת ולא המעבד ונוצר מצב שהמעבד חם והמאוורר על סל"ד נמוך. לפי מה שהבנתי SPEED-FAN טובה בדיוק לדברים האלו לא?

פורסם

לא הבנתי משהו חיברת מאוורר נוסף לקירור של המעבד וחיברת אותו פיזית לsys fan ?

אם כן אין דרך לבצע מה שאתה רוצה פשוט תשנה את הערכים בהתאם זה הכי קרוב שתגיע.

פורסם
  • מחבר

אוקי אני אסביר...יש לי קירור Scythe ninja 2 למעבד. אני רוצה להוסיף לו עוד מאוורר לאחר שראיתי שיפור משמעותי שניסיתי לחבר מאוורר נוסף עליו (ירדה של 10 מעלות!). סתכל על התמונה וזה בדיוק מה שאני עושה (תמונה לא שלי כי עוד לא קניתי את המאוורר).

לכן אחד יהיה מחובר לחיבור של המאוורר של המעבד בלוח, את השני אני יכול לחבר או למאוורר NB שלא מבוקר או למאוורר מערכת שכן מבוקר. לבנתיים חיברתי אותו למאוורר NB והאמת שהמאוורר שיש לי כעת הוא 1000RPM וזה די סביר הרעש חוץ משריקה בתדר גבוה כזה שדי מציקה לי אבל אני אנסה הלילה לראות איך אני עם זה. פשוט לפני בדיוק אותות מאוורר היה מחובר למאוורר מעבד ואז היה יורד ל- 400RPM במנוחה.

זהוא נותר לי עכשיו לקנות מאוורר נוסף וקליפסים לתפוס אותו..לצערי הלכתי ל- KSP ולא היה להם במלאי את זה זהמלצת לי עליו (SS) למרות שהיה רשום שיש.

פורסם

עשר מעלות ? אתה בטוח ? במנוחה או מאמץ ? נראה לי קצת הזוי שמאוורר בודד בRPM סטנדרטי יגרום לשינוי כזה.

מה לגבי הסירקולציה של המארז ?

פורסם
  • מחבר

ירידה של 10 מעלות במאמץ לאחר שהוספתי מאוור של 1300RPM (הסיני הזול). ברמה התיאורטית הסירקולצייה במארז שלי לא משו בגלל שיש לי רק 2 מאווררים מוציאים, אבל במציאות הכל נראה טוב ושאני שם יד על המסנן אבק במחשב אני ממש מרגיש יניקה של אוויר פנימה. הנה תמונה של המחשב במנוחה כאשר כרגע FAN4 הוא על המעבד קבוע על מקסימום 1000RPM.

פורסם

הבאת בטעות טמפרטורות במנוחה.

פורסם
  • מחבר

לא בטעות...רשמתי שזה במנוחה.

הנה זה במאמץ רק של המעבד (בלי כ.מסך וזיכרונות).

שאני מוסיף עוד מאוורר, פתאום טמפרטורת המעבד יורדת ל- 68 מ- 78.

פורסם
  • מחבר

אוקי אני קונה את המאוורר שבוע הבא ויעלה כבר טמפרטורות איתו...

פורסם

אתם אומרים שהCOOLERMSASTER שקניתי יהיה די רועש?

אם כן אז אני יחליף אותו השבוע בIVORY לפני שאני יפתח אותו... איזה מאורר כדאי לי לקנות?

אני רוצה להשים אותו בפרונט של המארז שיכניס אוויר לתוכו... הוא צריך להיות 120MM

אבל שיהיה בסביבות ה50 -60 שקל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים