פורסם 2013 בינואר 2312 שנים רובנו אוכלים כמות גדולה של פירות יבשים. יש כאלה שמחמירים ואפילו טועמים כ- 50 מיני פירות בט"ו בשבט בדגש על פירות שבעת המינים. אך יש מחיר לכך שהפירות יפים וטעימים. הפירות שאנחנו אוכלים בארץ מלאים בחומרים מזיקים לבריאות, מכילים בחובם ים של קלוריות וערמות של סוכר.אז בשבילכם, המדריך השלם לאכילה בטוחה ככל האפשר:http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2257315&r=1
פורסם 2013 בינואר 2412 שנים דווקא נושא חשוב אבל המאמר עצמו די דל אשמח להרחבה בנושא החומרים עצמםכי אני מודע לעניין אבל בכל זאת קיבלנו פירות יבשים מתנה לחג ועכשיו קשה להתאפק לאכול אבל אני די מודע שיש שם חומרים לא נחמדים
פורסם 2013 בינואר 2412 שנים מדהים. לא יכולים לייצר את זה טבעי לפחות ?ספאם? ??? (פותח הדיון הוא כותב הבלוג המדובר בתפוז)והבעיה היא ?
פורסם 2013 בינואר 2412 שנים מחבר דווקא נושא חשוב אבל המאמר עצמו די דל אשמח להרחבה בנושא החומרים עצמםכי אני מודע לעניין אבל בכל זאת קיבלנו פירות יבשים מתנה לחג ועכשיו קשה להתאפק לאכול אבל אני די מודע שיש שם חומרים לא נחמדיםאז ככה, מעבר למאמר עצמו הכי חשוב להדגיש שצריך לצרוך פירות יבשים בצורה מצונה ואסור להפריז בהם.שנית, לפירות היבשים מכניסים כפי שאמרתי גופרית דו חמצנית. אני אישית נגד חומרים כימיים תעשייתיים, אבל כנראה שזה חלק בלתי נפרד מחיינו.הגטופרית מונעת אמנם היווצרות של חיידקים, אל בד בבד היא עלולה להיות מסוכנת בעיקר לאנשים הסובלים מבעיות נשימה, אסתמה, ברונכיט וכ'ו. פרט לכך, הרגישים לגופרית יסבלו מכאבי בטן ופריחות. לכן, כדי לדעת אם אתה או קרוביך רגישים, אל תאכלו את הפירות בסמוך למאכלים חדשים כדי לדעת אם הרגישות נגרמה מהפירות עצמם. חומרי זיגוג שונים שמוספים לפירות, מטרתם להראות פרי זוהר ויפה, כזה שימשוך את העין, ייראה טרי ואז תרכוש אותו. ישנם מספר חומרי זיגוג, יש המשייכים אותם למחלות מסויימות, אני הייתי ממליץ לא לצרוך אותם בכמויות גדולות אם אתה מחליט לצרוך אותם. אני משתדל לברוח מכל החומרים הכימיים התעשייתיים. כאן בישראל לא מפסיקים לפטם אותנו בזה, באירופה התקנים הרבה יותר מחמירים.שלישית, מרססים את הפירות בספריי מסויים כדי שהם לא יידבקו למסוע. אינני יודע מה הספריי הזה, הוא לא נמצא אף ברשימת הרכיבים של הפירות. בסה"כ, אני מניח שלא קיבלת פירות אורגניים, אבל אם אתה רוכש, עדיף לך לרכוש אותם כולל הדגשים שנתתי בפוסט. אל תשכח שבפירות יש הרבה סוכר ועדיף לצרוך כמות נמוכה מהם. לחולי סוכרת לא הייתי ממליץ לצרוך אותם בכלל.אם אתה באמת רוצה לצרוך מוצרים נכונים, ולא רק פירות יבשים, תעיין בפוסט הזה. הוא בטח ובטח יעזור לך:http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2381663
פורסם 2013 בינואר 2412 שנים מחבר למה לא לאכול פירות טריים ודי?אין כמו פירות טריים, אך פירות יבשים גם כן בריאים ועדיף לך לצרוך פרי כזה מאשר שוקולד שהוא פחות בריא ומכיל הרבה פחות ויטמינים.
פורסם 2013 בינואר 2512 שנים מחבר מה קשור שוקולד? שאלתי למה לא לאכול פירות טריים בטו בשבט.אתה יכול לאכול פירות טריים בט"ו בשבט. העניין הוא, שלא כל העצים מניבים פרי בט"ו בשבט. לכן, אם אני רוצה לאכול אננס או שזיף, אין אפשרות אחרת מלבד לייבש אותו.
פורסם 2013 בינואר 2512 שנים מחבר היום אתה יכול להשיג כמעט הכל.השאלה היא כמובן באיזה מחיר ואיפה:איפה תשיג כרגע אננס, מישמיש, חבוש, חרוב, ענבים, אבטיח, אפרסק, מנגו ועוד..עוד מימי קדם כשרצו לשנע פירות ממקום למקום המציאו את השיטה הזאת והיא שיטה טובה, אך היום תיעשנו אותה וקלקלנו את טיב הפירות. הבעיה היא לא בפירות היבשים אלא בנו.
פורסם 2013 בינואר 2612 שנים בחממות ובמדינות המתאימות תמיד תוכל להשיג את מבוקשך. הבעיה בכך היא כמו עם תותים בקיץ- המחיר!הכל תלוי בעונת "הייחום" של הפרי. העונה שבה הוא מניב פרי בכמות הכי טובה ולכל פרי ופרי יש זמן/תקופה שונה שמתאימה לו כפי שניתן לראות בארצינו- תותים ופירות הדר- בחורף, אבטיחים- בקיץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.