עבור לתוכן

מחפש מפרט למחשב חזק עד סכום של 4200

Featured Replies

פורסם

אני משדרג את המחשב שלי או יותר נכון קונה מחשב חדש.

מה שאני משאיר בעצם זה רק את ההארד דיסק ואולי את המעבד.

בהנחה שאני לא משאיר את המעבד, אני מחפש מחשב ללא הארד דיסק של עד 4200 שקל.

יש לי כמה דברים שהייתי רוצה שיהיו בכל זאת:

- מארז יפה עם חלון ושיהיה אשר להכניס לו כמה שיותר מאווררים וכוננים.

- מעבד זיכרון ולוח אם שיעבדו בהתאמה (FSB).

- זיכרון של 512 DDR-RAM בכרטיס אחד. אני יודע ש-2 של 256 יותר טוב (Dual) אבל אני אקנה בעתיד עוד אחד של 512 ואז יהיה לי את ה-Dual.

- כרטיס מסך. משהו מהחדשים אבל יש לשים לב למחיר שלו כדי שיתאים למחיר שקבעתי.

- כרטיס קול. משהו כמו Creative Audigy 2.

- מבחינת כל הקטע של מאווררים, לדים, ושטויות כאלה אני כבר אסתדר.

אני גם לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, סידי רום או צורב והנה מפרט שנראה לי בסדר אבל תמיד עדיף להתייעץ גם איתכם.

Case - Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 480 Watt - 276.33 NIS -

Video Card - Gigabyte GeForce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card - 1313 NIS -

Mother Board - Asus P4S800D SIS 655FX Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR400, S-ATA, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) - 502 NIS -

Memory - GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory - 508 NIS

Sound Card - Creative Audigy 2 Bulk Sound Card - 483 NIS -

Case Fan - Vantec Uv 80MM Case Fan Blue - 50 NIS -

HDD Cooler - Vantec HDC-502A HDD Cooler - 80 NIS -

CPU - Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX - 1060 NIS -

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4272 NIS

המחשב צריך להיות חזק כי אני אפעיל עליו משחקים ותוכנות לקידודי סרטים.

אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בזה, תתקנו את שגיאותיי או תציאו לי משהו חלופי.

פורסם

המפרט שלך טוב-... אני גם יגיד למה , הלוח אם הוא פשוט חרא של לוח... אז הנה לך משהו יותר טוב מבוסס AMD... :

*המחירים בש"ח מזומן (שטרות כסף) וכוללים מע"מ

מעבדי ?AMD? כמות

מחיר סה"כ

Athlon XP 2500+(512k 333) 1

550

550

לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות

מחיר סה"כ

AN7 ;Guru

620

620

זכרונות? DDR 400 כמות

מחיר סה"כ

512MB Infineon 1

470

470

כרטיסי מסך? ATI כמות

מחיר סה"כ

RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1

1750

1750

דיסקים קשיחים? MAXTOR כמות

מחיר סה"כ

80GB (8MB) SATA

500

500

שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans כמות

מחיר סה"כ

Case FAN + LED x3Color 1

40

40

Vantec HD Cooler+panel+LCD 1

220

220

מארזים? כמות

מחיר סה"כ

ATX MIDI 400W usb,p.stab.,window 1

260

260

סה"כ

4410

אתה מקבל כאן דברים יותר טובים בפחות כסף , כרטיס 9800PRO , לוח אם ממש ממש טוב לאוברקלוקינג הכולל עליו כרטיס קול ששווה ערך לAUDIGY 1\2 של Creative , אתה מקבל גם מאורר לדים עם שלוש צבעים וקירור להארדיסק משהו חזק! (עם LCD PANEL...)

ומארז פשוט עם חלון יפה.. כזה כמו פרח , משהו מדהים.

אתה מקבל גם הארדיסק SATA 80GB... תהנה.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון, אני לא חושב שהכרטס מסך הזה יותר טוב ממה שאני רוצה. עשיתי בדיקה לפי toms hardware ונכתב שם שמה שאני רוצה הוא יותר טוב.

דבר שני, המפרט צריך להיות ללא הארד דיסק כי יש לי כבר אחד (250GB Western Digital).

דבר שלישי, אני חסיד של אינטל ולא מתלהב על AMD. המעבד שהבאת לי פחות מהיר ממה שאני הבאתי (2.6 לעומת 2500 שלך) ומהירות הבאס שלי הרבה יותר מהירה ותואמת ללוח אם (800 לעומת 333)

דבר רביעי, הלוח אם שלי נחשב טוב מאוד לפי toms hardware אבל לא הכי טוב ואת זה אני יודע אבל בחרתי אותו כך יעבוד לי בתאום עם המעבד (800 FSB).

פורסם

ממש אין לי כוח להסביר לך אבל אם אתה לא רוצה להקשיב לעצות אז למה באת לפורום ?

המפרט שנתתי יותר טוב , הלוח שאתה מציע הוא לוח מבוסס צ'יפסט 655FX של SIS שנחשב לרמה הכי נמוכה בלוחות אינטל , הכרטיס מסך שנתתי יותר טוב ממה שאתה נתת בהרבה.

Toms hardware לא אומר כלום , הוא לפעמים נותן ביקורות טובות ואמינות ולפעמים לא , אל תסתמך עליהם.

תוריד את ההארדיסק מהמפרט והנה יש לך מחשב מצויין עם לוח אם הכי טוב לAMD , אין הבדל בין ה2500 ל2.6 של אינטל , לפחות לא משהו שתרגיש אותו....

ועוד דבר , כבר למדנו על בשרינו שMhz ובאס לא אומרים כלום כשזה מגיע לAMD.

תעשה מה שאתה רוצה לעשות , אבל אני מציע לך מאוד להקשיב כאן להצעות שלנו.

פורסם

אחי מה אתה משווה בכלל בין הכרטיס מסך שלך ל radeon 9800pro אם אתה אומר שהוא יותר טוב אז אחי אתה לא מבין מה אתה אומר.

amd הוא לא שונה מאינטל{ולמשחקים הוא יותר עדיף}.

פורסם

בחרת GEFORCE 5900XT ולא אולטרה. XT זו הגרסה המוחלשת של הכרטיס. אין כלל מה להשוות בינו לבין ה-R9800P. לוחות מבוססי 655FX היו טובים בתחילת דרכם, כיום הינם חלשים ביותר. שים לב לתאריך הביקורת אצל טום.

קירור להארד דיסק הוא בזבוז כסף. בנוגע לכמות ה-FSB ו-MHZ הייתי ממליץ לך להתעדכן בנושא בעולם המחשבים לפני שהינך קובע עובדות בשטח. יותר MHZ ו-FSB לא נותנים לך בהכרח יותר.

פורסם
  • מחבר

או קי הבנתי.

אני אבדוק מחירים ואתן לכם תשובה.

בכל מקרה, הכרטיס מסך הזה לא עולה כפי שציינתם ואם כן אז באיזה חנות מצאתם אותו?

פורסם
  • מחבר

מצאתי בסוף את הכרטיס מסך במחיר שנתתם לי.

הנה המחירים שמצאתי ולפיהם אנחנו מגיעים לתוצאות לא הכי טובות.

תסכימו איתי שהמעבד פחות טוב ממה שהצעתי, אומנם לא בהרבה אבל עדיין.

לוח אם אני לא מכיר אז נעזוב בצד. רק שאם הייתי לוקח את המפרט שלי של אינטל הייתי מרוויח את ה-FSB.

כרטיס מסך - זה הדבר שבאמת השתנה והוא אכן חזק וזה ראוי לציון.

כל השאר נראה רגיל.

מה אתם אומרים על זה?

CPU - AMD Athlon XP 2500+ - 550 NIS

Mother Board - ABIT AN7 nForce2 Ultra400 µGuru,Dual DDR400, SATA RAID, 1394, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0 - 630 NIS

Video Card - ORIGINAL ATI RADEON 9800 PRO / 128MB TVOUT + DVI RETAIL - 1750 NIS

Case - Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 480 Watt - 276.33 NIS

Sound Card - Creative Audigy 2 Bulk Sound Card - 483 NIS

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4197 NIS

פורסם

זכרונות תחליף לחברה אחרת במהירות זהה מכיוון שיש להם בעיות תאימות עם לוחות מבוססי NFORCE2.

מארז+ספק תיקח COMPUCASE ו-HEC מכיוון שהספק אשר מגיע עם מארז ה-SIMBADDA הינו ג'נרי ולפיכך אינו מומלץ.

פורסם

הבעיה היא שהבנאדם רוצה מארז +חלון וקטודה... תנסה לתת לו מארז חלופי , הסימבדה מאוד לא מומלץ , פשוט לי אין זמן עכשיו.

פורסם

מארז עם חלון וספק איכותי עולה הרבה כסף. לכן הייתי ממליץ לקחת ספק HEC 300W ב-180 ש"ח ומארז זול עם חלון כגון TASK 9980L. אופציה נוספת היא ה-AOpen H600B אשר מגיע עם ספק איכותי וחלון אך עולה כ-500 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

בקשר למארז, החבר פה צודק, אני באמת רוצה איזה משהו שיראה מרשים קצת.

עשיתי קצת בירורים לפני ונאמר לי שאכן הספק שלו גרוע. הבעיה היא שאין לי כרגע כסף להוציא על ספק נוסף. לכן אני אחכה עם הספק שיביאו לי עם המארז משהו כמו חודש חודשיים ואז אקנה ספק נורמלי.

אם אני אמצא משהו עם חלון מהחברות שציינת אז אני אקח אותו.

בקשר לזיכרונות - דווקא שמעתי שאלה זיכרונות טובים אבל אם אתה אומר שיש להם בעיות תאימות עם הלוח אז כנראה שאתה מדבר מנסיון.

תן לי רק שם של זכרונות שאתה ממליץ עליהן.

פורסם

זכרונות של חברות כגון SAMSUNG, TWINMOS, OCZ.

פורסם
  • מחבר

או קי, מצאתי דווקא זכרון של Samsung במחיר נמוך יותר ממה שאני בחרתי.

DDR-RAM 512MB 3200 OEM Memory - 463 NIS

אני עכשיו מוסיף אותו לרשימה שלי.

עכשיו יש לי את הדילמה ההכי חשובה שלי בקנייה הזה.

מצד אחד חיברתי לי מערכת מחשב מבוססת על אינטל ומצד שני של AMD. לאחת יש מעבד פחות טוב ולשנייה יש כרטיס מסך יותר טוב. הנה שני המערכות, אני רוצה שתגידו לי בכנות, בלי האהבה שלכם למעבד של AMD או משהו כזה, איזה מערכת מהירה יותר למשחקים, קידודי סרטים ועבודה עם תוכנות שלוקחות משאבים כמו eMule.

המערכת של אינטל:

-----------------------

CPU - Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX - 1060 NIS

Mother Board - Asus P4S800D SIS 655FX Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR400, S-ATA, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) - 502 NIS

Video Card - Gigabyte GeForce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card - 1313 NIS

המערכת של AMD:

-----------------------

CPU - AMD Athlon XP 2500+ - 550 NIS

Mother Board - ABIT AN7 nForce2 Ultra400 µGuru,Dual DDR400, SATA RAID, 1394, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0 - 630 NIS

Memory - DDR-RAM 512MB 3200 OEM Memory - 463 NIS

Video Card - ORIGINAL ATI RADEON 9800 PRO / 128MB TVOUT + DVI RETAIL - 1750 NIS

וזאת מבלי להוסיף כרטיס קול, מאווררים, מארז וכו' שכרגע לא משנים.

פורסם

שים לב כי הזכרון הזה אינו זכרון של SAMSUNG. שים לב כי רשום במפורש SAMSUNG.

מבחינת קידוד מערכת מבוססת פנטיום תהיה טובה יותר (למרות שהינך ממשיך להתעקש על לוח מבוסס צ'יפסט 655FX החלש משמעותית מלוחות מבוססי 865PE/875P). מבחינת משחקים מערכת מבוססת AMD תהיה טובה יותר מכיוון שכרטיס המסך בא לידי ביטוי בצורה יותר משמעותית מאשר מעבד AMD או פנטיום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים