עבור לתוכן

התאומים: Freelander I20 VS Newman N2

Featured Replies

פורסם

http://www.geekbuying.com/item/Cubot-A890-MTK6589-Quad-core-4-7inch-IPS-HD-screen-Smart-Phone-1G-RAM-8G-ROM-Android-4-1-3G-GPS-13-0MP-Camera-white-314327.htmlהזמנתי את הcubot והוא אצלי כבר.

אחלה פלאפון, מאוד מהיר כמו הONE X שהיה לי, מריץ משחקים חלק (NFS עובד יותר טוב מהONE X).

antutu כמעט 13K, סוללה גדולה מחזיקה יותר מהONE X, מצלמה סבירה.

הקליטה מעולה בהוט מוביל, שומעים טוב שיחות והצד השני לא מתלונן, הספיקר חלש.

הוא קצת יותר ארוך מהONE X עם יותר שטח מת.

הבאסה שאין לו גורילה גלאס ואין לו מגנים.

סהכ בשביל 850 שקלים זה מציאה.

עריכה:

שחכתי לציין שבינתים אין לו ROOT.

geekbuynig אמרו לי שהם יוציאו מדריך לבלוג שלהם, השאלה מתי.

• תגובות 72
  • צפיות 22.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אשמח אם תעדכן לגבי המכשיר ולגבי פרסום מדריך ל-ROOT. איך איכות הבנייה שלו? סוללה?

מכשיר כזה גם אני הזמנתי לאחותי.

פורסם

איכות הבניה דיי טובה, בינתים כלום לא התפרק.

רק שמתי לב כשאני לוחץ על המסך בפינות הוא שוקע טיפה.

סוללה:

http://img834.imageshack.us/img834/4639/screenshot2013041314264.png

השימוש כלל טיפה משחקים, הורדות, גלישה, העברה מהמחשב דרך airdroid.

שכחתי משהו בקשר לGPS, הוא לא עבד לי בהתחלה.

צריך להיכנס להגדרות GPS במכשיר ולהפעיל gps epo ו agps.

בepo להוריד את המידע ובagps לעשות שיפעל בroaming.

ואז צריך להוריד mobileuncle tools.

engineer mode -> engineer mode (MTK) -> location -> ygps -> information -> full.

לחזור לsatellites ולתת לו למצוא לווינים.

זה חד פעמי כמובן.

אם הוא לא מוצא לווינים בהתחלה קרה אז תמיד אפשר להיכנס לygps והוא ימצא.

אני חושב כשיהיה רוט ואפשר יהיה להשתמש בfastergps זה יסתדר.

פורסם
  • מחבר

שלום חברים,

אחריי שימוש של שבוע כדרך קבע בטלפון I20, שמתי לב לבעיות קריטיות שמאוד מפריעות לי והן נושא השיחה. מצד אחד השמע באפרכסת חלש מאוד, וגרוע מכך בצד השני טוענים שלא שומעים אותי כשאני נאלץ לצעוק לפומית.

כעת, מה עושים במצב שכזה? המכשיר כבר אצלי למעלה מחודש. האם החלפת רום תעזור בנושא או שמא מדובר בבעיה חומרתית של המיקרופון והאפרכסת? האם יש "טריקים" שניתן לבצע כמו לחורר עם סיכה את המעבר כפי שהיו עושים באייפון 2G בזמנו כדי להגביר את הרמקול?

זה למעשה ה-דבר הקריטי שהפריע לי.

תודה.

פורסם

אתה עם ROM מעודכן/אקסטרימר? אם כן תנסה לבטל את ה DUAL MIC, יכול מאוד להיות שישמעו אותך יותר טוב. בקשר לזה שאתה לא שומע, הספיקר מאוד עוזר, הרמקול הרגיל דיי חלש :-\

פורסם
  • מחבר

עדיין עם הרום סטוק. סה"כ הוא דיי בסדר, אומנם חסרים לי הרבה פונקציות שהיו לי בDHD שלי עם MIUI כמו שליטה על הרטט וכד'. אישית אני עם המכשיר 90% מהזמן על שקט ורק בבית על מוזיקה. הרטט קצת עלוב ואני מניח שמדובר במגבלה תוכנתית, שלדעתי עם החלפת רום תסתדר.

יש סיבה לרוץ ולהחליף לרום של אקסטרימר? הוא מציע "תוספות" מעבר לגרסאות סטוק?

אגב, מרוב שהמכשיר סיני ומדובר במכשיר OEM שרק נושא שם תג שונה, אצלי כשמוציאים את הסוללה מתגלה מדבקה- NEWMAN N2. ככה שבסופו של יום הכל אותו דרעק מאותו מפעל... :P

פורסם

יתרונות של הרום של אקסטרימר:

- מגיע עם ROOT.

- מגיע באנגלית.

- לא הופך את ה SD והאחסון הפנימי (כן קורה עם הכירסאות האחרונות של NEWMAN). מצד אחד מה ש NEWMAN עשו גורם לזה שאתה לא מאבד מידע בעדכוני תוכנה מצד שני זה מציק.

- מגיע עם התוכנות של GOOGLE (וגם גירסאות מעודכנות, החנות עם העיצוב החדש), כולל גם תוכנות נוספות כמו נגן המוזיקה של גוגל (אני אישית ממליץ בכל זאת על משהו כמו XPLAY).

- מגיע עם הרבה תוכנות ספות (מזג אויר, מצפן, פנס, NOTES וגו').

- מגיע עם תוכנת BACKUP בסיסית ותוכנת הגנה נחמדה.

- מגיע בכללי עם תוכנות טובות יותר (SMS וכו').

- מגיע עם LAUNCHER מתקדם יותר (APEX ובגירסה משופשת מ VONDROID גם עם NOVA).

- אין בעיות עם ה SYNC של ה CALENDAR (בעיה שהייתה בעבר עם ה NEWMAN, מצאו דרך להתגבר עליה).

- מגיע עם אפשרויות עדכון תוכנה OTA טובות יותר ואמינות יותר.

- התמונות שמצלמים מיושרות נכון (בגירסאות האחרונות של NEWMAN התמונה הפוכה)

יש גם מספר בעיות, אני לא מצליח לשנות צלצול (לא ראיתי עוד מישהו שיש לו את זה וגם לא הצליחו לעזור לי לסדר את זה), לחלק מהאנשים יש בעיות עם הסוללה (נראה כאילו זה ה WIFI למרות ששיניתי אצלי הרבה דברים במקביל אז אני לא יכול להיות בטוח).

בכללי התוכנה של XTREAMER טובה יותר, למרות שמדובר ב ROM ניסיוני שישן יותר ממה שיגיע עם המכשיר ברגע שהוא יצא (סוף החודש לפי מה שאומרים).

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

תתקין CWM RECOVERY (יש שם הסבר מלא באנגלית)

http://vondroid.com/threads/clockworkmod-recovery.5157/#.UbN9uPlTHVQ

לאחר מכן תתקין את ה ROM הזה (כולל כמה תוכנות שמותקנות בצורה לא חוקית, הן לא כל כך חשובות אז תרגיש בנוח למחוק אותן, הסיבה שאני מקשר אליו היא שיש באגים בגירסה הרישמית והוא סידר אותם)

http://vondroid.com/threads/xenius9-latest-rom-based-on-n2-14-firmware.10604/#.UbN-AvlTHVQ

בשביל להתקין כל מה שאתה צריך לעשות זה לכבות את המכשיר ולהיכנס ל RECOVERY (ללחוץ על VOL+, להדליק ולהשאיר את VOL+ לחוץ עד שתגיע ל RECOVERY, משםפ להתקין קובץ ZIP מהזיכרון בממכשיר, שליטה באמצעות VOL+ ו VOL- בחירה בעזרת לחיצה על הכפתור כיבוי).

תעבור על השלבים האלה בשביל שכל מה שצריך מהחנות יעבוד כמו שצריך:

http://vondroid.com/threads/paid-app-problem-solution-on-4-1.10602/#.UbOAI_lTHVQ

כמו כן תוריד את הגירסה הרישמית האחרונה מפה

http://vondroid.com/threads/newman-n2-official-4-1-version-00-14.10525/#.UbN-qPlTHVQ

תפתח את ה ZIP במחשב ואמורים להיות שם 5 קבצים. RS_M7MO הוא קובץ עדכון של המצלמה, תעביר אותו למכשיר (לזיכרון הפנימי, לא בתיקיה). בשביל לעזכן את המלצמה תשתמש בדיילר הרגיל של המכשיר ותכתוב שם

[FONT=Arial]*#3646633*#[/FONT]

תבחר ב Camera Isp Fireware Update ותעדכן את המצלמה.

ארבעת הקבצים האחרים לא חובה להשתמש בהם, מומלץ לעדכן אבל אפשר לחיות גם בלי זה. אניל א זוכר כרגע איפה הקבצים שצריך להוריד בשביל לעדכן אותם או מה השלבים שצריך לעשות.

נערך על-ידי HuGeMouTh

פורסם

תודה רבה בסוף השתמשתי ברום של אקסטירמר שיש באותו אתר והפלא' עובד מצויין :xyxthumbs:

לפחות לא שמתי לב לבעיה כלשהיא..

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

מצטער להקפיץ את הטופיק הישן הזה.

אני יודע שזה גם לא בדיוק המקום לפירסום הבקשה שלי.

אני מחפש כיסוי למכשיר NEWMAN N2.

וראיתי שיש כאן כאלה שהזמינו כיסויים וכו'...

אני מאיזור ירושלים, ומחפש כיסוי עדיפות לשחור.

מעדיף לקנות בירושלים, ותג מחיר פחות משנה לי.

אם יש מעוניינים בלמכור תצרו בבקשה קשר במייל jeks.xsbx@gmail.com

תודה ושבוע טוב לכולם.

פורסם

אם מחיר לא משנה לך אז לך לבאג ותכנה כיסוי ל XTREAMER JOYZ, זה אותו מכשיר.

נ.ב.

אני עדיין משתמש במכשיר, עדכוני התוכנה לא השתפרו כל כך ועדיין צריך לעשות הרבה שלבים מוזרים בשביל להגיע למצב שהכל עובד כמו שצריך. לפחות המכשיר עובד ועלה לי רק 1000 שקל :)

פורסם

הכיסוי שיש בבאג הפליפ... אני לא מעוניין. - לא מאמין שהוא מגן בכלל על משהו...

מעוניין בכיסוי פשוט שמכסה את גב המכשיר. =)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים