עבור לתוכן

התאומים: Freelander I20 VS Newman N2

Featured Replies

פורסם

גם אח שלי צריך מכשיר חדש אז יכול להיות שאני אעשה משהו דומה (אם הוא יוכל להחזיר לי את הכסף).

אם אתה קונה G4 אז כרגע הכי זול לקנות מפה:

http://www.shoppingmins.com/

ולהשתמש בקופון הזה 49DKLBTK7YAK

החנות הזו הוזכרה בדיון אחר פה בפורום, מישהו קנה משם ואמר שהם סבבה.

• תגובות 72
  • צפיות 22.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה על הלינק, ביחס לפנדה וויל וANTELIFE ההפרשים יחסית זניחים בהפרש של 10 דולר לפה או לשם. השאלה היא איך פנדה וויל או האתר הנוכחי שקישרת אליו שולחים. אני מעדיף משלוח איטי יותר (סינגפור) ולשלם קצת יותר על פני שהמכשיר יעבור בידוק במכס.

כרגע ידוע לי שב-ANTELIFE זה קיים (וגם לקונים מראש מקבלים סוללה אקסטרה! :xyxthumbs: ), השאלה אם כך גם באתר שקישרת זה קיים. סה"כ המחיר- 240$ הינו מחיר מצוין למכשיר כזה מרשים מבחינת מפרט!

צצו לאחרונה מכשירים מרובעים חדשים, אבל אף אחד לא משתווה ל-I10/N2 או לG4 בסוללה, במעבד, בזיכרון ובמסך. כשבמכשירים עם מסך כזה גדול יחסית ומעבד שכזה יש דגל על סוללה שתהיה 2500 מילי-אמפר לפחות, אחרת היא תעשה פדיחות במהלך היום עבודה.

פורסם

PANDAWILL שולחים בחינם עם china post, ניתן להוסיף 4.7$ או 4.3$ בשביל HK POST או סינגפור (בהתאמה). בכללי לא מצאתי הבדל בין בונג קונג וסינגפור, הדואר של סין נחשב פחות אמין ויש אנשים שמעדיפים לא להשתמש בו, לי לא יצא לנסות.

PANDAWILL גם לא החנות הכי אמינה בעולם, הרישום מלאי שלהם הרבה פעמים לא נכון והיחס שלהם לאחר הקניה מתאים לתדמית הסינית...

shoppingmins שולחים עם china post בחינם.

כל המשלוחים שהזכרתי בערך אותו דבר והסיכוי שהחבילה לא תבדק במכס דומה.

פורסם
  • מחבר

הייתי קרוב ללחוץ על הכפתור ולהזמין G4 לעת מוצא. אני מניח שברגע של חולשה אני אהיה קל על העכבר ואבצע רכישה... :P (צריך להזדרז לפני שהדולר יעלה שוב...)

בכל אופן, בדיוק הגיע לי היום הקייס והמגניי מסך ל-I10:

casenewmann2.jpg

פורסם

לפי מה שאומרים המחיר של ה G4 זמני והוא יעלה ברגע שהמכשיר יהיה זמין, כנראה שהוא יהיה בסביבות ה 280$.

תתחדש על הקייס והמגנים, לרגע חשבתי שהגיע המכשיר ואז ראתי שמשהו לא נראה הגיוני :P

נ.ב.

לא יודע אם ראית אבל ANTELIDE לא שולחים יותר לישראל, אתה בין האחרונים שהספיקו לקנות מהם :)

פורסם
  • מחבר

טוב לדעת שכבר לא שולחים לארץ מ-ANTELIFE. אני לרגע חשבתי שהאתר בשיפוצים... :facepalm:

אם המחיר זמני, אז כדאי להזדרז... ;D מעריך שבימים הקרובים אני אזמין כשהמשכורת הקטנה עתידה להכנס. אחרי הכל, 240$ זה כלום...

פורסם

חבל שהם לא שולחים לישראל יותר. אני רק יכול לשער למה הם החליטו זאת...

פורסם

אתר סיני החרים את הישראלים?

לאן הגענו? לא ברור אם לצחוק או לבכות.

פורסם

הם לא הראשונים, EBAY מלא בחנויות מ HK וסין שלא שולחות לישראל, לרוב כי הישראלים זונות ואומרים שהמוצרים לא הגיעו למרות שהם כן או בוכים כי דרשו מהם לשלם מכס בארץ :screwy:

פורסם

המכשיר אצלי, כרגע רק סדרתי שיהיה מקלדת עם עברית ואת כל ההגדרות של גולן. רק מחר אני אשב לעדכן הכל ולהוסיף אתהתוכנות של גוגל.

חיסרון ראשון שמצאתי זה שהמכשיר מאוד חמים, מורגש גם בחלק האחורי וגם במסך שזה יכול להיות בעייתי.

פורסם
  • מחבר

ככה אתה משאיר אותי פעור פה בידיים ריקות? תן תמונה של המפלץ החדש! :xyxthumbs: (אם בא לך להוסיף, אשמח לשמוע גם חו"ד קצרה)

אני מקווה ששלי יגיע עד יום שני, כי אחרת יאלץ להמתין לי עד שאחזור מחו"ל שבועיים אחר"כ. :-\

פורסם

מישהו יודע מה העובי של ה- G4 (לא שמתי לב שזה כתוב איפשהו)?

פורסם
  • מחבר
Dimensions: 133 x 65 x 10mm(2.9mm narrow bezel,

ultra-narrow metal frame)

אגב, כשחיפשתי את זה שמתי לב שב-G4 אין WIFI בתקן N. לאחר בדיקה מסתבר שגם ה-I10/N2 לא כוללים תקן N. נקווה שהטלפון יזוז באינטרנט ב-WIFI.

פורסם

איך פיספסתי את זה :facepalm:

פורסם

ראיתי מקומות שכן כתוב בהם wifi n אבל אין חושב שזה באמת רק G/B, בפועל G אמור להספיק (לא תנצל 100M אבל כן אפשרי להגיע ל 1MB בשניה).

כרגע מסיבה לא ברורה אני לא מצליח לעשות ROOT...אין לי כל כך זמן לזה עכשיו כי יש לי עבודות להגיש ביום ראשון. אם אני אסיים את העבודות ואגיע למצב שיש לי GOOGLE PLAY אולי אני אתפנה להעלות תמונות ולתת מידע על המכשיר.

עדכון:

הצלחתי לעשות ROOT ולהתקין כל מה שניסיתי (לא ניסיתי משחקים).

כרגע אני עם גירסת תוכנה יחסית ישנה (0.23 כשהאחרון שיצא זה 0.28 ומחר צפוי לצאת 0.29).

לא יודע אם זה משהו שסודר בגירסאות החדשות יותר אבל הסוללה נגמרת יחסית מהר, איבדתי 50% במהלך היום רק מלהוריד ולהתקין דברים. מה שאומר שבשימוש רגיל הסוללה מחזיקה בקושי יום.

עוד בעיה שמאוד מורגשת והזכרתי גם קודם היא ההתחממות, נראה כאילו הפיזור חום של המכשיר מאוד גרוע. החום ברובו בחלק התחתון של המכשיר (איפה שממוקם המעבד, כרטיס ה SIM ומקשי המגע), הבעיה היא כנראה המעבד ומתאם ה WIFI. מה שהמפריע לי זה שמרגישים את החום מקדימה, אני מאמין שאם אני אתקין משחקים ואשחק בהם המצב יהיה הרבה יותר מורגש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים