עבור לתוכן

התאומים: Freelander I20 VS Newman N2

Featured Replies

פורסם

לאחרונה אני חם על השתיים הללו לאור מחירם שעומד על $300. עניין אותי לדעת מה העניין פה עם מכשירים זהים, אך עם מיתוג שונה?

המפרט זהה לפי מה שנראה לי, אך מנגד בכמה באנצ'ים יצא לי לראות כי הניומן מקבל 2K יותר באנונוטו.

האם אני מפספס פה משהו? האם האחד הוא "המקור" והשני חיקוי? אשמח לשמוע קצת חוות-דעת של אנשים שמבינים מעט בשוק הסיני.

תודה!

במידה והמחיר זהה, יש עדיפות ללכת על מישהו מסוים מבינהם?

• תגובות 72
  • צפיות 22.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מישהו? ???

פורסם

מדובר במכשירים זהים

אפשר לקרוא בקישור הנ"ל

http://vondroid.com/threads/is-freelander-i20-is-newman-n2.5040/

אפשר להוריד עדכוני גרסה בקישור הזה - לניומן יש יותר עדכונים

http://vondroid.com/forums/firmware-roms-recovery.218/

ואת הפרילנדר אתה יכול למצוא די בזול (באיזור ה280 דולר כולל קופונים) באתר הבא (אתר שנחשב אמין)

http://www.antelife.com/freelander-i20-samsung-exynos-quad-core-4-7-hd-1280x720-ips-gorilla-glass-screen-1gram-8g-rom-13-0mp-camera-smart-phone.html

פורסם
  • מחבר

תודה לך! :yelclap:

את ANTELIFE אני מכיר ולמען האמת משם שקלתי להזמין, לכן שאלתי לפני שעמדתי להקליק על ההזמנה בלהט הרגע.

פורסם

גם אני עם הקישור של antelife פתוח כמה שעות :lol: מחיר של 281$ :smile1:

ממה שהבנתי המכשירים זהים, ה Freelander מגיע עם כיסוי אחורי נוסף בצבע צהוב וזה בערך כל ההבדל. מחיפוש בפורומים אפשר גם להתקין עליו את העדכונים של NEWMAN ולהנות מהשיפור של המצלמה והשיפור ביצועים.

נראה מכשיר מדהים למחיר, אני כנראה אזמין בקרוב מאוד אחד. NEWMAN גם עושים עבודה מצויינת עם העדכונים שלו, הבנתי שבקרוב יוציאו עדכון נוסף.

פורסם
  • מחבר

אם כבר הזכרת קופונים, אני שם לב שאני עכשיו לא מוצא אותם... :nixweiss:

מה הקופון?

אגב, איך השילוח מתבצע? עם איזה חברה? האידיאל הוא שזה לא יהיה עם DHL/UPS/FEDEX כדי שלא יתפס במכס, אלא עם USPS או דואר סינגפור או משהו בסגנון שבדר"כ מחליק ללא בעיות. איך זה מתנהל אצלם? :P

פורסם

antsave6 או antsave7 (נראה לי ש 6).

תקרא את הערות שיש ב CART, הם מזכירים שם כמה דברים שקשורים למיסוי וכו'.

בקשר למשלוח, HongKong Post או Singapore Post בחינם (בין 20 ל 40 ימי עבודה), DHL/UPS/EMS בתשלום (משלוח מהיר). בכל מקרה זה כולל Tracking Number

פורסם

מישהו הצליח להבין מה התדרי 3G של המכשיר?

בחלק מהמקומות כתוב 2100MHZ, בחלק 850MHZ + 2100MHZ, בחלק 900 + 2100 ובחלק 850, 900, 1900, 2100.

אם זה רק 2100 אז זה טיפה חרא (למרות שזה התדר הכי נפוץ), אם יש גם 850 או 900 (פחות שמיש אבל בכל זאת תדר נמוך) אז זה מושלם.

פורסם
  • מחבר

כלקוח בהוט מובייל אני גם הייתי בסוגיה הזו כי הם נשענים על הרשת של פלאפון- משמע 850 דומיננטי, ועפ"י רוב האתרים זה בהחלט קיים.

לדוגמה אם נכנס לאתר שמסקר טלפונים סינים הבא תוכל לראות בודאות (?) כי הוא נתמך- http://www.chinasmartphonereview.com/freelander-i20-quad-core/

פורסם

אי אפשר להשוות את ה MTK6589 למעבד של סמסונג, הוא מבוסס Cortex A7 מה שאומר שחיי הסוללה יהיו טובים יותר אבל ה A9 חזקים בהרבה...

חוץ מזה הוא עוד לא יצא, הסטוק הראשון צפוי להגיע אחרי החג (של הסינים). גם העיצוב שלו מעט יותר מידי אייפוני לדעתי.

פורסם
  • מחבר

שהוא יושק עוד חודשיים ותקבל אותו במקרה הטוב רק במאי. :s07:

יש כבר דיבור על נקסוס חדש במאי אם אנחנו מדברים בטווח הארוך. בעולם הסמארטפונים שמתהפך מדקה לדקה, זה המון המון זמן!

עוד חסרון לG4 הוא העדר תמיכה בתדר 850 של פלאפון/הוט מובייל.

פורסם

^^^

אני חושב שכן יש לו 850MHZ, בחלק מהאתרים לפחות כתוב שיש.

הודעה מעליך כתבתי 2 חסרונות, הוא גם כבד יותר מהמכשירים האחרים. החיסרון הגדול ביותר הוא כמובן המעבד, אין הרבה מידע על ה MTK6589 או כל מעבד אחר שמבוסס על A7 וכרגע אי אפשר לדעת איפה הם עומדים בין ה A9 הכפולים ל A9 המרובעים.

כמו כן בניגוד ל NEWMAN עליו אפשר למצוא ביקורות והשוואות כרגע אין כל כך מידע על ה JIAYU G4 (למשל לא ידוע שום דבר על המצלמה שלו, זה שיש בה את אותו מספר של MP לא אומר שהיא גם באותה איכות).

על ה PowerVR SGX 544 לא מצאתי הרבה מידע אבל הוא אמור להיות בערך באותה רמה כמו ה 400MP2.

מצד שני יש למכשיר הזה גם הרבה יתרונות :

1. זול יותר.

2. יותר RAM ויותר ROM (לגירסת ה Advanced, לבסיסית יש את אותו RAM וחצי מה- ROM).

3. סוללה גדולה יותר.

4. מעבד בעל הספק נמוך יותר (בשילוב עם הסוללה אמור לתת הרבה שעות עבודה).

5. מצדלמה קדמית מתקדמת יותר (לא כזה חשוב).

6. Android 4.1 (אמור לצאת גם ל NEWMAN עדכון בקרוב).

7. Dual SIM.

פורסם

שהוא יושק עוד חודשיים ותקבל אותו במקרה הטוב רק במאי. :s07:

יש כבר דיבור על נקסוס חדש במאי אם אנחנו מדברים בטווח הארוך. בעולם הסמארטפונים שמתהפך מדקה לדקה, זה המון המון זמן!

עוד חסרון לG4 הוא העדר תמיכה בתדר 850 של פלאפון/הוט מובייל.

בסין הוא כבר קיים? , אין לי בעיה להביא מכשיר מסין

המכשירים האחרים הושקו כבר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים