עבור לתוכן

מדגם בחירות 2013

Featured Replies

פורסם

ביבי 31 מנדטים.

ההפתעה של הבחירות יאיר לפיד עם 19 מנדטים!

שלי עם 17 מנדטים.

ומה שהכי הפתיע אותי האמת "הבית היהודי" עם רק 12 מנדטים.

• תגובות 64
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מתי הבחירות הבאות?

פורסם

עצוב...קיוויתי שהליכוד ביתנו יקבלו מתחת ל-30 ושהעבודה למעלה מ-20. איך אנשים יכולים להצביע לאנשים כמו יאיר לפיד או בנט?!....

פורסם

^באתי לשאול את השאלה ההפוכה. איך אפשר לבחור בשלי?!

התקווה שלי לממשלה של ביבי+בנט+יאיר. זהו. ממשלה עם 3 מפלגות גדולות, בלי חרדים ונטייה ברורה ימינה.

פורסם

מישהו מתנדב להביא סקר ערוץ 1 ?

פורסם

עצוב...קיוויתי שהליכוד ביתנו יקבלו מתחת ל-30 ושהעבודה למעלה מ-20. איך אנשים יכולים להצביע לאנשים כמו יאיר לפיד או בנט?!....

אנשים נורמליים בוחרים במפלגה ולא רק בראש העומד בראשה. ואני שמח לראות שיש יותר אנשים נורמליים בארץ ממה שחשבתי, שבחרו בעקרונות במקום בחיוכים המולבנים של בנט ושקד.

חוצמזה הלילה עוד צעיר... עוד יש עתיד לפנינו. :D

פורסם

^באתי לשאול את השאלה ההפוכה. איך אפשר לבחור בשלי?!

התקווה שלי לממשלה של ביבי+בנט+יאיר. זהו. ממשלה עם 3 מפלגות גדולות, בלי חרדים ונטייה ברורה ימינה.

כמה זמן ממשלה עם 62 מנדטים (לפי המדגמים) תחזיק?

פורסם

הלוואי

פורסם

אנשים נורמליים בוחרים במפלגה ולא רק בראש העומד בראשה. ואני שמח לראות שיש יותר אנשים נורמליים בארץ ממה שחשבתי, שבחרו בעקרונות במקום בחיוכים המולבנים של בנט ושקד.

חוצמזה הלילה עוד צעיר... עוד יש עתיד לפנינו. :D

יאיר לפיד? עקרונות?

פורסם

לא להאמין ש19 מנדטים למפלגה שאף אחד לא יודע מה עמדותיה, חוץ מ"איפה הכסף" ו"שוויון בנטל".

אולי הציבור בכל זאת אשם במצב.

פורסם

אכן.

פורסם

לא להאמין ש19 מנדטים למפלגה שאף אחד לא יודע מה עמדותיה, חוץ מ"איפה הכסף" ו"שוויון בנטל".

אולי הציבור בכל זאת אשם במצב.

לא יאמן ש31 מנדטים למפלגה בלי מצע "אבל יש לנו ביבי"

פורסם

על נסיון העבר, ייאמן גם ייאמן.

פורסם

עוד נסיון כזה ואבדנו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים