עבור לתוכן

חושבים לרכוש 5900/5900XT? חכו עוד איזה ככה ותקבלו...

Featured Replies

פורסם

ATI משיבה מלחמה ובסטייל!

סוף סוף ATI הבחינה בנפילתה אל מול Nvidia עם ה 9600XT בשוק הבינוני והחליטה להוזיל את מחירי ה 9800 פרו ל 230 דולרים.

סביר להניח שהמצב ישתפר לטובה גם בארץ.

http://www.chipzilla.net/?article=13904

פורסם

מעניין מאוד עד כמה יוזילו את המחיר שלו בארץ.....ואם יוזילו גם את המחיר של ה9800NP, אחרת הם יהיו בערך אותו מחיר...

פורסם

אם זה יהיה ירידה משמעותית גם בארץ אז נירא לי לא יקנו כבר נבידיה

פורסם

hold your horses.... כתבו שבינתיים זה רק בUS... אבל פרו ב230 דולר? זה כנראה הכרטיס המשתלם ביותר שהיה אי פעם... גם יותר מה4200 המהולל...

פורסם
  • מחבר

אין כזה דבר, המחיר יירד גם כאן כמו פפל'ה. אמנם ב Delay עצבני, אבל יירד.

פורסם

סליחה שזה לא קשור לתארד כל כך אבל רוק , אמרת שתביא תוצאות עם הFX5900XT החדש שלך , הוא הגיע? הוא עובד , עובד טוב?

פורסם

מהחיר בארץ ירד בטוח אבל זאת הארץ וזה יגיע רק עוד איזה חצי שנה אולי עם הגזמה טיפה ומעדכנים מחירים בחנויות הרבה אחרי הירידה...

אז ככה שאני נדפק כי ההזמנה שלי עם ה 5900XT כבר בדרך... >:(

פורסם

קודם כל זאת רק ספיר שהכריזה על זה, דבר שני, אם זה יקרה בארץ, זה יקרה עוד איזה חצי שנה וגם אז המחיר יהיה כפול

פורסם

אין כזה דבר, המחיר יירד גם כאן כמו פפל'ה. אמנם ב Delay עצבני, אבל יירד.

יופי, אבל אם אני צריך כרטיס מסך בתקופה הקרובה, לידיעה הזאת Has nothing to do with me...

פורסם

סליחה שזה לא קשור לתארד כל כך אבל רוק , אמרת שתביא תוצאות עם הFX5900XT החדש שלך , הוא הגיע? הוא עובד , עובד טוב?

אצלי יש תוצאות אם הכרטיס הזה יש לי אותו אם אתה רוצה אני יכול להגיד לך.

רק תגיד במה אתה רוצה.

פורסם

עד שהמחירים ירדו בארץ יגיעו הGF6 והR10000 (או איך שלא יקראו להם :P) שיוצאים במאי.

פורסם

במאי הם אמורים לצאת בעולם...הם יכולים לאחר..ובארץ בכלל ייקח זמן עד שיגיעו.

פורסם

לפי מה שאני זוכר הFX הגיעו מיד אחרי שהם יצאו בחול לארץ

פורסם

כן דווקא היבוא של מוצרי מחשב והמחירים לא כאלה שונים...תתפלאו לשמוע שגם בחו"ל מחירי מעבדים וכרטיסי מסך HIGH END מגיעים למחירים של 4000 ש"ח בהתחלה.....

והנה לפני חודש הוכרז AMD ATHLON 64 3400+ והוא כבר פה.....אמנם PRESCOTT וXTREME EDITION של P4 לא נמצאים עדיין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים