עבור לתוכן

רעשים מוזרים מהארד דיסק

Featured Replies

פורסם

לפעמים הארד דיסק שלי עולה קול מוזר, משהו בסגנון צא'ק צא'ק. זה קורה גם כשאני לא עובד עליו ואני בחדר אחר וגם כשאני עובד עליו.

מאין הרעשים מגיעים ועד כמה זה לא בריא ?

פורסם

הצ'אק הזה הוא נשמע כאילו ההרד דיסק נכבה ואז שוב נדלק? אם זה הרעש אז ההרד דיסק שלך עומד למות בקרוב מאוד היה לי ניסיון כבר עם הרעש הזה וההרד דיסק שלי מת תוך חודש בערך עם תחילת הרעשים (WD 6.4 GB אחד עתיק...).

ככל שהזמן יעבור יהיו יותר קליקים עד שההרד דיסק יכבה ולא ידלק יותר.

כמובן שכל זה בהנחה וזה הרעש שאני מכיר... :).

המלצה : גיבוי מידע וקניית הרד דיסק חדש.

פורסם
  • מחבר

הוא חדש יחסית. :'(

אוף...

יש לי את הרעש הזה גם כשאני עושה ריסט ואז חלונות עולה יש לי מסך שחור אחרי מסך הטעינה ואז המחשב עושה ריסט ועולה כרגיל(זאת בעיה שיש לי בגלל המסך החדש).

פורסם

מצטרף להמלצה לגבות את הדיסק ומהר.

אם הוא חדש, אז הוא באחריות - תממש אותה.

כשאני עושה ריסט ואז חלונות עולה יש לי מסך שחור אחרי מסך הטעינה ואז המחשב עושה ריסט ועולה כרגיל(זאת בעיה שיש לי בגלל המסך החדש).
???

מה זאת אומרת ה windows לא עולה ועושה reset בטעינה בגלל המסך? זה נראה לי יותר קשור לדיסק הקשיח ולא למסך, במיוחד אם זה קורה הרבה (אלא אם כן מדובר במסך מיוחד שמצריך דרייברים ייחודיים והדרייברים שיש לך לא תקינים).

פורסם
  • מחבר

זה מסך LCD, ומסתבר שלהרבה אנשים יש את אותה הבעיה.

זה קורה רק שאני מחבר את המסך ב DVI, בחיבור רגיל זה עולה מייד.

ואם אני מחבר גם ב DVI וגם ברגיל זה גם עולה ופועל על DIGITAL.

פורסם

אתה יכול להגדיר מחדש את הבעיה שיש לך ?

פורסם
  • מחבר

כן. לא מזמן קניתי מסך LCD. חיברתי אותו עם DVI והוא עבד עד חלון הטעינה של WINDOWS. אז חיברתי אותו בחיבור רגיל והוא כן עבד. ניסיתי שוב DVI ועדיין כלום ואז חיברתי את שני החיבורים בו זמנית. המסך עבד והוא הראה לי שהוא עובד על חיבור ה DVI. אז ניתקתי את החיבור הרגיל עשיתי ריסט והכל עבד. ומאז כל פעם שאני מאתחל את המחשב המסך עובד עד לנקודה שWINDOWS טוען, אז המסך נעשה שחור ואחרי דקה המחשב עושה ריסט ועולה כרגיל(כשהוא עושה ריסט הארד דיסק עושה צא'ק צא'ק).

עכשיו כל פעם ש WINDOWS עולה ככה הוא כותב לי שהיתה שגיאה רציתי וכשאני לוחץ על more details הוא כותב שזה קשור ל display drivers.

כרטיס המסך שלי הוא radeon 9600 pro.

ניסיתי שלושה דרייברים שונים וכולם נותנים לי את אותה הבעיה.

אפילו עשיתי WINDOWS UPDATE ששם הוא עידכן לי את הדרייברים של המסך.

נ.ב. מסתבר שאני לא היחיד עם אותה הבעיה :

http://www.tweakxp.com/forum/forum_posts_view.asp?TID=9179&PN=4

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים