עבור לתוכן

שאלה לגבי windows 7/8 למחשב חדש שהוזמן

Featured Replies

פורסם

השאלה היותר מדוייקת היא: באיזה דרך עדיף להשיג את 7 או 8.

אני יודע את החוקים ולא התכוונתי להעלות פה את נושא הווארז, אבל בניתי מחשב חדש והזמנתי אותו כבר, בעוד כשבוע אמור להגיע ואין לי מושג מה להתקין עליו.

היו כאלה שאמרו לי להתקין 7 ואז לשים שדרוג ל- 8, אבל לצערי windows loader לא פועל במחשבים עם לוחות אם UEFI (כן כן אני יודע בלי ווארז), כך שאני מוכרח לקנות עותק מקורי.

אז אופציה אחת היא windows 7 OEM / 8 OEM, שזה אומר לשלם למיקרוסופט 411 שקלים על מערכת הפעלה שהיא רק למחשב אחד, אם החלפתי רכיב זה עדיין בסדר, אבל לוח-אם = לקנות OEM חדש.

עכשיו 411 שקלים למערכת RETAIL נשמע פייר, אפילו 600, אבל 1000 שקל בשביל WIN 7 ואז עוד כסף בשביל שדרוג RETAIL ל 8 זה פסיכי לגמרי.

יש למשהו פה רעיון? איך אתם השגתם את 8 חוץ משידרוג?

פורסם

אתה יכול להתחיל את תהליך השדרוג ל WIN 8 על מחשב עם 7 עד לקבלת הסיריאל ולא להתקין, ואז להתקין אותו על המחשב החדש

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להתחיל את תהליך השדרוג ל WIN 8 על מחשב עם 7 עד לקבלת הסיריאל ולא להתקין, ואז להתקין אותו על המחשב החדש

לא הבנתי, כאילו להתקין 7 ללא אקטיבציה (ניתן להוריד דרך האתר של מיקרוסופט) ואז לקנות דיסק שדרוג ל 8 PRO ב 230 שקל וזה יעבוד? אני כמעט בטוח שאם הבנתי אותך נכון שזה לא יעבוד, כי הוא מבקש קוד.

או שלא הבנתי :|

פורסם

לא ברור שלא..

ללכת למחשב שכבר מופעל ועבר אקטיבציה ולעשות לו הליך שדרוג באינטרנט (40$) ולהוריד ISO בסוף ועם הסיריאל החדש (שאתה לא מחויב להתקין באותו מחשב) אתה מתקין במחשב החדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים